Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Forumi /

Slobodno vreme i hobiji /

Proslave /

Molim za vase misljenje...

Umrla mi je tetka,iznenada.Nosim bedz do 40 dana,i posle toga skidam jer moj otac tako zeli imam malu decu itd...E sad Avgusta imam nekoliko veselja ,ja bih rado izbegla ali na jednom sam i kuma.Mislim bas mi je bezveze da idem ,ja sam veliki veseljak ali kako igrati i veseliti se kad sam u zalosti...Vase misljenje o tome?
2016 06 19
Iskreno, tuga se nosi u srcu, a ne u floru, crnini i slicno. Meni je umrla kuma na rukama u januaru i dan posle njene sahrane sam imala porodicno slavlje. Jeste da sam ga provela gledajuci u jednu tacku i kao duh, ali sam ispostovala. Tu gde si kuma jeste nezgodno, ali, kao sto rekoh, tuga je u srcu. Ja te ne bih osudjivala da odes i da slavis zivot (i svoj i tetkin) jer zivot je najveci dar koji smo dobili i treba ga iskoristiti.
2016 06 19
U potpunosti se slažem sa Oljom. Nije bitno šta će ljudi pomisliti, već kako ti misliš da treba. Postupi u skladu sa svojim osećanjima. Uostalom tad i nećeš nositi crninu..
2016 06 19
Potpisujem. Niko te neće osuđivati ili misliti bilo šta loše, niti ti sama treba da misliš loše o sebi, ako odeš na slavlje. Verujem da ti je jako teško i da žaluješ, ali ljudima umre (ne daj Bože) partner, dete, roditelj, pa moraju dalje, život ne sme da stane. Ako te ponese veselje u tom trenutku, postupi kako osećaš. A tvoja tetka sigurno ne bi volela da se zamotaš u crno i da ne izlaziš iz kuće.
2016 06 20