Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

euromedic iskustva hitno

dal su ok,konkretno ultrazvuk srca
2016 04 14
Ja sam bila kod njih, doduse na ginekologiji, jako su brzi, efikasni i ljubazni. Verujem da im je i sve ostalo ok, jako su hvaljeni po forumima (cak sam citala da su divni iako se ide preko ponude sa sajtova za popuste), ja sam na preporuku otisla kod njih i stvarno sam zadovoljna. Nadam se da ti nije kasno za odgovor. :")
2016 04 15
hvala ti puno,a na kojoj lokaciji si ti bila
2016 04 15
Ja uopste nisam zadovoljna njima, ne znam za ultrazvuk srca, ali isla sam kod njih kod ginekologa vise puta i dok je sve bilo ok, bili su dobri, kada sam imala problem, zbog njihove nestrucnosti sam dobila rane dole i rekli su mi da imam tumor jajnika koji sam trebala da vadim odmah, isplakala sam se taj dan, da bi mi u bolnici pregled, pre zakazivanja operacije rekli da je to cista. I da ni ne lici na tumor. Rekli su mi i da imam par kondiloma, sto mi nikada niko nije rekao, ali da mogu da mi spale oni za 100 evra, da bih otisla kod 3 druga ginekologa koja su mi rekla da ih NEMAM i sram ih bilo sta su pokusali. Moja majka je imala tumor, magnetnu su joj radili i pogresili, rekli da je medju crevima a bio je na jajniku, sto je hirurg odmah video, on je znao bolje da iscita magnet nego radiolog njihov. Tako da bolje plati vise ako imas problem, nego da te neko zezne, Svaki lekar je dobar kad nemas problem.
2016 04 16
I mene zanima Euromedic, sad ste me bacile u dilemu. DesireMe, na kojoj lokaciji je ta njihova ordinacija koja ti nije valjala?
2016 04 16
Na Slaviji bas. A lekar sa vma je i mami preporucio euromediku, jer mu prijatelj tamo radi. Ko ce kome, ako ne svoj svome. Ja sam isla posle tog ultrazuvka privatno na Nbgu, kod Kineza tamo, ordinacija, doktorka me je gledala sat i 15 minuta, kada je bila ta prica oko tumora. Ja sam ostala u soku koliko je temeljna bila zenica, pa mi objasnjavala, pa me i grudi pogledala a samo sam na ultrazvuk dosla. Zaboravila sam ime ordinacije, mogu da nadjem papire pa da ti pustim u pp. U euromedici je 5 min ultrazvuk i cao.
2016 04 16
Moja iskustva su ok, ja idem na snimanja kod njih jednom godisnje -UZ i bila sam na magnetnoj. O cenama tek bespotrebno komentarisati, najpovoljniji su. Ali sam ozbiljnije preglede imala u Risticu, skuplji jesu ali su vrlo detaljni.
2016 04 18
I ja sam isla na Slaviji. DesireMe, bas uzasno iskustvo, jako mi je zao, prvi put cujem nesto lose za njih. :(
2016 04 18
ja sam skoro radila nalaze kod njih i rekli su mi sutradan da dodjem u 10, dosla sam, cekala do 11 i nakon toga mi kaze da test na progesteron nisu uradili a bio je podvucen crvenim markerom tj bio je najhitniji... dobila sam ga nakon 3h kasnije... po meni covek moze umret dok oni nesto zavrse... i to u Bg-u
2016 04 23
A znate sta mi je ostavilo najlosiji utisak, sem naravno sto nisu strucni, da mi je ginekolog rekla tada kada mi je rekla da ima tumor, da NE KAZEM decku jer ce me ostaviti, jer ovo je Balkan. Ostala sam u soku sta je zeni palo na pamet. Ne znam da li smeju javno da se ostavljaju imena lekara, pa necu, ali zena je dobra dok nemate problem. Izem ti to.
2016 04 24
Moje iskustvo je savršeno. Jako je elitno mesto, usluga visoka, vredi svake pare. Ja ne znam čime ste nezadovoljni. Ako ne verujete privatnim ustanovama, izvolite u državne, čekajte po 2 meseca da zakažete. Ja sam imala odlive i u državnoj bolnici su hteli da mi urade operaciju bez imalo razloga samo je takva menstruacija. Bila sa kod ginekologa i sve je u savršenom redu, sve pohvale.
2016 05 24
Jako prijatno osoblje, fantasticna usluga. Cene su zaista pristupacne s tim da je privatna ustanova. Ja posecujem ustanovu u Zemunu i nikada nisam imala problema.
2017 10 30
Sto se tice Euromedika imam samo pohvale 👌 Prvo izuzetno su ljubazni i usluzni, cene su najpovoljnije u gradu, uvek imaju akcije i dodatne popuste Ja redovno idem kod dr Đakonovic ginekologa i prezadovoljna sam. Za svaku preporuku Svaka cast 👏
2017 12 19
Obavila sam nekoliko pregleda u Euromediku.Sve pohvale za ljubaznost,organizaciju,a posebne pohvale za doktorku Krdzic neurologa,doktorku Magdalenu i doktora Karlicica pulmologa koji su mi na vreme otkrili bolest.Takodje moj otac je operisao zucnu kesu kod doktora Pavlovica koji je pokazao veliku posvecenost i razumevanje.Sve izgleda cisto i veoma uredno,a posebna pohvala za zdravstveno osoblje.
2017 12 19
Ja se apsolutno slazem da je ginekolog potpuni skot u Euromediku na Novom Beogradu, preko puta Piramide. Ja sam imala spontani pobačaj i došla sam sa krvarenjem kod nje, ne znajući šta se u toj situaciji radi. Prvo se iščuđavala što sam došla kad krvarim. Pa je onda rešila ipak da me pregleda, sa takvim gađenjem na krv, kao da sam niža rasa, izuzetno neprijatna, bacala mi je ubrus da se sama brišem i pravila izraze gađenja. U momentu mog spontanog pobačaja. Nikakvo objašnjenje, utehu mi nije rekla. Užasna žena.
2017 12 21
1 2