Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Kako da vam predmet dodje na prvu stranu, tj. medju najpopularnije, par saveta :)

Posto je ovo izgleda pararelni univerzum gde predmet za dva dana ili pak nesto vise kod nekih clanica moze da nakupi 870 pregleda i izadje na prvoj strani gde su najpopularniji predmeti, sto realno ne moze ni kod clanica koje prati 2000 ljudi, malo sam razmisljala i shvatila "proces". Nikakva naucna fantastika. Dakle, postavite predmet, klikcete do besvesti ako ste zaludne i toliko ocajne, dakle "ulazite i izlazite" dok ne dodjete do broja pregleda oko 870, verovatno ce se i povecavati taj broj. Ali to je priblizna brojka. Nakon toga, predmet vam "leti" na prvu stranu i postaje popularan, tu se zadrzava oko 2, 3 meseca, zavisi kada ste ga postavili i koliko brzo kliktali. Takodje, ako ste predmet postavili pre 3 meseca, ne moze izaci na prvu stranu cak i ako dodje do tih pregleda jer je "star". Mozda vecina ovo zna, ali eto za onaj deo koji nije upoznat sa istim. Ne ide da predmeti jednih te istih uvek budu tu. Mali savet, pa eto, kada vam je dosadno vi klikcite dok vam oci ne ispadnu :') :') i malo se i vi izreklamirajte. Posteno.
2016 12 11
Bas sam htela da otvorim temu po tom pitanju! Predmeti nekih clanica (i to po vise predmeta od jedne te iste clanice) iskacu na naslovnoj, a postavljeni u skorije vreme i imaju po svega par lajkova. Dok npr mantilic koji ja prodajem ima oko 24 lajka i oko 800 pregleda a postavljen je posle godine, pa sad vi vidite tu ima li logike. :-) Ovo je opasna kriminalna grupa, sami sebi dizu preglede :') :')
2016 12 11
> HelloKittty: > Bas sam htela da otvorim temu po tom pitanju! Predmeti nekih clanica (i to po vise predmeta od jedne te iste clanice) iskacu na naslovnoj, a postavljeni u skorije vreme i imaju po svega par lajkova. Dok npr mantilic koji ja prodajem ima oko 24 lajka i oko 800 pregleda a postavljen je posle godine, pa sad vi vidite tu ima li logike. :-) Ovo je opasna kriminalna grupa, sami sebi dizu preglede :') :') Tako je. Eto, ja sam te malo preduhitrila, a i nasalila jer ne vredi se nervirati zbog takvih stvari. I jos nesto, to sto je predmet na prvoj strani, nikako ne znaci da ce se prodati, pa evo, meni svi koji su bili tu i sada su se nikada nisu prodali. Pre mi se prodaju neki potpuno da kazem nebitni predmeti, a neki od tih koji su bili prvi na prvoj strani i imali i po 80 lajkova nakon godinu dana. I sva sreca pa nema pravila.
2016 12 11
Ko ima toliko vremena? Ja jedva stignem da islikam sve, a kamoli da sedim i klikcem ceo dan ili danima ili koliko im vec treba, na svoj predmet. ,:)
2016 12 11
> Lolita17: > Ko ima toliko vremena? Ja jedva stignem da islikam sve, a kamoli da sedim i klikcem ceo dan ili danima ili koliko im vec treba, na svoj predmet. ,:) Isto :') , evo vec 5 sati postavljam 3 predmeta. A i da imam, zaista mi ne pada napamet, cak i da ima neku poentu. Dobra i kvalitetna stvar ce uvek naci put do kupca. :")
2016 12 11
Jao, slatko se nasmejah.. :D Ziva istina, ali ima na sajtu i fanatika i dokonih ljudi, pa sto ne potrositi vreme na kliktanje?! :)
2016 12 11
> Oleloleeee: > Jao, slatko se nasmejah.. :D Ziva istina, ali ima na sajtu i fanatika i dokonih ljudi, pa sto ne potrositi vreme na kliktanje?! :) :') :') :') :') Setih se one lude Izvorinke Milosevic sada, sinoc u magazin in-u rece "tapkajte se ljudi kada god mozete" :') :') Tako i ovde, klikcite kada god stignete i kada ne mozete, vi i tada :') :')
2016 12 11
Ahahahaha, Tapkajte se !! :') :') :')
2016 12 11
Kad se vec takmicimo koga vise mrzi da sedi na sajtu, ja nisam prijavila adminu da sam dobila negativnu bez saradnje. Devojka je htela neke kapice, u medjuvremenu ja sam imala neke obaveze i bila sam van drzave pa nisam ulazila na sajt i eto, negativna. :') Ko ima vremena da se klikce ovde po sajtu, super nego mene zanima zasto su isti predmeti na prvoj strani po 3-4 meseca i duze. Mislim, bar sezonski da menjaju, od proleca gledam istu haljinu na prvoj strani. :')
2016 12 11
