Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Nadogradnja, da ili ne?

Vidim da ovde ima članica dosta koje su radile nadogradnju? Su vaša iskustva? Ja sam htela još pre tri godine da radim, ali ova frizera su me odgovorila, i našli smo kompromis , kupila sam prirodnu kosu na klipse, ali to nije trajno rešenje.. brzo mi je propala, pa sam uzela drugu i skontala da ne mogu svaki dan da je nosim. Sad trenutno nisam sigurna da li bih radila, jer mi je moja kosa dosta porasla i oporavila se..ali me eto zanima, mozda koji cm i nadogradim, ne bih nešto preterano dugi, nego da mi moja bude gusta.. jel teško za održavanje?
2017 03 27
Nadgradnja kakvu ti želiš ide u neke dve dužine npr keratinska, ti ćeš platiti po broju pramenova, a onda će ti je skratiti na dužinu koju želiš. Imala sam pre 10 god keratinsku nadogradnju, savetujem ti da ne pereš kosu nagnuta iznad kade npr, već da si u sedećem položaju da se ne bi mrsila. I vremenom keratin popušta (kao i šiveni pramenovi) i ideš na korekcije najkasnije za pola godine. Generalno, ni jedna nadogradnja ne menja prirodnu kosu, jer uvek se vidi da je nadgradnja hahah što devojke koje je rade neće priznati. Radila sam nadgradnju baš sa prirodnom, a ne sintetičkom kosom, i kažem ti: redovne korekcije+ da paziš kako je pereš i češljaš. Moje mišljenje je da je najbolje da furaš svoju prirodnu, samo da frizuru i kavlitet kose prlagodiš obliku lica. Lično ja sam radila nadogradnju, jer me je mrzel da čekam da poraste, a nisam želela neku nabudženu kosu, nego do početka ramena. Sad sam zadovoljna i bez nadogradnje jer je u toj dužini. Za gustinu blje stavi mini val sa voćnim kiselinama.
2017 03 30
P.S sada se cepam, jer vidim da sam par puta napisala u žurbi ,,nadgradnje" umesto nadogradnja, ali kucam brzinski, i želim da ti dam savet iz ličnog iskustva. Pozz
2017 03 30
AHAHAHAHAHAH ajoj haosa, novi telefon Pa mi je uključeno prepoznavanje reci i onda koliko mi odgovara, toliko i ne.. sto puta editujem poruke, postove. Totalno mi prepozna levu reč. Hvala ti jako, juce sam bila kod frizera skratila mi je baš dosta.. videću šta ću da radim. Zdravija je sada pa ce nadam se brže i rasti.
2017 03 30