Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

POMOC ! MASNA KOZA LICAAAA

Koza mi je mesovita ,izuzetno masna u T -zoni ,ispod ociju suva ,samo T -zona problem i ne znam vise sta da radim ,non stop neke bubuljice na celu se pojavljuju,da li neko zna kako da resim ovaj problem ,pomoc bi mi dobro dosla :")
2017 02 26
Arganovo ulje,jedino sredstvo koje mi je zaista pomoglo,nemaš pojma koliko sam para bacila za raznorazne preparate (Loreal,Vicky,La rosh,prirodna ruska kozmetika itd...)i ništa.Koristim argan i prezadovoljna sam,lice mi se smirilo i koža mi je dobila na kvalitetu.
2017 02 26
Meni je pomogla glina imas u apoteci..inace i ja sam imala problem pogotovo u t zoni i glina mi je pomogla jako..
2017 02 26
Meni je pomogla glina imas u apoteci..inace i ja sam imala problem pogotovo u t zoni i glina mi je pomogla jako..
2017 02 26
vazii,hvala vam punooo ,a cene ?? arganovo ulje i glina ? kako se krecu ? :)
2017 02 26
> tina.tina: > Meni je pomogla glina imas u apoteci..inace i ja sam imala problem pogotovo u t zoni i glina mi je pomogla jako.. a cena ? :") :") hvalaaa punooo na pomociii
2017 02 26
> Ceca25: > Arganovo ulje,jedino sredstvo koje mi je zaista pomoglo,nemaš pojma koliko sam para bacila za raznorazne preparate (Loreal,Vicky,La rosh,prirodna ruska kozmetika itd...)i ništa.Koristim argan i prezadovoljna sam,lice mi se smirilo i koža mi je dobila na kvalitetu. a cenaa ???hvala punooo na savetuu :")
2017 02 26
Cena eterinog argana ti je oko 1000 din., 100 ml,koristim ga od oktobra i iskoristila sam trećinu bočice,inače argan je malo gušći pa se stavlja par kapi na mokro lice,možeš ga stavljati i na kosu,kada ga staviš na lice nećeš sijati jer jako brzo upija,zaista sam zadovoljna,počeću i na kosu da ga stavljam.Odličan je i za bore.
2017 02 26
> Ceca25: > Cena eterinog argana ti je oko 1000 din., 100 ml,koristim ga od oktobra i iskoristila sam trećinu bočice,inače argan je malo gušći pa se stavlja par kapi na mokro lice,možeš ga stavljati i na kosu,kada ga staviš na lice nećeš sijati jer jako brzo upija,zaista sam zadovoljna,počeću i na kosu da ga stavljam.Odličan je i za bore. vaziii,hvala punooo :")
2017 02 26
Bitno je da izbacis agresivne sapune i ostale preparate poput pudera koji zapusi pore. Jer koza sto je vise peres od masnoce ona sve vise luci sebuma. Imam suvu kozu, nemam problem sa tim ali znam osobu koja je uz pomoc blagih sredstava na bazi cinka i cajevca uspela da vrati balans kozi. Mozda da probas samo cistu vodu za umivanje, dermatolog mi je rekao da je u principu voda dovoljna i eventualno jednom nedeljno gel za umivanje. Glina je odlicna. Biraj hidrantnu kremu za lice na osnovu starosne dobi za masnu kozu.. Budi spremna da rezultati dolaze posle malo duzeg perioda. Svakako pored ovih saveta nikako ne diraj lice rukama :) to je zlatno pravilo :)
2017 02 27
> djordjeivana: > > tina.tina: > > Meni je pomogla glina imas u apoteci..inace i ja sam imala problem pogotovo u t zoni i glina mi je pomogla jako.. > a cena ? :") :") hvalaaa punooo na pomociii Glina nije skuplja od 300 din.mislim da sam 260 din.platila poslednji pu t pomesas sa malo caja od kamilice i ko bilo koju drugu masku drzis..a imas i od garnier-a ono 3 u 1 od prilike 600 din.je ali je dobro za mitisere one sitne...
2017 02 27
I ja sam nekada imala problem sa tim, bese to u mojim tinejdzerskim danima.. U sustini zimi nisam imala takvih problema dok sam leti sizela. Resavala sam to tako sto sam prala lice onim zelenim antibakterijskim sapunom a od pudera sam stavljala samo one na prirodnoj bazi i to bas kad sam morala. Ima bogat izbor u apotekama, ja sam koristila brenda Logona. Malo je skuplji ali vredi svaku paru jer posle njegove upotrebe nisam imala nikakvih bubuljica,iritacija niti masnoca. Nisam probala ovo sa glinom, zvuci mi odlicno a i glina je poznata po svojim mnogobrojnim lekovitim
2017 03 06
Ceo zivot sam imala taj problem do pre godinu dana, a imam 47 god. Gomila bacenog novca na razna cuda, koja se naravno nisu desila :) I onda zbog zdravstvenih problema promenim totalno nacin ishrane i posle mesec dana koza nikad lepsa .
2017 04 05