Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Drugo /

Razgovori /

NEGATIVNA OCENA ZBOG SLIKA KOJE SE NEKOM NE SVIĐAJU?????

Da li ste nekada dobili NEGATIVNU ocenu jer neko smatra da vam slike nisu dovoljno lepe ili dobre?????? Naime, dobila sam negativnu ocenu od osobe od koje nista nisam kupila niti sam joj prodala jer sam je upitala za razmenu nečega što mi se kod nje svidelo, ne sećam se više ni šta je to bilo, da bi mi ona dala negativnu ocenu jer joj se, gledajući moj profil, slike nisu svidele. PRENOSIM KOMENTAR: Draga Jojana, izuzetno cenim tvoj trud u izlaganju prodajnih predmeta, ali nazalost slike su ti toliko lose i beskorisne da na osnovu njih nazalost ne mogu nista ni da vidim. Pozdrav. DA LI SMO ZAISTA TAKVI LJUDI??? Napomiwem da nisam puno predmeta imala niti prodala, ali ono sto sam prodala i kupila mozete procitati komentar od kupaca i prodavaca. STRASNO.
2015 01 23
Zbog toga može da se popije blok kod admina. Pošalji sliku prepiske i link utiska adminu i obrisaće ti neopravdanu negativnu. Bezobrazluk na maksimumu.
2015 01 23
Prijavi adminu i obrisace ti negativnu :)
2015 01 23
sad cu i ja da ti dam negativnu sto se bunis [:smejuljitise] [:smejuljitise] a nisi unajmila profesionalnog fotografa kao doticna gospodjica/gospodja koja lupa negativne [:smejuljitise] [:smejuljitise] e uzas stvarno, prijavi adminu...
2015 01 23
Pa ne znam ni kako da vma pravo kazem, toliko mi je bilo glupo da vam ne mogu opisati. Svi se dopisujemo i menjamo jer to volimo, gluposti, a ta osoba mi da negativnu jer mi se nesto kod nje svidelo? Ma ne mogu jos uvek da verujem, sve mislim neko me zeza?!!!!
2015 01 23
Bas bezobrazno. Kako neko tek tako moze da lupi negativnu [:sokiran] Zaista sam sokirana [:vrtoglav]
2015 01 23
Ma pusti je. Ima nas raznih. Slike su ti sasvim ok. A njene nisu ništa bolje, tako da baš te briga [:jezik]
2015 01 23
Wow...100 % cista arogancija jbt..
2015 01 23
Hvala Vam na podrsci, divne ste, vec sam pomislila da smo svi poludeli [:plakati] Na sve to ona mi sad šalje poruku "ne znam šta se čudiš, negativnu sam ti dala jer si me pitala za razmenu, a slike su ti lošeg kvaliteta!?" U smislu kako smeš da me pitaš za razmenu?! I ja sam njoj sad dala negativnu, jer je losa osoba kojoj nije mesto među divnim damama kakve ste. Hvala jos jednom na podrsci [:osmeh]
2015 01 23
Nema na čemu, i obavezno javi kako je prošlo sa adminom! Srećno! [:osmeh]
2015 01 23
Moje misljenje je da nije zbog slika, to je izgovor. :) Pravi odgovor je, to je moj licni utisak i ne znaci da je tacan, ali eto osecam da je to. Na profilu joj pise da ne radi razmene i ti je pitas za razmenu i iziritiras je. Mozda si ko zna koja po redu koja je pita, a kad neko napise na profilu nesto, u ovom slucaju da razmene ne radi, pa ga sacekaju poruke za razmenu, onda mozes da zamislis reakciju. :) Nije za negativnu, jer se to daje samo kada je predmet prodat ili kupljen, odnosno ako nesto nije u redu. Ali isto tako clanice koje salju poruke za razmene, neka prvo citaju da li clanica radi razmene ili ne. Ako pise na profilu da ih ne radi onda neka ih ne uznemiravaju. Isto tako ima predmeta kod kojih pored prodaje stoji "ili razmena" pa ko zeli razmenu moze da potrazi stvari oznacene da su za menjanje.
2015 01 23
Da naravno, dobijamo mi svi svakakve ponude, dobijem pitanja za razmenu od osoba kod kojih stoji da razmene ne rade, svasta mi ovde vidimo, ali zato je nase pravo da ako hocemo odgovorimo, a ako necemo ne odgovorimo. Mislim da to nije u redu i da su pravila tu da se postuju.
2015 01 23