Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Netačno opisivanje predmeta i ostali biseri...

Pre par dana sam videla oglas za "kožnu jaknu" za koju je u opisu bilo navedeno da je od PRAVE kože i da je nenošena, a tagovana je kao eko koža. Zbog cene sam sumnjala da su navodi tačni, pa reših da pitam. Ispostavilo se da je jakna ipak od eko kože i da je nošena par puta. Po meni je ovo lažno opisivanje predmeta. Takođe se često dešava da članice prvo zatraže korekciju cene za neki kozmetički proizvod, a zapravo nisu sigurne ni čemu on služi i da li odgovara njihovom tipu kože. Onda počinju sa postavljanjem bezbroj pitanja, da bi na kraju ipak zaključile da to nije za njih. Nisam ja dermatolog, kozmetičar i sl. da bih znala da li će vama neki proizvod odgovarati ili ne. Ako vam informacije iz opisa nisu dovoljne, izguglajte ih pa ako je to ono što tražite, tek onda pitajte za korekciju cene. A ne obrnuto.
2017 03 19
ValkyriaAstarte ne znam na koju jaknu je mislila mmikalacki2 ali ne bih rekla da je ta od koje si ti postavila link, devojka je napisala da je od prave koze i da je nosena oko godinu dana, a nigde nije stavila "eko koza"..
2017 03 19
Dobro i to što kažeš, i ja sad to vidim. Ali i dalje mi je čudno da je to prava koža :D U svakom sl., lepo izgleda..
2017 03 20
Dobro je tagovala, ali pročitajte opis. "rekla bih kvalitetnija koza od prave" A nenošeno i par puta nošeno nije isto. Možda je mislila nije iznošeno?! Eto, ja iz aviona ne vidim da li je u pitanju prava koža ili ne...ali zato se uzdam u ove koje sve znaju.
2017 03 20
> mmikalacki2: > Dobro je tagovala, ali pročitajte opis. > "rekla bih kvalitetnija koza od prave" > A nenošeno i par puta nošeno nije isto. Možda je mislila nije iznošeno?! > Eto, ja iz aviona ne vidim da li je u pitanju prava koža ili ne...ali zato se uzdam u ove koje sve znaju. Nije se dobro izrazila, mozda je mlada devojka. naucice..Zasto to vas toliko zulja ? Svako sa imalo pameti kad procita opis shvatio bi da se lose izrazila. A ko zeli da kupi neka pita. Koliko njih ovde pise noseno nekoliko puta, a u tagu napisu novo. I ajmo sad za sve njih da otvaramo teme. Stvarno ne mogu da razumem sta stoji iza ove teme...nesto licno rekla bih.
2017 03 20
Ako ne razumete, zaobiđete temu. Nema potrebe da ste u svakoj čorbi mirođija.
2017 03 20
Hvala Natasa 😉 evo da razjasnim posto se halabuka i prasina digla 😀 jakna je od eko kozne...nije nikakav mamac samo danas svi uzimamo jakne od eko koze jer su povoljnije pa prva ja smatram koja imam svega jednu pravu koznu..eko kozom - koznom jaknom . Tako da ne vidim problem u tome? Cena je takva jer je jakna placena duplo vise a nosena svega par puta. To nije majica da moze ista da joj bude posle koji put nosenja zar ne? Koza je veoma kvalitetna i jaka kao i sve mangove eko kozne stvari.😀
2017 03 20
Nemam pojma ni ja sta stoji iza ovoga zaista, meni je kao sabotiranje neko neosnovano. Javili su se mnogi za jaknu i svima sam lepo rekla eko koza i napisala mere i poslala dodatne slike. Zaista ne vidim problem.
2017 03 20
Onda ispravite u opisu da je u pitanju eko koža a ne prava koža i da je jakna IPAK NOŠENA a ne nenošena.
2017 03 20
> mmikalacki2: > Ako ne razumete, zaobiđete temu. > Nema potrebe da ste u svakoj čorbi mirođija. U svakoj corbi mirodjija sam ja? hahahah Malo ste zamenili mesta...Ja se makar lazno ne predstavljam, uvek igram otvorenih karata i nemam sta da krijem. Pozdrav i svako dobro vam zelim. Ocigledno ne verujete u sebe a kamoli u Boga. Znate kako se kaze - ono sto zelite i cinite drugome, to vam se vraca...kad tad u zivotu. Pa onda, sretno vam bilo !
2017 03 20
Ispravila sam gdjice. I u tagu je pisalo eko koza da ste usli u predmet ne bi ste dizali prasinu nepotrebno.
2017 03 20
Ispravila sam gdjice. I u tagu je pisalo eko koza da ste usli u predmet ne bi ste dizali prasinu nepotrebno.
2017 03 20
I Vi da čitate pažljivije, videli biste gde je greška. Tagove nisam nijednom spomenula, već OPIS gde je i dalje navedeno da je PRAVA KOŽA u pitanju. Citiram: "model je klasican, koza veoma cvrsta i jaka. rekla bih kvalitetnija koza od prave". KVALITETNIJA KOŽA OD PRAVE??? A I nije nepotrebno dizanje prašine, čim ste imali šta da ispravite.
2017 03 21