Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Negativna za bezobrazne clanice

Od sada pa na dalje, sve clanice koje KLIKNU na ZELIM ili mi traze hiljadu dodatnih informacija i slika,za odredjeni predmet, pa se nakon toga ne udostoje bar da kazu ne odgovara ili hvala, dobijaju negativnu ocenu. Ako im je dosadno,nek idu na druge sajtove,ima ih puno. Vise necu tolerisati,jer nemam vremena za bacanje. Svaka cast izuzetcima.
2018 04 02
Za kulturu tj nekulturu ste upotpunosti upravu.. Ali negativan utisak se može dati samo na osnovu saradnje a ne klikanja na želim .. Stoke ima svugde prema tome prema takvim članicama budite i vi isti.. Ja bi im kliknula pola artikala da ih želim pa nek razmišljaju..
2018 04 02
> Dijana1: > Od sada pa na dalje, sve clanice koje KLIKNU na ZELIM ili mi traze hiljadu dodatnih informacija i slika,za odredjeni predmet, pa se nakon toga ne udostoje bar da kazu ne odgovara ili hvala, dobijaju negativnu ocenu. Ako im je dosadno,nek idu na druge sajtove,ima ih puno. > Vise necu tolerisati,jer nemam vremena za bacanje. > Svaka cast izuzetcima. Nemate pravo nekome dati bilo kakvu ocenu bez predhodno ostvarene saradnje.Slazem se da takvih clanica ovde ima na pretek.
2018 04 02
Ja razumem da se neko raspituje, mene cesto zanima velicina ako nije navedena na pr ili slicno, ali da na odgovor ne uzvratite nikako, ni hvala ni nista, to ne razumem i to me mnogo nervira i rado bih dala negativnu, steta sto nije dozvoljeno. To je sekund vremena. Ali nije do toga vec do kulture. Nece im niko nista ako kazu da im ne odgovara,niko nije u obavezi da kupi ali... bezobrazno jako...
2018 04 02
> MiciZara: > Za kulturu tj nekulturu ste upotpunosti upravu.. Ali negativan utisak se može dati samo na osnovu saradnje a ne klikanja na želim .. Stoke ima svugde prema tome prema takvim članicama budite i vi isti.. Ja bi im kliknula pola artikala da ih želim pa nek razmišljaju.. Ipak se ne bih složila da uzvratimo na isti način. Čovek treba da ima svoj nivo i izdigne se iznad onih koji ne poznaju osnovu kulture. Uvek kad vidim da neću dobiti ni "hvala" , pošaljem još jednu pp i zahvalim se na interesovanju . Možda će shvatiti da nije teško biti fin.. ;) :") Meni lično bude i neprijatno kad tražim sve žive mere, razmenim nekoliko pp i ispostavi se da mi to neće odgovarati. Mislim da se bar tri puta izvinim što nešto neću kupiti .. :D :D :D
2018 04 02
Sve ste u pravu 100% i ja znam da nije lepo da dam negativnu bez saradnje i nikad ne bih ni dala...a volela bih da mogu..verujte mi.Izgubim po pola sata slikajuci,mereci i na kraju bar da mi kazu "ne odgovara"... Bar bih zamolila tako neke dokone persone da zaobidju sve nas.
2018 04 02
Ovde na sajtu nedostaje funkcija "block" . To bi rešilo i ovaj problem kao i mnoge druge vezane za nesavesne članove sajta. Blokiramo one koje ne želimo u "svom dvorištu". ;) Kad bi samo neko pročitao korisne sugestije koje uzalud pišemo .. >:(
2018 04 02
Sinoć baš tražim za razmenu haljinu jednobojnu xs. ja vam ne mogu opisati koliko ponuda haljina skroz drugačijih šarenih haljina u skroz drugoj veličini za prodaju naravno. Ja ne znam šta je nekim članicama u glavi..
2018 04 02
Ne gubite vreme nervirajuci se zbog tudje nekulture, imala sam takvih slucajeva toliko da bih vec odavno poludela da sam se nervirala. Jednostavno- na nepoznate i neandertal- tipove ne obracate paznju. Pun ih je svet, nazalost, pa i sajt.
2018 04 02
Sada samo prodajem stvari,dok sam ranije kupovala uglavnom. I sada,bezbroj poruka,pitanja,kad premerim sto puta,slikam dodatno,odgovaram na razne stvari,nijedna ne kaze hvala,ostanem nekako u cudu. Medjutim vratim neke poruke unazad i vidim da nekada sam i ja slala pitanja nekim clanicama,bez da se zahvalim,nego ako ukapiram da mi nije taman,ne odgovorim. Bilo je nekih gde sam se i zahvalila,ali nisam bas ponosna bila kada sam videla te poruke. Mislim da je to jer sam mladja i nezrelija bila,ali sada svakako vidim da je nevaspitano vrlo ne zahvaliti se,ili kao mene sto sada zavlace danima,traze broj telefona i ne pozovu vise,i ne kazu da odustaju. :)
2018 04 02
Uglavnom uspesno ignorisem, desava se , ali retko, da se iznerviram... Ne znam zasto se nekultura, primitivizam... unazad par godina sire kao korov? :/
2018 04 03
Meni je lakse da neko klikne zelim pa da dam odgovor za tu stvar nego da me samo pita naprimer bunda koja cena a ja imam 5 bunde .A to da ima nekulturne ima ni hvala ne kazu ali ja se uopste ne nerviram niti sekiram nije mi tesko da napisem nekom poruku i odgovorim sta cas posla .Pa i da ne kupi sta ima veze .
2018 04 03
> tanja69zr: > Ne gubite vreme nervirajuci se zbog tudje nekulture, imala sam takvih slucajeva toliko da bih vec odavno poludela da sam se nervirala. > Jednostavno- na nepoznate i neandertal- tipove ne obracate paznju. Pun ih je svet, nazalost, pa i sajt. Bas tako imenjakinjo😁
2018 04 03
sta radite kada ostavite kontakt podatke i ziro racun i clanica vas danima zavlaci da ce uplatiti, na kraju cak ni ne odgovori..sve vise je takvih primera....da li je to razlog za negativnu ocenu??? treba ostalim clanicama dati do znanja da je u pitanju osoba koja obmanjuje,zar ne?
2018 04 04
jos sam napisala da me neozbiljne clanice zaobidju....time kao da sam ih jos vise privukla....
2018 04 04
1 2