Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Da li sakupljate nesto?

Pitanje se odnosi kako na ozbiljno kolekcionarstvo tako i na sakupljanje npr. raznoraznih figura,lakova za nokte / igeneralno predmeta (izuzev onih nekih klasicnih zenskih sakupljanja torbi,cipela i garderobe :D).. Evo da pocnem od sebe ja skupljam zanimljive-neobicne broseve i razglednice,bocice od parfema. Nista ozbiljno vise dodje kao hobi ali napravih ja poprilicnu kolekciju, mogla bih napraviti izlozbu :D Sve u svemu ultra mi je interesantno, uzivam u tome.. A vi? Da li vi > sakupljate nesto?
2017 02 25
Knjige vezane za naučnu / epsku fantastiku, istorijske knjige, enciklopedije, klasike 8-)
2017 02 25
Moja strast i hobi su poludrago kamenje i minerali. Kolekcija mi je mršava jer su mi zatvorili radnju gde sam se snabdevala ali sam pronašla novu. Inače sam na forumu skoro videla da cura traži salvete. Oduševila sam se jer sam imala svoju kolekciju kao mala. 😃
2017 02 25
Volim knjige i imam ih dosta, ostalo nista ne sakupljam. Zato je moja mlađa ćerka sakupljač svega i svačega. Inače najnovija strast su joj takođe kamenčići kao cacaNi, pa sam skoro morala da joj poručim dva sa jednog sajta. Inače sakuplja i grafite od drvenih bojica kad se polome...i svašta nešto još...
2017 02 25
Baš retko ulazim na forum i, eto, naletim na interesantnu temu. :) Knjige i enciklopedije, kamenčiće pored puta iz svih krajeva sveta (gde god otputujem, ponesem koji kamenčić, a i prijatelji mi donose), lakove za nokte. :)
2017 02 25
> MiraTinaLena2: > Volim knjige i imam ih dosta, ostalo nista ne sakupljam. > Zato je moja mlađa ćerka sakupljač svega i svačega. Inače najnovija strast su joj takođe kamenčići kao cacaNi, pa sam skoro morala da joj poručim dva sa jednog sajta. Inače sakuplja i grafite od drvenih bojica kad se polome...i svašta nešto još... Na fejsu postoji grupa Arsenovic poludrago kamenje. Oni imaju svasta nesto, i obradjene kristale, imaju nagradne igre. Dobri su. Inace ih vise volim samo kao kamencice, jer kad ih stave u nakit oni kazu da je to posrebljeno ili kako vec , medjutim nije pocrni malo posle nekog vremena.
2017 02 25
Nemam fejs 😀
2017 02 25
Ako resis FB imas tu grupu sa kristalima. Inace ne znam preko interneta ko ih sve prodaje. Tu sam pratila akcije i za knjige. Malo sam cekala da im opadne vrednost i knjige npr platim 3 za 500 a najjeftinija je bila preko 700 dinara. Ko voli da skuplja knige za svoju biblioteku ne mora ni sajmove knjiga da ceka dovoljno je akcije da prati. :")
2017 02 25
> AzraNikiBesi88: > Baš retko ulazim na forum i, eto, naletim na interesantnu temu. :) > Knjige i enciklopedije, kamenčiće pored puta iz svih krajeva sveta (gde god otputujem, ponesem koji kamenčić, a i prijatelji mi donose), lakove za nokte. :) Ja mogu da ti pikloni.m neki kamen sa reke eme (CH)
2017 02 26
Knjige, salvete i ulaznice (iz pozorista, bioskopa, muzeja, sa koncerata, sajmova..) o:)
2017 02 26
Ja skupljam secer u malim kesicama znate one sto dobijete uz kafu,tako da ako bude oskudacija secera ja sam obezbedjena :D imam punu kutiju,isto i kasicice i lizalice one sto ih ima na vasaru u raznim bojama i oblicima :)
2017 02 26
Kao mala sam sakupljala gumice za brisanje! :) A sada sam počela sasvim nesvesno da sakupljam stare igračkice i to one male figurice od izlivene gume tipa Snežana i sedam patuljaka, Štrumpfovi, Švrća.....eto ako imate, a ne trebaju vam uvek mi možete ponuditi za razmenu. :)Kao i stare, očuvane knjige za decu :) Divna tema stvarno!!! :)
2017 02 26
.
2017 02 27
Ja skupljam snezne kugle, luda sam za njima. Imam od novogodisnjih, onih ko sa mora, lepih figurica, do mojih omiljenih iz Rusije <3
2017 02 27
Bas zanimljivo, mogu misliti kako lepo izgleda kada se izlozi! :") Imam i ja punu kutijetinu raznoraznih salveta, nesto je ostalo iz detinjstva a nesto mi je dala mama posto je ona to bas ozbiljno sakupljala. Ima i onih kineskih,japanskih ali i ostalih sa raznoraznim tematikama :)
2017 02 27
1 2