Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Ukrasne kese i kesice

Pozdrav svima, Rešila sam da otvorim ovu temu, da podelim svoje impresije sa vama. :") Eto, ja se jako obradujem kada saradjujem sa nekom članicom, a ona sve to lepo upakuje, i još to u neku lepu ukrasnu kesicu. :") Nema mi ništa lepše od toga, svaki put se obradujem. Da li se i vama slično dešava. I da li ste možda i vi od "te vrste" koja kao i ja uvek ukrašava i lepo pakuje kada nešto šalje. I da li se i vi radujete kada dobijete lepo upakovano sa lepom ukrasnom kesicom? ![](http://rs.img.kominoi.net/rs/images/message/8339dba6eadfa69ec6e7ec90897ec586.jpg) ![](http://rs.img.kominoi.net/rs/images/message/897f3f718c4b5c2c8cf3ee666e18c92a.jpg)
pre 12 dana, 20:49
Ja cuvam i skupljam kese od rodjendana, raznih poklona.... i ne dam ih nikome! :") Cak imam i "omiljene" i kad treba da idem negde, ja kupim drugaciju kesu za poklon, jer svoje neee daaam!! Uf, sebicna sam sto se kesa tice. :") ali najvise volim one reljefne, sa umetnutim i ispupcenim delovima, srcima i cvetovima i one elegantne crne sa sljokicama :) Ne obracam paznju na kesu kada primam paket, bitno mi je sta je unutra i da je paket dobro zatvoren i izlepljen. Tako je i kad saljem. 🌸
pre 10 dana, 01:29
> NatySd: > Ja cuvam i skupljam kese od rodjendana, raznih poklona.... i ne dam ih nikome! :") > Cak imam i "omiljene" i kad treba da idem negde, ja kupim drugaciju kesu za poklon, jer svoje neee daaam!! Uf, sebicna sam sto se kesa tice. :") ali najvise volim one reljefne, sa umetnutim i ispupcenim delovima, srcima i cvetovima i one elegantne crne sa sljokicama :) > Ne obracam paznju na kesu kada primam paket, bitno mi je sta je unutra i da je paket dobro zatvoren i izlepljen. Tako je i kad saljem. 🌸 Hehe, bas mi je drago da ima jos nekoga ko voli ukrasne kesice. :")
pre 8 dana, 18:24
> CokaPozarevac: > Pozdrav svima, > Rešila sam da otvorim ovu temu, da podelim svoje impresije sa vama. :") > Eto, ja se jako obradujem kada saradjujem sa nekom članicom, a ona sve to lepo upakuje, i još to u neku lepu ukrasnu kesicu. :") > Nema mi ništa lepše od toga, svaki put se obradujem. > Da li se i vama slično dešava. > I da li ste možda i vi od "te vrste" koja kao i ja uvek ukrašava i lepo pakuje kada nešto šalje. > I da li se i vi radujete kada dobijete lepo upakovano sa lepom ukrasnom kesicom? > ![](http://rs.img.kominoi.net/rs/images/message/8339dba6eadfa69ec6e7ec90897ec586.jpg) > ![](http://rs.img.kominoi.net/rs/images/message/897f3f718c4b5c2c8cf3ee666e18c92a.jpg) Aaaaaaaa :") tvoje ukrasne kese su stvarno divne Ja ih isto obozavam.
pre 5 dana, 01:23
Hvala, to su slike sa interneta, ali sam stvarno od članica dobijala lepe kesice i lepo upakovane stvari. :")
pre 1 dana, 12:05