Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Iznajmljivanje haljina

Cao svima, nisam ovu temu već nasla na sajtu tako da se nadam da ne postoji nigde :) Nekako je došlo vreme da je glupo nositi istu haljinicu vise od 2-3 puta za neki vremenski period, pa nekako je i logično da se trudimo da menjamo odeću i ne pojavljujemo se često u istim haljinama, jer slike osvanu na fejsbuku ili instagramu Tako da sam čula i za trend iznajmljivanja haljina Zanima me gde postoje mesta gde možemo da iznajmimo haljinu? Čula sam za Lauru i Caroliju, ali haljine koje oni iznajmljuju su preskupe kada biste ih kupovale, a kada se iznajmljuju, mislim da je preko 100e To je okej mozda za neke baš svečane prilike, ali vise me zanima da li postoje neke radnje poput one u Nisu, gde haljine mogu biti iznajmljene za iznos od 500-5000 dinara Pišite za sve gradove ukoliko znate neko mesto, mada najviše me zanima u Beogradu da li ima Da li bi uopšte clanice Mojih krpica zelele da iznajmljuju svoje haljinice ili možda neke druge komade?
2017 11 09
5000 je isto previse za jedan izlazak da se iznajmi.
2017 11 09
Odlicna ideja! I da nema - trebalo bi tako nesto otvoriti! Haljine za svecane prilike obucem samo jednom i onda talozim u ormaru haljine koje necu nositi.
2017 11 10
I mene zanima, kod nas u Sapcu bas ne mogu da nadjem tako nešto..
2017 11 10
Mislim da bi butici koji imaju uglavnom haljinice i zaradjivali dosta, a nama bi bilo super da ne moramo da kupimo nesto skuplje sto necemo obuci vise od tri puta
2017 11 10
Caos, ja se bavim iznajmljivanjem haljina vec duze vreme :) u Beogradu je moguce sve haljine i probati, a za druge gradove saljem i postom po dogovoru :)
2017 11 11