Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Da li sam pogresila?

Cao svima, porucila sam jaknu od jedne korisnice koja ima 6 negativnih ocena, a preko 550 pozitivnih, pa sam zbog toliko pozitivnih odlucila da ipak kupim nesto od nje, i devojka mi je poslala jaknu, cija je cena bila 1000 dinara, da bi mi ona javila kako je greskom navela u posti 2000 i da platim 2000, pa ce mi postnetom vratiti 1000. Ja sam rekla da nemam 2000 sad da uplatim, nego da ona uplati meni 1000, pa cu preuzeti paket, ipak je ona pogresila. Medjutim clanica kaze kako ja necu da joj izadjem u susret i da nece ona meni da uplati jer imam malo ocena, sto i jeste tacno jer sam od skoro clanica, ne veruje da cu podici paket, a ne vidim zasto bih ja verovala nekome ko ima 6 negativnih ocena. Mislim da mi uopste nije trebalo da porucujem tu jaknu, znala sam da ce ispasti neki problem.
2017 07 28
Ako nemaš toliko, znači ne možeš da da podigneš. Nisi ti kriva za greške u pošti. Lepo si joj ponudila normalno rešenje, ona neće. Neka joj se vrati paket, jbg. A to za utiske, neću ni da komentarišem...
2017 07 28
Ako je pitanje da li si pogrešila, po meni jesi što si uopšte poručivala jer se te negativne na kraju nekako uvek ispostave kao tačne. Mislim da nemaš baš toliko malo ocena da ti ne bi verovala, a na kraju greška nije tvoja, a tvoje je pravo da u ovom momentu nemaš 2000 jer toliko nisi ni planirala da daš. Tebe ne znam, ni nju ne znam i ne znam šta bih ti sad pametno predložila ali ja da sam na tvom mestu ne bih prva uplatila.
2017 07 28
Moje mišljenje je da si jedino pogrešila u tome što se nisi vodila osećajem,zato što osećaj nikada ne vara. Obe imate pravo da ne verujete jedna drugoj,ali će svakako njoj biti veća šteta ako te ne posluša i pošalje ti tih 1000din koje je "greškom" dodala,vratiće joj se paket pa će joj biti dupla poštarina. Nadam se da ćete rešiti problem i da će sve biti u redu :")
2017 07 28
Bas mi je bezveze sad, ne bi me cudilo da mi sad da negativnu ocenu, ali da sam ja tako pogresila, videla bih u posti da li moze greska da se ispravi, verovatno moze, sigurno ima resenje neko. Ili bih ja poslala novac kupcu, moja je greska, sta sad. Definitivno nisam trebala da saradjujem sa nekim ko ima 6 negativnih, pa makar imao i 1000 pozitivnih ocena.
2017 07 28
> MikicaAP: > Moje mišljenje je da si jedino pogrešila u tome što se nisi vodila osećajem,zato što osećaj nikada ne vara. Obe imate pravo da ne verujete jedna drugoj,ali će svakako njoj biti veća šteta ako te ne posluša i pošalje ti tih 1000din koje je "greškom" dodala,vratiće joj se paket pa će joj biti dupla poštarina. > Nadam se da ćete rešiti problem i da će sve biti u redu :") Neka plati duplu postarinu oko 700 dinara, meni je zao, ali ja necu da ispravljam tudje greske, ona ipak ima 6 negativnih, ja ni jednu, zasto bih verovala da ce mi vratiti novac, pa nisam ja pogresila, ona je.
