Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Forumi /

Ljubav, porodica, deca, psihologija /

Psihologija /

Šta napad panike želi da vam poruči?

Verujem da ako ste kliknule na ovu temu znate o čemu pričam. Možda i najneprijatnije iskustvo koje može da se doživi, naročito prvih nekoliko puta, kada najčešće još uvek ne znate šta vam se dešava i zašto. Meni je trebalo mnogo vremena dok sam skapirala šta mi se dešava, a sve zato što mi je bilo glupo da to bilo kome ispričam, a nisam imala gde ni da čujem za ovo. Međutim, to je sasvim prirodna reakcija tela i duše, kada želi da vas opomene i pokaže vam da nešto ne radite kako treba. I to je najvažniije da shvatite, i da naučite da slušate i čuvate sebe! :) Na ovom linku ima super saveta za sve koji imaju ovaj problem http://www.vaspsiholog.com/2017/04/sta-napad-panike-zeli-da-vam-poruci/
pre 12 dana, 21:17
Ja sam isto sama shvatila da ono sto mi se ponekad desi jeste napad panike. Na sreću nisam se zaglavila u tom začaranom krugu da strahujem od sledećeg, jednostavno to prihvatim i nekako prođe. Nadam se samo da se neće pogoršavati. Uglavnom su izazvani u nekim stresnim situacijama.
pre 11 dana, 10:26
To ti je super i tako i treba da razmisljas! : ) Kada dozvolis sebi da se u stresnoj situaciji stresno i osecas, i pustis da prodje, a uz to resis i problem koji je sporan, i ne zatvaras te emocije u sebe, onda sve bude u redu.
pre 9 dana, 15:05