Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Nega tela, lepota, kozmetika /

crna maska za lice??

zanimaju me iskustva vezana za nju
2017 05 07
Mene takodje. Vidim da se dosta reklamira.
2017 05 07
> OljaBg13: > Mene takodje. Vidim da se dosta reklamira. zato i mene :D dosuse komsinica je koristila njoj ne odgovara al zanima me jos misljenja... jer ako je vecina "za" onda njen tip koze nije za to...
2017 05 07
Verujem da zavisi od sastava. Ja sam na Instagramu videla dosta razlicitih i sve su pohvale, ali ipak bih da cujem misljenje nekoga ko je probao :)
2017 05 07
Nisam probala, ali cula sam da u DM-u imaju tu masku za jednu upotrebu tj jedno mazanje. Kesica kosta oko 100 dinara. Inace ja sam sama pokusavala da je pravim, od zelatina i aktivnog uglja. Komplikovano je za nanosenje i curi u pm, ali meni je "pocupala" dosta toga :D
2017 05 07
> anitast: > ali meni je "pocupala" dosta toga :D daaaa i to kaze moja komsinka ,:) doduse nisam znala da ima za jednokratnu upotrebu da se kupi
2017 05 07
Ja sam naručila jednu sa Alija, tj. moj momak je hteo da je proba kao moj pokusni kunić :) Kada mu se nije istopilo lice, probala sam je i ja :) Ništa posebno, obična peel off maska, ako se drži duže od 20 min, baš počne da zateže lice i bolucka kada se ljušti ( jer skida sitne dlačice sa lica ). Nikako ne uhvatiti obrve u nju :P Na You Tube-u sam gledala da je prave od aktivnog uglja i lepka za drvo. Aha, lepo ste čule. Ovo sa aktvnim uljem i goveđim želatinom već zvuči ok.
2017 05 09
ja sam odlucila , glasam za "protiv"
2017 05 09
To je mucenje za lice, licu treba nega a ne da skidas kozu s njega :/
2017 05 11
> PINAKOLADA: > To je mucenje za lice, licu treba nega a ne da skidas kozu s njega :/ ja ovo preporucujem muskarcima umesto brijaca ,:)
2017 05 12
Probala ali imala sam jako poteskoca da je skinem sa lica, strasno me je pekla i nos mi je bio crven i nadut, sve u svemu bolno i neprijatno iskustvo. Medjutim, probala sam od Nivea trakice za T zonu i fenomenalne su. Skuplje su dosta ali su odlicne.
2017 05 12
Ta dm maska za mitisere nije bas jaka toliko da bi skinula jer u principu njima prvo treba vremena da krenu da izlaze. Trebalo bi prvo napariti lice (vruc čaj, peškir preko njega.. ) jedno 10ak min, kao kad se inhalirate i onda staviti tu masku da bi imala bilo kakvo dejstvo. Mada sam ja pre za nivea strips, ima za nos , bradu i čelo posebno trakice koje se nakvase i kad se stegnu odstranite. Pritom je nivea blaza prema licu ali bas dosta skida. Samo sto nije preporučljivo često jer se moze ostetiti koza lica.
2017 06 14