Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

To svima kasni plata???

Dva kupca mi u zadnje vreme odustanu uz priču kasni plata I to ni ne kažu da odustaju već čuvaj mi 10 Dana do plate I onda e kasni plata ne šalji još I onda ih više nema U čemu je fora? Meni nikada ne kasni plata a I kad nemam pozajmim pa vratim I zašto je problem reći e ne želim da kupim tvoju stvar Čemu sve to???
2016 10 22
Da da kasne plate vecini :) Isto iskustvo imam kao i ti.
2016 10 22
dobro je kod mene kupci uopste i ne primaju plate :D
2016 10 22
Nekome stvarno kasni. Saradjivala sam vec sa jednom clanicom, imale smo ponovljenu saradnju za koju cekam isplatu (kad legne plata) pa onda nastavljamo sa trecom :")
2016 10 22
Plata mi ovaj mesec kasni 21 dan! I jos uvek je cekam, porucila sam pre par dana brushalter, kao dobicu platu kad ono sipak! Morala sam da izvucem novac iz steka i platim paket 😒😃 To nije nikakva novina u Srbiji😔
2016 10 22
To nista nije cudno na današnje vreme, ne znam zašto se cudite, meni jednom nije legla do 25-tog! Desava se, nekima stvarno kasni :o
2016 10 22
To je tako kod privatnika, drzavno je drugacije. Ja mislim da treba drzati rezervaciju najvise 5 dana. Jer sam imala situajicu da mi se posle 7-8 dana drzanje rezervacije vise ne jave uopste da otkazu dok se ja nisam setila sama da pitam da li da drzim i dalje ili da prodajem. Ni odgovara ni javljanja. Cemu sve to, treba biti iskren.
2016 10 22
Uuuuu, ma da samo "kasni plata" bilo bi super! :) Kakve sam ja izgovore dobijala, mogu da napišem omanju knjigu na datu temu... :') I to po njih 6 dnevno se javi sa nekim neverovatnim opravdanjem, da nije smešno bilo bi tužno... 1. Ej draga, kasni mi plata, ne mogu sad da kupim. :( 2. Mila, vrati stvari u prodaju, baš mi je žao ali imala sam nepredviđene troškove. 3. Cici, ja sam morala hitno da otputujem, izvini molim te! 4. Pufnice lepa moja, ipak ništa od stvari, razboleo mi se otac... 5. Vrati stvari u prodaju, ne mogu danas da ti uplatim, počeo mi je porođaj! (!?!?!?) I tako.... Imala sam strpljenja, imala razumevanja ali posle ovakvih epizoda... rezervaciju više nikome ne radim... Ko prvi uplati njemu ide stvar i to je to... Ovakve stvari mi vređaju inteligenciju... :s
2016 10 22
Mislim da se ovakvim stvarima ne treba polemisati a kamo li smejati. Mozda neka clanica ima veliku zelju da kupi nesto i veruje da ce da skupi novac a ipak ga ne skupi. Vrv joj je mnogo bolje da kaze kasni plata nego da kaze ono kako jeste. Slazem se da posle rezervacije mnogi odustaju ali ne mozemo suditi po pojedincima.
2016 10 22
Ja mislim ako je vec tako da je najbolje javiti se za kupovinu predmeta tog trenutka kada je novac tu. Jer vise puta mi se desilo kad nesto rezervisem i stoji vise dana kupac se prosto predomisli a kaze da kasni plata i ove gorenavedene izgovore. Ti dok stoji stvar rezervisana odbijas kupce koji su dobili platu i spremni su odmah da kupe a na kraju taj kome si rezervisao odustane.
2016 10 22
sve je stvar navike za sve ove godine koliko sam na ovom sajtu nikada nista nisam rezervisala kad imam tad kupujem kad nemam tad i ne gledam sta ima na sajtu :)
2016 10 23
Kupujem kad imam n0vac, znaci- ne cekam platu ili pr0lece, ak0 sam sigurna da mi 0dg0vara i treba. Ak0 nek0 nije siguran da zeli, ne znam zast0 rezervise i ne javlja se. K0 putuje neplaniran0, valjda se i vrati, ak0 ne ide s namer0m- na 0naj svet, ne daj B0ze :/
2016 10 23
Upravo tako jecaikaja a gotovo sam sigurna da niko nije bez dinara u novcaniku da nema ni za ne daj Boze...a uostalom kad se primim na nesto a plasim se da ce mi pobeci izvojim i to za "ne daj Boze" pa kad bude plata ili bilo kakav prihod prosto vratim u stek... Vise mi to lici kao primila sam se ali ipak nek stoji par dana da dobro razmislim mozda se i predomislim ali ako ne nek me ipak ceka :)
2016 10 24