Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Daca013_da se blokira profil

Mislim da posle svega sto je uradila treba da bude blokirana. Ne bi bilo u redu da clanice nasednu na toliko pozitivnih utisaka, kada je zena toliko samoziva, mi sto smo ostecene ni izvini nismo dobile. Toliko od mene, ko se jos slaze neka se oglasi u temi ili makar ona sa objasnjenjem zasto nas je prevarila i uvalila krs.
2017 06 16
Ti joj nisi ostavila negativan utisak?
2017 06 16
Podržavam. (Pošto je mene veoma promišljeno prevarila za 2.500din i ignoriše me, nije se izvinila, ponudila rešenje, niti priznala evidentan propust, a samo ja sam na gubitku jer nisam dobila predmet koji odgovara opisu, kao ni novac.) Konkretno, šta može da se stvarno uradi da se nešto promeni? Dotičnoj se daje vetar u ledja da nastavi ovako, zbog 200+ saradnji. Neka se jave članice koje su sa njom imale lošu saradnju.
2017 06 16
Čitala sam teme o dotičnoj i upoznata sam sa njenim novim nenošemim stvarima i krš lutkama koje je uvalila... Dame moje , to što dotična vara ljudi za ne tako male cifre je katastrofa... Nisam nikad za ban jel se svako snalazi na neki način da zaradi neki dinar. Ali zarađivanje i nepoštovanje nečijeg novca je sramota.. Pritom bahato ponašanje, e to je za ban. A sa 200+ pozitivnih, nek obriše obraz koji je za sitno prodala... A za pare nek plati pregled oftalmološki, promeni dioptriju pa neće prevideti takva oštećenja više... I posle toga i dalje će joj obraz biti kao đon... Hvala lepo...
2017 06 16
Je l' neko kontaktirao admina? Kontaktirajte je.
2017 06 17
Zasto prevarant?
2017 06 17