Ili jednostavno posolis i uvaljas u kikiriki ili susam, moze i oba, pa na kraju ukrasis kackavaljem odozgo, koji se otopi na vrucem mesu. Najjednostavnija varijanta.
Ako zelis preliv, mozes pavlaku za kuvanje da iskoristis (a mozes i kiselu) tako sto ces sipati u posudu gde se meso przilo, otprilike par kasika, da baci jedan kljuc i odmah sklonis, pa sipas preko mesa, gledala si sigurno kako to rade u emisijama, budi kreativna ;)
Ili jednostavno posolis i uvaljas u kikiriki ili susam, moze i oba, pa na kraju ukrasis kackavaljem odozgo, koji se otopi na vrucem mesu. Najjednostavnija varijanta.
Ako zelis preliv, mozes pavlaku za kuvanje da iskoristis (a mozes i kiselu) tako sto ces sipati u posudu gde se meso przilo, otprilike par kasika, da baci jedan kljuc i odmah sklonis, pa sipas preko mesa, gledala si sigurno kako to rade u emisijama, budi kreativna ;)