Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Da li neko od vas ide kod psihologa?

Ja bih zelela da krenem, imam nekih rivatnih problema sa svojim stavovima i odnosima. Nista strasno ali verujem da je zdravo razgovarati o svemu pa i ovome. Nemam zdravstveno tako da bih volela da mi neko preporuci nekoga kod koga je bio i sa kim naravno ima dobar utisak i efekat...
2017 03 30
I da je strasno ,nije sramota otici na konsultaciju ni kod psihologa ni kod psihijatra . Uvrezeno misljenje zatvorenih umova je da ludi ljudi posecuju iste , tabu tema itd ..ali jednostavno zdrav covek kada oseti da ima problem treba da ga resi na vreme . Sasvim je normalno posetiti psihijatra ili psihologa , kada se otkacis sleduje ti ludara ,ne Dr.
2017 03 30
Ja sam isla i kod psihologa i kod psihijatra. Nista strasno, izneses svoje muke, psihijatar moze da ti prepise terapiju ukoliko je potrebna. Iskreno, da imam novca, sigurno bih posecivala psihologa barem jednom nedeljno.
2017 03 31
Olivera Novakovic izguglaj:))) preporuke
2017 04 02
Išla sam dve godine prvo kog psihologa i psihijatra pa onda samo kod psihijatra. Nije me nikakva sramota da to priznam. Imala sam teških porodičnih problema i dosta trauma iz detinjstva. Pila sam čak i lekove. Sada sam se skroz izvukla i nije više imalo potrebe za psihijatrom. Naučila sam da živim sa svime što mi se desilo i ne pijem više lekove. Smatram da ako imaš bilo kakvih poteškoća da bi trebalo da odeš. Biće ti lakše, veruj mi.
2017 04 03
I ja sam isla kod psihologa, i mogu reci da je to najbolja stvar koju sam sebi poklonila. Covek prosto nekada ne ume sam da pronadje resenje kada ga emocije previse savladaju, i zato je super potraziti strucnu pomoc, sagledavas stvari iz neke potpuno druge i zdrave perspektive. : ) Moja preporuka je Sanja Marjanovic, Psihološko savetovalište „Ekvilibrijum“, izguglaj ili evo i broj telefona za zakazivanje 064 6493 417. Fantasticna je!
2017 04 04
Ja sam vec 10 godina pacijet jedne fenomenalne doktorke-psihijatra koja mi pomaze da se izborim sa svojim problemima.Vodila me od pocetka mojih panicnih napada,kroz dve trudnoce i dan danas je povremeno posecujem. Najprijatnija doktorka koju sam upoznala,a na zalost kao tinejdzerka upoznala sam ih mnogo jer sam imala PTS. Ako neko iz Bora i okoline cita ovo doktorka Katarina Dimitrijevic je najbolji psihijatar i nije sramota otici kod strucnjaka cak i kada imate manje probleme ili kad vam treba razgovor sa strucnim licem.
2017 05 02