2017 07 28
meni to vise lici na namernu ``gresku`` da se nadala da ce jana, jer ima malo utisaka,uplasiti da joj ne da negativnu i ipak podici paket,a da tih 1000 din nazad nece dobiti..ne kazem da je sigurno tako,ali nesto mi tu smrducka :P kad vec ima 6 negativnih jedna manje vise ne znaci mnogo
2017 07 28
> pikiatora: > meni to vise lici na namernu ``gresku`` da se nadala da ce jana, jer ima malo utisaka,uplasiti da joj ne da negativnu i ipak podici paket,a da tih 1000 din nazad nece dobiti..ne kazem da je sigurno tako,ali nesto mi tu smrducka :P > kad vec ima 6 negativnih jedna manje vise ne znaci mnogo 😀😀 bas... jos sam se ja zacudila samo 1000 dinara, a jakna fina bas, pa se verovatno predomislila oko cene, hajde da je pogresila za 200 dinara, ne mora ni da mi vrati, ali duplo...😞 Ostavicu sliku jakne. Klasicno ako prodje prodje.
2017 07 28
i ja sam merkala tu jaknu,ali sam odustala kad sam videla ko prodaje jer sam vec jednom htela da kupim torbu od te clanice i trazila sam licno preuzimanje bas zbog negativnih ocena sto je ona odbila iako sam rekla da cu ja doci gde god i kad god njoj odgovara...rekla je da iskljucivo salje,mislim da je cak ponudila da spusti cenu za visinu postarine,ali sam odustala jer mi je bilo sumnjivo...iz istog smo grada i nema smisla slati postom,msm za to vreme sto bi cekala u posti mogla se i naci sa mnom...sad kad vidim ko je iskreno ne verujem da je pogresila...
2017 07 28
Nema ona za sta tebi da da negativnu. Jedino ti njoj mozes da das jer nije navedena dogovorena cena, vec duplo veca. Lepo si joj rekla da ces podici ako ti doplati jer je ona napravila gresku, a ne ti. I ne vidim razlog zasto se buni kada ce je svejedno dupla postarina izaci skoro 1000 din...ako joj se vrati paket bice samo na gubitku....
2017 07 28
О Мими12345 се већ писало на форуму, негативне јој нису дате тек онако, није требало да се упустиш у сарадњу. Било би добро да се дозове памети и уплати ти 1000 динара па тек онда да преузмеш јакну јер грешка је њена. Ако су већ погрешили у пошти, требало је да реагује одмах чим је уочила на адресници износ већи од договореног. Подржавам што нећеш подићи пакет ако ти не уплати новац. Нек јој је за наук да провери податке на адресници док је још у пошти ако је уопште истина да су они погрешили...
2017 07 28
Joj, strasno, cime se ljudi bave, sad i da mi posalje novac ne bih pristala, ko zna kakva je jakna na kraju krajeva kad je takav "igrac", da ne upotrebim neku drugu rec.
2017 07 28
Хм, не знам, буди опрезна, јер у случају да ти она ипак уплати новац, а ти не преузмеш јакну - ти испадаш некоректан купац који је нешто поручио и није преузео. По тебе би најбоље било да она уопште не уплати 1000 дин., ти свакако не подигнеш пакет, њој се врати и крај.
2017 07 28
> PrincessX: > Хм, не знам, буди опрезна, јер у случају да ти она ипак уплати новац, а ти не преузмеш јакну - ти испадаш некоректан купац који је нешто поручио и није преузео. > По тебе би најбоље било да она уопште не уплати 1000 дин., ти свакако не подигнеш пакет, њој се врати и крај. Nece mi uplatiti sigurno, vec je skinula "prodato", rekla mi je da mi ne veruje i da mi nece uplatiti, ja sam rekla "ok", nisam zelela da ulazim u raspravu dalju. Da mi je znati koja je sledeca ovca za sisanje.
2017 07 28
Ja ne znam sta je vama uopste trebalo dq narucujete od osobe sa toliko negativnih,a ako pogledate malo bolje videcete i jos mnogo neutralnih koje su trebale biti negativne,to kao prvo. Kao drugo iz negativnih se da primetiti dq clanicq ocigledno ima problem da opise realno stanje tasni i "koznih"stvari...
2017 07 28
1 2