Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Sta znaci?

Devojke, pozdrav. Imam apsurdnu situaciju da mi uredno stizu poruke od korisnika ciji profil je nemoguce otvoriti, pise da nije moguce pronaci trazenu stranicu. O cemu se radi, da li blokirani korisnici mogu da pisu poruke ili je problem drugog tipa?
2017 08 10
mogu. pise da im je omoguceno da pisu poruke da bi "zavrsili zapocete saradnje"
2017 08 11
Hvala Majo, sad mi je jasno cemu zurba.
2017 08 11
da prevari jos koga stigne...
2017 08 11
> mayana: > mogu. pise da im je omoguceno da pisu poruke da bi "zavrsili zapocete saradnje" I ja se zahvaljujem, pratim temu, cekam da neko razjasni, nikad se ne bih setila :)
2017 08 11
Kod standardno blokiranih uredno ulazim na profil i vidim da je blokiran, ovaj kao da ne postoji.
2017 08 11
Po tome.sto.opisujete,ispada da je admin.obrisao prpfil,pa ne možete naci str.,iako blokiran, član je vidljiv,ostalo spada u domen hakeraja,ali time.se mora pozabaviti admin.ne ni on,nego neko sa više stručnog inform.znanja.
2017 08 12
Taj profil je admin.izbrisao,e sada,ono što imate od podataka prosledite adminu.mada neko je očito dobro provalio seme ovog sajta,što bi trebalo da bude alarm,što zbog ličnih podataka,što zbog uopstene privatnosti u porukama članova .Lično sam stava da admin.mora zaštiti sajt od ulaza anonimusa,ali,eto,to moraju slični tom hakeru da urade svojim poznavanjem. moguće je od istih,da mogu da putem ip adrese pronadju nekoga ko očito mnogo zna.Srdacan pozdrav. P.s najbitnije trenutno da nemate kakvih provokacija,ili eventualno brisanja predmeta,brisanja razgovora...
2017 08 14
Malo mi je cudno sada kad sam procitala ovo. Meni se desi pre par dana da mi stigne poruka za razmenu ja se zacudim zasto kada sam oznacila predmet kao prodat kada sam pogledala oglas on uredno stoji kao da je za prodaju a znam da nisam cak ni slucajno oznacila ponovo za prodaju
2017 08 14
Zato je najbolje predmete brisati odmah cim ih druga strana preuzme. U statusu prodato drzim samo do tog momenta, posle brisem. ^Ne znam, nije mi jasno i dalje kako me devojka kontaktira ako trazena stranica ne postoji, nije trenutni bug sajta jer par dana to traje i iskljucivo vezano za nju.
2017 08 15