Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Bezobrazluk

Veliki bezobrazluk kod nekih ucesnica je taj sto pitaju za neki predmet i evo sad recimo u mom slucaju, trudna sam, odvojila sam vreme da doticnoj odgivorim i uslikam i dodatne slike ako jos bude zelela. I ostala sam bez odgovora... Bas lepa kultura
pre 6 dana, 16:39
Redovno mi se desava ,nestanu bez hvala ,dovidjenja ... Svinje neotesane .
pre 6 dana, 16:51
Izgleda da se to često dešava... :|
pre 6 dana, 17:28
Cesta, iritantna pojava.... :(
pre 6 dana, 17:42
Samo od pocetka nemojte da ocekujete odgovor i necete se razocarati 🙂
pre 6 dana, 18:20
> MarinaBambina: > Samo od pocetka nemojte da ocekujete odgovor i necete se razocarati 🙂 Mudro :)
pre 6 dana, 18:53
> Milica_sweet: > Veliki bezobrazluk kod nekih ucesnica je taj sto pitaju za neki predmet i evo sad recimo u mom slucaju, trudna sam, odvojila sam vreme da doticnoj odgivorim i uslikam i dodatne slike ako jos bude zelela. I ostala sam bez odgovora... Bas lepa kultura Jeste bezobrazluk, ali mi nije jasno kakve veze ima sto ste trudni? Ako niste u mogućnosti da vodite profil, nemojte. Niste, hvala Bogu, bolesni ili nešto treće.
pre 6 dana, 19:35
Ne vidim u cemu je problem sto je clanica pomenula da je trudna ,poenta je da mi nadjemo vreme bilo da smo trudni kao ona ,imamo goste ,na poslu smo ,prehladjeni ,stagod ,da njoj premerimo ,izmerimo ,nanovo islikamo ,a ona ne nadje vremena ili kao sto Vi kazete 'nije u mogucnosti da vodi profil ' da se zahvali . Nikom , osim ovih preprodavaca robe sa buvljaka i second handova , ovo nije celodnevni posao ,niti posao uopste .
pre 6 dana, 19:47
To je cisto izvlačenje. Za mene je to kad neko napomene kao da zeli da je zrtva. Ona je samo uslikala, nije uradila za nekog nesto tesko pa da se vadi.
pre 6 dana, 20:20
Tesko ili ne ,oduzima vise vremena nego napisati : Hvala ,ne odgovara mi .
pre 6 dana, 20:25
Slazem se. Nebrojeno puta mi se desilo da postave 101 pitanje i nisu u stanju da kažu ni hvala. Pa to ne oduzima ni tri sekunde vremena...a po ceo dan su doticne na sajtu. Desilo se da rezervisu,ostave podatke za slanje i ja tako cekam uplatu mesec dana...ni odustala sam ni izvini..a kakvi...toliko od mene...😀
pre 6 dana, 20:52
Kao prvo, nisam bolesna hvala Bogu gospodu nit izigravam zrtvu. Kao prvo treba razumeti da svaka trudnoca nije ista. Drugo meni se to nalazi na malo nezgodnom mestu za moje trenutno stanje. Vidite opet sa svojim komentarima vredjate mene a ja nisam nikog vredjala samo sam rekla kako nije korektno. Sposobna sam ja da vodim profil prodaje samo ako ja postujem necije vreme i zahteve postujte i vi moje
pre 6 dana, 21:50
Pridrzavam se toga da ako neko ima vremena da procita sta smo im napisale isto tako ima vremena i da odgovori
pre 6 dana, 21:55
Nema tu sta . Ovde mozete ocekivati svasta i nemojte to da vas tangira . To je samo jedan sitan ''detalj'' ,pored svega sto se ovde moze cuti i doziveti . Naravno podrzavam ,ali tu leka nema . Ili cete to prihvatiti ili se nervirati pa otici sa sajta . Svako dobro.
pre 5 dana, 23:18
> Milica_sweet: > Kao prvo, nisam bolesna hvala Bogu gospodu nit izigravam zrtvu. Kao prvo treba razumeti da svaka trudnoca nije ista. Drugo meni se to nalazi na malo nezgodnom mestu za moje trenutno stanje. Vidite opet sa svojim komentarima vredjate mene a ja nisam nikog vredjala samo sam rekla kako nije korektno. Sposobna sam ja da vodim profil prodaje samo ako ja postujem necije vreme i zahteve postujte i vi moje Niko ovde ne vredja sa komentarima ,koliko ja vidim ..iznose se misljenja .
pre 5 dana, 23:20
1 2 Sledeći