Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Praćenje izbrisane teme na forumu??

Može li mi neko objasniti kako da se "odpratim" iz tema koje su ili izbrisane ili šta već jednostavno više ne postoje, uglavnom nervira me kad mi stoji tu sa strane. ![](http://rs.img.kominoi.net/rs/images/message/3fc0e9fd35933d4a500f2e42f7ba0949.jpg) Tu bih volela da mi stoje samo one u kojima učestujem, jer mi svakako ne dobijamo notifikacije kad nam neko napiše odgovor u temi ili to kod mene nešto nije u redu ? :| :")
pre 5 dana, 12:56
koliko ja znam,nikako,imam ih i ja par komada
pre 5 dana, 13:00
A kako da izmenim naslov svojoj temi kad pogrešim slovo npr ili da je izbrišem celu, pošto očigledno ako mi se niko nije javio npr za rasprodaju u roku od nedelju dana mogu da je sklonim ? Isto tako, iako postoji kantica pored komentara koji napišem na nekoj temi, on se ne može izbrisati, već samo izmeniti... :o :o :s :s :(
pre 5 dana, 13:08
Наслов у својој теми измениш на преправци или измени текста у теми, ако је наслов од тачака или других знакова онда се у тему не може ући тако да је то начин на који сада "бришемо" теме. Порука се на исти начин уклања- знаковима мада је довољна тачка. Нема брисања :-)
pre 5 dana, 13:17
Kad hoces da izmenis naslov ides na onu olovcicu pored sa desne strane(gde je i kantica) brisanje ne radi,vec samo stavis znakove tipa ,./,a pre toga otprati je da ti ne stoji sa strane,komentar isto ne moze da se obrise vec se stavlja tacka umesto teksta,mislim tako vecina clanica radi
pre 5 dana, 13:20
Aha sad vidim ova prva poruka se računa kao početak teme i tu se menja, hvala vam :") <3
pre 5 dana, 13:51
Ja recimo ulazim na sajt sa telefona i ne mogu da izbrisem temu nikako. Prihvati mi opciju da izmenim naslov ovako ako sam nesto pogresila ali da izmenim naslov u te znake koji se koriste za brisanje teme to mi ne prihvata
pre 5 dana, 13:51
Ja sam sad uspela za neke teme starije za rasprodaje sto sam pravila sa tim znakovima da izbrišem i pojavi se ono nema traženih podataka... Znači notifikacije ne postoje za odgovor na temi ?
pre 5 dana, 13:57
Preko kompa prestanem da pratim temu klikom na zvezdicu u gornjem levom uglu ![](http://rs.img.kominoi.net/rs/images/message/c5739bdc872614106a107a2a00007170.jpg) Teme ne mogu da se brisu, to je jedan od bagova na sajtu. Zato ljudi stave znakove "/////////////////" ili "************" pa vise ne moze da se udje na temu i ne moze da se odprati. Samo moze da se ceka da admin obrise. ![](http://rs.img.kominoi.net/rs/images/message/7d4d60a9c6a5ecad5ba9a454fbe56b41.jpg)
pre 5 dana, 15:04
Juce sam se nervirala pokusavajuci da obrisem neku temu sa tackicama, koju nisam odpratila na vreme :( i razmisljala na koji nacin. Znaci cekati brisanje od strane administratora i svaku temu odpratiti na vreme :)
pre 4 dana, 01:02
Jedino ako se odprati to pomaze :) ranije je adminka brisala ali sad izgleda zatajila. Meni stoji neka sa //// ko zna od kad.
pre 4 dana, 01:20