Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Kako to da se predmeti sa desetinama lajkova, ne prodaju?

Sada sam videla jedan sa 33 Negde ima I mnogo vise Nije neka abnormalna cena, neko sigurno moze da priusti, I dopada mu se, I vlada skoro pomama za predmetom :D Cudila sam se sto sama ponegde imam 10, 15, ekstra cene, I jos se nije prodalo. Ali desetineee... :D Kako to?
2016 11 16
Ja sam isto malopre gledala neku jaknicu ima 115 lajkova ,cena joj je 600 dini nije prodata?! :)
2016 11 16
meni se desava da cak za pojedine artikle me nikad niko nije ni PITAO, samo ih dodaju u omiljene, skupe po 10-ak lajkova i to tako cuci.... :D
2016 11 16
i meni se isto desava, predmete na koje imam najvise lajkova uvek kasnije prodam :)
2016 11 16
E, sada, ZASTO je to tako? :D :D :D
2016 11 16
Najbrže prodam one predmete koje nemaju ni jedan lajk.
2016 11 16
Meni je misterija da mi žuta haljina ima 30 lajka i jedna ogrlica 35, pritom prvi predmet 450, drugi 350 i oba nikad da odu ,:) Ajde ovi što imaju do 10ak njih ne računam, mada kad bolje razmislim nije ni to malo... Da neko stvarno želi to da kupi kupio bi jer je presmešna cena, a i naravno da bi još spustila jer mi samo zauzima prostor. Mada verujem da ima članica koje lajkuju bukvalno svaki predemt koji im se iole svidi bez namere da ga ikad kupe.
2016 11 16
Ja baš često lajkujem predmete koji mi se dopadaju ali ne kupujem toliko često jer ionako imam gomile stvari viška pa kupim samo kad se u neki predmet baš zaljubim :")
2016 11 16
> Dushankitza: > Ja baš često lajkujem predmete koji mi se dopadaju ali ne kupujem toliko često jer ionako imam gomile stvari viška pa kupim samo kad se u neki predmet baš zaljubim :") I ja lajkujem, kada naletim na nesto sto mi se dopada, iako ne planiram kupovinu. Cisto da ih imam u vidu, kada malo rascistim ormare :")
2016 11 16
Onaj predmet iz mog prvog posta od pre 24h je rezervisan :') Iako naravno nisam navela o kom se radi Privlacim mislima kupce za vas, dogovoricemo procenat :') :') Salu na stranu, kada bolje razmislim... I sama volim da lajkujem. Sto je lepo, lepo je. Bice da je to u pitanju :D Nema pravila...
2016 11 17
> Grejsi: > Onaj predmet iz mog prvog posta od pre 24h je rezervisan :') > Iako naravno nisam navela o kom se radi > Privlacim mislima kupce za vas, dogovoricemo procenat :') :') > Salu na stranu, kada bolje razmislim... I sama volim da lajkujem. Sto je lepo, lepo je. Bice da je to u pitanju :D Nema pravila... Super!!! :")
2016 11 17
Kad sam dosla na Moje krpice mislila sam da je taj like malo ozbiljnija stvar :) :) u fazonu lajkujes pa si vec blizu toga da kupis a ono nema ni blizu veze s tim hehe..cak sam jednoj clanici poslala poruku za neki privezak ..'vidim da ste lajkovali, spusticu cenu ako ste zaint.' a ono nista :) :)..ne lajkujem skoro nista, samo ono sto mi se bas,bas svidi
2016 11 17
Ja lajkujem isključivo stvari koje imam nameru kad-tad da kupim. Ili ako tražim neki predmet, tipa crnu haljinu, lajkovaću sve crne haljine koje ulaze u uži izbor, ali kada izaberem onu koja mi se sviđa ostale "odlajkujem" :) Ne kažem da to mora tako, ali mi je prosto bespotrebno da lakujem sve šta mi se svidi jer ne vidim poentu osim eto davanja komplimenta članici kroz lajk da mi se sviđa njen predmet.
2016 11 17
Isto i ja, ne vidim poentu silnog lajkovanja ako na kraju ipak ne kupis nesto od toga :)> MajaSchatz: > Ja lajkujem isključivo stvari koje imam nameru kad-tad da kupim. Ili ako tražim neki predmet, tipa crnu haljinu, lajkovaću sve crne haljine koje ulaze u uži izbor, ali kada izaberem onu koja mi se sviđa ostale "odlajkujem" :) Ne kažem da to mora tako, ali mi je prosto bespotrebno da lakujem sve šta mi se svidi jer ne vidim poentu osim eto davanja komplimenta članici kroz lajk da mi se sviđa njen predmet.
2016 11 17
Zdravo,ja sam nova i mene zanima kako da prikupim sto vise clanova...jel moze da se utice na to ili samo ako neko zeli pa se sam prikljuci. Hvala :-)
2016 11 17
1 2 3 Sledeći