Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Kurirske sluzbe

Verovatno znate da je postexpres poprilicno usporen, jer radnici poste strajkuju.. Do sada sam uvek slala postexpresom jer su najpouzdaniji, ali ovo sad je katastrofa,k paketi stizu tek posle 3-7 dana :( Znam za Bex i Aks i ne mogu da odlucim koja kurirska sluzba je gora ( Jutros sam zakazala Bex kurira u 8 ujutru i jos uvek niko nije dosao po paket..a devojka kojoj treba da stigne paket sutra uvece putuje, znaci nista od prodaje ) O Aksu da ne govorim, od 3 paketa koja sam slala njihovom sluzbom, samo je jedan stigao, ostalima se gubi svaki trag Zanima me koje jos kurirske sluzbe postoje, sa kojima imate normalnu saradnju ?
2017 11 15
Iako strajkuju i dalje saljem preko njih,ostali su uzasni,postoji i neka Dexpres,isto su losi,neljubazni.
2017 11 15
Postoji i City express ,sa njima sam imala dobru saradnju uglavnom...zavisi od kurira. Kao i neki Royal, ali sa njima nisam sarađivala.
2017 11 15
Hvala devojke, pokusacu sa Dexpresom <3
2017 11 15
> mmikalacki: > Dexpres=najgora kurirska služba. Isporučivali su mi robu koju sam poručivala sa sajtova Planete sport, Alexandar cosmetics itd. Dostavljača sam morala da prijavim jer je u više navrata naplaćivao više od onoga što je predstavljalo vrednost paketa i troškove dostave. Tada su bili vrlo brzi i ljubazni a dotični je sankcionisan u skladu sa njihovim pravilima. > Po meni je Postexpress i dalje najpouzdaniji. Meni su isto pokušali Bex-ovi kuriri. Na poštarinu dodaju bar 150 din preko, a često i do 250, sasvim proizvoljno. Kad sam tražila da mi daju slip (isečak sa naplaćenom uslugom), dobijem "iju, pokvarila se mašinica jutros, ne znam šta joj bi odjednom !?"
2017 11 15
> hotspot: > > mmikalacki: > > Dexpres=najgora kurirska služba. Isporučivali su mi robu koju sam poručivala sa sajtova Planete sport, Alexandar cosmetics itd. Dostavljača sam morala da prijavim jer je u više navrata naplaćivao više od onoga što je predstavljalo vrednost paketa i troškove dostave. Tada su bili vrlo brzi i ljubazni a dotični je sankcionisan u skladu sa njihovim pravilima. > > Po meni je Postexpress i dalje najpouzdaniji. > Meni su isto pokušali Bex-ovi kuriri. Na poštarinu dodaju bar 150 din preko, a često i do 250, sasvim proizvoljno. Kad sam tražila da mi daju slip (isečak sa naplaćenom uslugom), dobijem "iju, pokvarila se mašinica jutros, ne znam šta joj bi odjednom !?" Isu situaciju sam imala sa bexom! Zaista da covek ne poveruje sta rade ljudi! Sto se Dexpressa tice, ja takodje cesto sa planete porucujem i uvek ama uvek je sve bili u redu. Prijatelji takodje cesto uzimaju preko njih i zaista nikada problema nismo imali. Nekoliko puta sam recimo imala problem sa postexpressom da su mi uzimali 20-30din kuriri, vise nego sto bi trebalo... Ne menjam postexpress jer zalbe uvaze i uvek resim problem- no losih ljudi ima u svakoj sluzbi nazalost....
2017 11 15
Ja sam 3 paketa poslala ovih dana preko Daily Expressa, imam samo pozitivne komentare. Juce poslepodne poslat paket je stigao clanici jutros u 9.30h. Kurir je ljubazan, danas sam zvala call centar, kurir je stigao za sat vremena po paket. Suprotno od DE jje BEX. Naime porucila sam sa real techniques sajta cetkice i ukoliko je vrednost poruzbine preko 3000 din, postarina je besplatna..dakle placam samo otkup. Danas dodje kurir i naplati mi na otkup +100 din. Cesto dajem kuririma baksis, ali da ga sam sebi daje, bezobrazluk!
2017 11 16
Da li je proradio PE? nacula sam nesto da se zavrso strajk,pa reko da proverim sa vama :)
2017 11 19
Jeste..oko 50 radnika poste je dobilo otkaz i zbog toga je strajk prekinut
2017 11 19
Daily:)
2017 11 20