Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Devojke koje prodaju i na drugim sajtovima, da li se i vama desava?

Pocela sam sa prodajom na lalafo, ali poruke koje mi stizu su vulgarne i zaista mi jje neprijatno. Za moje zenske stvari mi se javljaju muskarci sa neprijatnim upitima i svakakvim predlozima..grrr... Da li se i vama ovo desava?
2017 05 20
I meni se to desilo i zato sam obrisala.prvo poruke vulgarne na viber a onda muškarac zove da pita za haljinicu,čak sam morala i sliku na viber da promenim,strašno..
2017 05 20
Ne znam sta se desava na tom sajtu, opste rasulo... U inbox stizu poruke bas vulgarnog sadrzaja da sam se zapitala vredi li uopste prodavati tamo. Mislim da cu i ja bataliti :)
2017 05 20
Da, i meni se to desava na lalafo i lapong-u. Jako su vulgarni i bezobrazni. Tako da sam ja oglase obrisala sa tih sajtova. :)
2017 05 20
Da ,lalafo pogotovo ...ko god mi se obrati sa vulgarnoscu ,blokiram ga i gotova stvar
2017 05 20
Dobijam i ja ponekad na lalafo tako glupe poruke, ali dosta stvari sam i prodala, ima ozbiljnih kupaca, samo je potrebno strpljenje :)
2017 05 20
> BeautyFlawless: > Da, i meni se to desava na lalafo i lapong-u. Jako su vulgarni i bezobrazni. Tako da sam ja oglase obrisala sa tih sajtova. > :) Koji je to sajt lapong? Prvi put cujem 😊
2017 05 20
ja sam na lalafo lepo prodavala ali u poslednje vreme slabo ja mislim da sam ja bukvalno sve blokirala sa tog sajta pa mi se zato vise niko i ne javlja desavalo mi se da me zovu zene i da me pitaju zasto sam ih blokirala kad im objasnim da blokiram samo i iskljucivo muskarce koji mi pisu bljuvotine svaka od njih mi je rekla da ona delli nalog sa muzem ali da njen muz tako nesto nikada nebi uradijo e sad verovatno ja treba da verujem njoj da ima divnog muza a da sam ja budala sto eto tako iz cista mira blokira kupce
2017 05 20
> lidija18: > ja sam na lalafo lepo prodavala ali u poslednje vreme slabo > ja mislim da sam ja bukvalno sve blokirala sa tog sajta pa mi se zato vise niko i ne javlja desavalo mi se da me zovu zene i da me pitaju zasto sam ih blokirala > kad im objasnim da blokiram samo i iskljucivo muskarce koji mi pisu bljuvotine svaka od njih mi je rekla da ona delli nalog sa muzem ali da njen muz tako nesto nikada nebi uradijo > e sad verovatno ja treba da verujem njoj da ima divnog muza a da sam ja budala sto eto tako iz cista mira blokira kupce :o Eto svasta ima :) :) Meni licno je taj sajt zaista cudan. Dobijam upite i prodala sam nekoliko stvari, ali toliko budala na jednom mestu... i to u istoj prici, smesno. Prodajem i na drugim sajtovima ali nikad nisam imala takvih slucajeva.
2017 05 22