Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Drugo /

Razgovori /

Pitanje u vezi svedočenja na sudu

Da li je moguće da se ikako uvede još jedan svedok koji je bio na licu mesta, koga policija nije zavela? Osoba koja je sve čula iz druge prostorije je u pitanju, a ja i drugarice smo među zavedenim svedocima jedne svađe i tuče u restoranu. Hvala unapred.
2015 12 01
Moja drugarica je svedocila u korist decka isto neka svadja i tuca u klubu...e sad suprotna strana je dovela decka da svedoci koji nije ni bio na licu mesta tako da ako neko zna nekog ko zna nekog kod nas je sve moguce.
2015 12 01
Hvala, ali nemamo nikoga ko bi mogao ubaciti.. Da li još neko zna nešto o tome?
2015 12 01
Nekom logikom stvari ako moze ta osoba da dokaze da je bila u to vreme u susednoj prostoriji onda moze i da svedoci. Najbolje pitati advokata koji brani osobu sa cije strane bi taj decko svedocio jer on treba da ga predlozi kao svedoka.
2015 12 01
U pitanju je devojka :) :) Sačekala bih još neke odgovore.
2015 12 01
Stranka u postupku (osteceni, okrivljeni) moze da trazi izmenu i dopunu zapisnika, tako sto ode u MUP i navede ime i prezime lica koje kasnije daje izjavu u svojstvu svedoka. Ili to, ili da saceka izlazak na sud, pa da predlozi da se svedocenje treceg lica uvrsti u dokazni materijal. Zavisi da li je gradjanski ili krivicni postupak u pitanju, je l privatna tuzba za nadoknadu stete, ili tuzilac goni po sluzbenoj duznosti po krivcnoj prijavi. Svu ovu pamet gore, je moj muz upravo prosuo preko telefona, jedva sam pohvatala da zapisem. Inace pravnik je... Nadam se da je od koristi.... [:lepota]
2015 12 01
Ne znam da li je građanski ili krivični postupak, ne razumem se. Uglavnom u pitanju je svađa i tuča između žene i muškarca, muškarac je zvao policiju, policija je bila na strani muškarca, jer je žena imala nekontrolisane ispade, psovala i vikala na sve njih, ali mi smo na strani žene jer je upravu. Svedočićemo u njenu korist na sudu, naravno. Treba onda naći tu ženu i poslati je u MUP da uvede još jednog svedoka. Hvala mnogo na odgovoru [:poljubac]
2015 12 02