> Lolita17: > Kad se vec takmicimo koga vise mrzi da sedi na sajtu, ja nisam prijavila adminu da sam dobila negativnu bez saradnje. Devojka je htela neke kapice, u medjuvremenu ja sam imala neke obaveze i bila sam van drzave pa nisam ulazila na sajt i eto, negativna. :') Prijavi, ako nije doslo do saradnje nema pravo da ti da negativnu, narocito ne ako je ovo razlog, niko nije duzan da dezura ovde. Pa pokusavaju se prodati ali nesto ne ide :')
2016 12 11
> Oleloleeee: > Ahahahaha, Tapkajte se !! :') :') :') :') :') Ja cak i ne moram da se tapkam - samo napisem nesto slicno uvodnom postu Meseceve i dobre duse se tapkaju za (umesto) mene i za 20sati moja dva predmeta lansiraju pravo medju Popularne i to sa 1300 i 700+ tapkanja. I tako... :D Ali, ne bih o tudjim predmetima, pregledima, nalozima, utiscima, rejtingu...jer, vidim da se neki ljute sto im se "zaviruje u dvorista" vrv. potaknuti idejom da im je nalog licno vlasnistvo, iako niko od nas ne placa ni zakup ni proviziju vlasnicima. Takodje mi nije jasno kako "ne trpati nos" u tudj nalog na kupoprodajnom sajtu (da li treba da objasnim razloge?!), ali oket! - postujem... i kod tih vise ne ulazim niti me interesuje njihova ponuda.:) Jao, da...setih se moje sugradjanke i njenih predmeta ufotkanih u kombinaciji sa Cedom :'), koje je ceo sajt tapkao i zbog toga zasluzeno mesecima nisu silazile sa liste Popularnih ...na opste zadovoljstvo! :') :') Pozdrav za Bilju :)
2016 12 11
> Ja cak i ne moram da se tapkam - samo napisem nesto slicno uvodnom postu Meseceve i dobre duse se tapkaju za (umesto) mene i za 20sati moja dva predmeta lansiraju pravo medju Popularne i to sa 1300 i 700+ tapkanja. > I tako... :D > Ali, ne bih o tudjim predmetima, pregledima, nalozima, utiscima, rejtingu...jer, vidim da se neki ljute sto im se "zaviruje u dvorista" vrv. potaknuti idejom da im je nalog licno vlasnistvo, iako niko od nas ne placa ni zakup ni proviziju vlasnicima. > Takodje mi nije jasno kako "ne trpati nos" u tudj nalog na kupoprodajnom sajtu (da li treba da objasnim razloge?!), ali oket! - postujem... i kod tih vise ne ulazim niti me interesuje njihova ponuda.:) > Jao, da...setih se moje sugradjanke i njenih predmeta ufotkanih u kombinaciji sa Cedom :'), koje je ceo sajt tapkao i zbog toga zasluzeno mesecima nisu silazile sa liste Popularnih ...na opste zadovoljstvo! :') :') > Pozdrav za Bilju :) Olga, pa ti imas radnike koji fizikalisu umesto tebe? Kakav si ti autoritet ustvari ovde :') Tako je, mada mene njihova ponuda nikada i nije interesovala, jeftinije je kada se ode u trzni centar i kupi ipak, a kineze ne posecujem i inace. Ne znam ko je Ceda, ali ako je kucni ljubimac, to je uvek lepo videti, narocito na prvoj strani. :")
2016 12 11
> OlgaAN: > > Oleloleeee: > > Ahahahaha, Tapkajte se !! :') :') :') > :') :') > Ja cak i ne moram da se tapkam - samo napisem nesto slicno uvodnom postu Meseceve i dobre duse se tapkaju za (umesto) mene i za 20sati moja dva predmeta lansiraju pravo medju Popularne i to sa 1300 i 700+ tapkanja. > I tako... :D > Ali, ne bih o tudjim predmetima, pregledima, nalozima, utiscima, rejtingu...jer, vidim da se neki ljute sto im se "zaviruje u dvorista" vrv. potaknuti idejom da im je nalog licno vlasnistvo, iako niko od nas ne placa ni zakup ni proviziju vlasnicima. > Takodje mi nije jasno kako "ne trpati nos" u tudj nalog na kupoprodajnom sajtu (da li treba da objasnim razloge?!), ali oket! - postujem... i kod tih vise ne ulazim niti me interesuje njihova ponuda.:) > Jao, da...setih se moje sugradjanke i njenih predmeta ufotkanih u kombinaciji sa Cedom :'), koje je ceo sajt tapkao i zbog toga zasluzeno mesecima nisu silazile sa liste Popularnih ...na opste zadovoljstvo! :') :') > Pozdrav za Bilju :) Joj da secam se tvog slucaja :D Ovde zaista ima zaludnih...
2016 12 11
Ajao! Dobijala sam ovde svakakve epitete, sad ce jos da ispadne da sam kapitalista :'), sto nisam, jer nekako volim da budem sam svoj majstor...u svemu sto umem i mogu. Top i ostale krpicaste liste prepustam onima koji u njima nalaze smisao i zadovoljstvo. ;) Ne znas Cedu? Da postavim sliku?! :") :')
2016 12 11
Oljiska, srecom da ste ti i AleksandraKraus to videle i mozete da posvedocite, jer mi vrv. mnogi ne bi verovali ,:)
2016 12 11
1 2 3 4 5 ... 9 Sledeći