Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Ko voli vintage?

Zdravo svim zaljubljenicima u vintage garderobu! Zanima me gde najcesce kupujete vintage I koje epohe su vam omiljene? ;)
2017 03 14
Ja obožavam :") Ima butik Jane Doe u Kapetan Mišinoj u Beogradu, divne su stvari, ali sve ima samo po 1 komad pa na šta naletiš. Imaju i nakit, naočare, cipele i svakakve sitnice... :)
2017 03 14
Jaaaaa! :) Dok sam radila u Knez Mihailovoj imala sam običaj da skoknem do Čumićevog sokačeta-tamo jedna divna gospođa drži vintage butik i stvarno sam kod nje pronalazila diiiivne stvari..... omiljena epoha '60 godine, a kad bih mogla da "uletim" u orman Džeki Kenedi verovatno bih dobila infarkt od sreće! :') :') :')
2017 03 14
> lokibg: > Jaaaaa! :) Dok sam radila u Knez Mihailovoj imala sam običaj da skoknem do Čumićevog sokačeta-tamo jedna divna gospođa drži vintage butik i stvarno sam kod nje pronalazila diiiivne stvari..... omiljena epoha '60 godine, a kad bih mogla da "uletim" u orman Džeki Kenedi verovatno bih dobila infarkt od sreće! :') :') :') Srodna duso moja <3 <3 <3 I Grejs Keli je meni simbol lepote, elegancije i tog vintage stila :)
2017 03 14
> OljaBg13: > > lokibg: > > Jaaaaa! :) Dok sam radila u Knez Mihailovoj imala sam običaj da skoknem do Čumićevog sokačeta-tamo jedna divna gospođa drži vintage butik i stvarno sam kod nje pronalazila diiiivne stvari..... omiljena epoha '60 godine, a kad bih mogla da "uletim" u orman Džeki Kenedi verovatno bih dobila infarkt od sreće! :') :') :') > Srodna duso moja <3 <3 <3 I Grejs Keli je meni simbol lepote, elegancije i tog vintage stila :) Pa ofkors maj lejdi! Grejs Keli......pa divno! Joj to su bile prave dame.....ima ih i danas naravno, ali su nekako u drugom planu
2017 03 14
Malo ih je danas, nazalost. Ima ih, ali ipak car tog vremena manjka :(
2017 03 14
Znam i za Jane Doe i za shop u Cumicu i stvarno su dobri. Mada mislim da je to to sto se Beograda tice. Zao mi je sto ih je tako malo u Beogradu. Potpuno se slazem za Grace Kelly <3
2017 03 15
Nazalost u ostatku Srbije vinatge butik je nemoguce naci. Nekakda je moglo po 2nd handovima da se nadje ponesto predivno sada tesko. Ja obozavam 40te i 50te ...obozavam pin up look i kombinujem divne stare stvari sa trenutnim trendovima. Umrla sam od srece kad su se vratili bikini sa dubokim donjim delom. Ja tako mastam da otvorim svoj vintage shop negde u Kaliforniji <3
2017 03 16
I ja obozaaavaaam vintage stvarčice.. <3 Nažalost u Kgu nisam videla ni jednu takvu radnju.
2017 03 18
I ja ih volim i kombinujem ,vintage cipele su mi omiljene o:) šire stabilne pete i kaišić oko noge,ženstveno,a udobno <3
2017 03 19
I ja mislim da je najbolja kombinacija vintage + moderno ;) Nazalost primetila sam i ja da po Srbiji nije moguce naci vintage shopove, osim u Beogradu. Moguce da Novi Sad ima nesto da ponudi, pa ako neke clanice iz NS imaju neku informaciju, neka podele sa nama.
2017 03 19
Ja obozavam! Oksfordice, sesirici, suknjice i haljinice, sve po seknd hendovima i buvljacima. Nalazim svake subote divne stvari u Smederevu po second handovima za smesne novce :) oksfordice za po 200, 300 dinara.. i tako sve :-)
2017 04 05
> lokibg: > Jaaaaa! :) Dok sam radila u Knez Mihailovoj imala sam običaj da skoknem do Čumićevog sokačeta-tamo jedna divna gospođa drži vintage butik i stvarno sam kod nje pronalazila diiiivne stvari..... omiljena epoha '60 godine, a kad bih mogla da "uletim" u orman Džeki Kenedi verovatno bih dobila infarkt od sreće! :') :') :') :') :') :')
2017 08 09
Meni su karneri posebno zanimljivi, sto na suknjama, sto na haljinama, rukavima, svugde ali diskretno..podsecaju me na detinjstvo, kad smo kao devojcice nosile takve suknje ..
2017 08 09
Vintage radnje su preskupe a dovlace stvari sa buvljaka za dz. Ja sam imala srece da naletim na autenticne haljine iz 50/60-ih godina u obicnom sacond handu za po 700-1000 dinara (bez snizenja). Jednu sam platila samo 200 dinara! Prodavac mi rekao da imaju toga cesto. Poludela sam od srece. To su takve stvari da nema sanse da prodjete neopazeni negde i nepohvaljeni. Kao iz filma.
2019 01 20