Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Da li ste ovde da prodajete ili da se igrate

Zdravo članice... Pitam devojku da mi izmeri gaziste cipela i zamolim lepo za jos neku sliku jer ima samo jednu Ona ce meni zar ti nije dovoljna ova jedna, a gaziste mi navodno izmeri... Pitam je da se nadjemo jer smo u istom gradu, te ne moze zbog posla, te ima obaveze, pitam je da mi ponese na poslu pa da je sačekam, Nema je vise se ne javlja i Sta je sada ovo Idi lepo Ana kazem sebi i kupi u radnji, ne moli nikoga
2018 03 20
> SasaAna: > Zdravo članice... Pitam devojku da mi izmeri gaziste cipela i zamolim lepo za jos neku sliku jer ima samo jednu > Ona ce meni zar ti nije dovoljna ova jedna, a gaziste mi navodno izmeri... Pitam je da se nadjemo jer smo u istom gradu, te ne moze zbog posla, te ima obaveze, pitam je da mi ponese na poslu pa da je sačekam, Nema je vise se ne javlja i Sta je sada ovo > Idi lepo Ana kazem sebi i kupi u radnji, ne moli nikoga Tako je. Mozda i bolje cim izbegava sve to moguce da nesto nije u redu sa predmetom a to bi ste pri licnom preuzimanju uocili. Verovatno imate srece u "nesreci",ne sekirajte se,gledajte da je tako bolje po Vas ;)
2018 03 20
Meni to zvuci kao neka prevara, nadam se da grešim. Ili možda ipak ne želi da ih proda🤔
2018 03 20
Slazem se sa clanicama ili je prevara cim izbegava ili ne zeli da proda ali je svakako neozbiljno. Imate ovde dosta clanica koje su jako ljubazne i izaci ce vam u susret ako ipak ne mozete naci iste ili slicne najbolje je otici u radnju ima dosta snizenja po gradu :)
2018 03 20
Ja sam nedavno jednoj clanici poslala nekoliko poruka sa namerom da kupim od nje haljinicu koja mi se mnoooogo svidja. Jednom mi je odgovorila i nikad vise, a stalno je prisutna.. Prebolis i nastavis da trazis nesto mozda i bolje.. Prosto ne vredi drugacije. Jedino mi nije jasno zasto su onda na sajtu? Koja im je svrha??
2018 03 20
Upravo tako i meni je odmah bilo sumnjivo, Ne zeli slikati ajde rekoh mozda joj naporno, premorena, a kada sam je pitala da se nadjemo i preuzmem cipele gubi se svaki trag, na porukama ne odgovara a stalno je onlajn... Svašta ima ovde!!!!!!
2018 03 21
Ne iznenadjujem se. Relativno sam nova na sajtu,javljale su mi se clanice za neke predmete sa po 500,600 ocena i zavlacile me za kupovinu dugo vremena. Bila sam u soku neko vreme ali sada vidim da nekada ni ocene nisu merilo vaspitanja i pravednosti. Svakako odlicno sto se vise nije javila,verujem da predmet nije okej cim nije zelela licno preuzimanje. Ono strasno jeste da ce neko taj predmet kupiti od nje,ne znajuci kakvo je stanje.
2018 03 21
> Monika993: > Ne iznenadjujem se. Relativno sam nova na sajtu,javljale su mi se clanice za neke predmete sa po 500,600 ocena i zavlacile me za kupovinu dugo vremena. Bila sam u soku neko vreme ali sada vidim da nekada ni ocene nisu merilo vaspitanja i pravednosti. Svakako odlicno sto se vise nije javila,verujem da predmet nije okej cim nije zelela licno preuzimanje. Ono strasno jeste da ce neko taj predmet kupiti od nje,ne znajuci kakvo je stanje. Isto mislim, ocene su orjentir, ali ne i garancija i merilo kulture.... SasaAna bolje sto nije doslo do saradnje.
2018 03 21
To se i meni desilo,nece da izmeri gaziste ja reko da ne uzimam mozdasu mi velike sandale, i ona me iskulira za to skroz i ja kazem da hocu da kupim a ona salje kako da posaljem novac... i ja curka to uradim jer su mj se sandale jako svidele i sandale stignu-m a l e.
2018 03 21
Tako je, mozda je bolje sto niste ni saradjivale na kraju, naces ti lepsih stvari od tih cipela! :)
2018 03 22
Potpuno ste u pravu, ali ili isla sam na to da se vidimo i pogledam predmet uzivo, ali oci ocigledno nesto nije u redu sa tim cipelama jer ih više nema na njenom profilu
2018 03 31
...
2018 04 01
> Sanja0701: > Slazem se sa clanicama ili je prevara cim izbegava ili ne zeli da proda ali je svakako neozbiljno. Imate ovde dosta clanica koje su jako ljubazne i izaci ce vam u susret ako ipak ne mozete naci iste ili slicne najbolje je otici u radnju ima dosta snizenja po gradu :) zasto bi iko postavljao nesto sto ne zeli da proda xd
2018 04 08