Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Nagli gubitak tezine i povracaj na staru tezinu

Evo ovako, u januaru prosle godine sam iznenada uzasno smrsala usled stresa (oko 10kg). Sada sam povratila staru tezinu, ali imam utisak da mi se telo promenilo. Naime to primecujem na osnovu garderobe. Na primer, farmerke koje su mi bile bas taman pre gubitka tezine su mi sada siroke iako sam tezinu povratila. Da li neko ima slicno iskustvo i da li je moguce da nam se telesna konstrukcija promeni usled iznenadnog gubitka tezine, a posle regularnog i postepenog vracanja na staru tezinu? Hvala unapred na pomoci :)
2017 01 06
Pa zavisi naravno, ako si trenirala ili se 'zdravo' gojila, pa ti na primer nije sve otislo u stomak i guzu, vec se lepo rasporedilo... Ja sam npr potpuno promenila oblik tela pri neizmenjenoj kilazi zbog treniranja i malog redukovanja ishrane... :)
2017 01 06
Možda si nabacila mišiće umesto salca, ne kažem da si ranije bila debela, jer nemam pojma kako si izgledala, samo si se možda zdravije ugojila. :) Ja sam vežbanjem skinula obim baš dosta i zategla se, a kilaža mi se nije znatno promenila, nego su samo mišići zamenili salce, a svakako 1kg sala izgleda znatno više nego 1kg mišića... :)
2017 01 06
Jesam vezbala, ali ja konstantno vezbam vec godinama, nista nisam promenila u toj rutini.
2017 01 06
S godinama nam kosti gube na tezini. Mrsave osobe su sklone osteoporozi
2017 01 06
> jacaikaja: > S godinama nam kosti gube na tezini. Mrsave osobe su sklone osteoporozi :,'( :,'( :,'( A ja sam prirodno zgoljavica. Doduse, redovno uzimam vitamine, ali opet...
2017 01 06
Ja sam imala osteopeniju odavno i uz govedji gel kupljen u radnji zdrave hrane sam to sredila. Proveri svakako.
2017 01 07