Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Nega tela, lepota, kozmetika /

Lak za nokte koji vredi?

Treba mi savet u vezi sa lakom za nokte. :-) Da li China glaze od 14ml vredi 480 din? Odnosno, da li moze da se iskoristi do kraja, posto, recimo, onaj Rimmel 60 sec, poslednja četvrtina ili trećina je neupotrebljiva i ide u kantu. Prvo se mnogo zgusnuo a kad sam dolila par kapi acetona, nije pomoglo jer je kad se nanese izgledao jadno i drugačije nego u početku. Dakle, koji lak preporučujete, da je odnos cene, kvaliteta i količine, optimalan?
2017 09 14
Slazem se sa #Rafaelo, esens lakovi su najbolji, cena i kvalitet - top. :")
2017 09 15
Odlično! Hvala, devojke. Ta informacija mi je trebala :-) Da li su svi Essence dobri, ili samo oni na kojima pise Gel od 199 dln ciju sliku si postavila? Posto ima i nekih skupljih njihovih, 300 din, cini mi se, sa ravnim bocicama kao valjak? :-)
2017 09 15
Joooj nisam imala pojma da H&M ima lakove :") Koja je cena i kolike su bočice?
2017 09 15
Moze li neka preporuka za gel lakove, tj.lakove koji se suse u lampi? =)
2017 09 16
На нашем сајту се могу наћи лакови који су квалитетни и повољни. Већину добијам или купим у иностранству и овде па сам пробала све за које смо чули и који и имају овде на сајту (осим Chanel) и задовољна сам са essie, loreal јер су геласти . Essence равну бочицу сам пробала (метални за јачање) али стандардан је. Од сестре сам чула да је Max Factor најбољи јер је она избирљива а купује их доста годинама. Одличан је заиста и дуго му траје текстура али чак и на овом сајту су око 400 /-: Због сушења преферирам мање бочице али ионако све овде продам пре него што потрошим јер ми досади (осим нежно розе лакове који су млечкасти јер те до краја трошим )
2017 09 16
Essence na kojima piše GEL su gušći i troše se 2-3x brže od regularnih lakova. China Glaze zaista vredi što se tiče izbora boja i kvaliteta na noktima, ali se zgusnu bez obzira na cenu. Ipak su Essie keva, imaju sitne kuglice u bočicama koje spreče da se zgusnu i na njih ne žalim para. Flormar su jeftini ali posle par mazanja neupotrebljivi,na kraju sam ih dala maloj komšinici da se igra.
2017 09 17
Meni su OPI dobri,ali prilicno skupi,ja ih trazim na snizenju.
2017 09 17
Sve u svemu, najbolji su, dakle, Essence, kad se pogleda odnos cene i kvaliteta. :-) Hvala svima na odgovorima. 8-)
2017 09 17
Essence na kojima piše Gel,tačno da se zaista brze troše od običnih,jako su gusti i jake teksture zaista su kao gel lak ili gel kao da su gumenasti,i volim im četkicu. Essie su skuplji ali su mi najduže trajali i oni su meni lično najomiljeniji! China Glaze zavisi kako koji neki mi stoji par dana bez mrdanja dok neki za dan već krene da otpada😳 Čudno ali kao da zavisi od same njihove proizvodnje pojedinog laka,jer svaki China Glaze mi je drugaciji,jedan kupim ne valja ,sledeci valja i sve tako u krug!!!golden rose rich color volim zaista cetka im je jako široka i boje su divne i bas su rich!!! I Flormar su mi dobri,preporuke za flormarov "Full Color"!
2017 09 21