Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Slanje paketa u HR

Pozdrav, zanima me je li netko od vas slao pakete u Hrvatsku, koliko vas je ispalo slanje i na koji način se uplatio novac? Našla sam stare neaktivne teme u kojima nema konkretnog odgovora, pa ako netko ima više informacija voljela bih da ih podijeli. Ja sam inače članica mojekrpice.hr ali bih voljela naručiti nešto preko vašeg sajta, tako da je svaki odgovor dobrodošao :")
2017 05 18
ja sam slala autobusom neke torbe clanici. platila sam oko 10e vozacu. mislim da su mi u posti rekli da bi isto tako bilo i kao paket da se posalje, mozda malko vise, a clanica je uplatila na moj ziro racun i da nije nesto posebno platila tu transakciju
2017 05 18
Oko 1500 dinara je slanje (zavisi od težine). Ja sam platila poštarinu pri slanju a članica ih Hrvatske mi je uplatila na račun. Jednostavno je.
2017 05 18
Hvala na odgovorima ;)
2017 05 18
Evo i od mene mali info kako je najbolje, najsigurnije slati van zemlje... Vredi za slanje bilogdje... Ja sam inače iz Zagreba i isto bi kupila neke stvari s vaših krpica. :) Na hrvatskim krpicama sam jednom prodala neke stvari ženi iz slovenije, poslala mi je novce vrednosnim pismom na adresu, da ne plaća transakciju. Ja sam paket poslala poštom, ne sjećam se iznosa... Nedavno sam slala jednu Chloe torbu za Pariz, najsigurnije slanje je vrednosnim paketom. Upišete iznos osiguranja, koliko ne želite da izgubite i ovisno o težini paketa nije iznos prevelik, do 20-30 eur do 2 kg. Moja torba je bila nešto malo ispod kile, iznos osiguranja 400 eura, platila sam slanje s kutijom 110 eura. Kada bi se nešto dogodilo torbi, pošta bi mi nadoknadila 400 eura, tako kažu :)
2017 05 24