Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Poenta klika na 'Zelim'???

Evo sta meni nije jasno. Odgovaram na svaku poruku, da li me neko pita za razmenu, da li klikne na 'Zelim' opciju, da li me pita nesto dodatno, zaista se trudim da svima izadjem u susret. Ali, uopste mi nije jasna poenta klika na 'Zelim'. Pitam da li ih jos nesto zanima i popijem ispalu. A opet, vidim da se clanice zale da kad kliknu na 'zelim' nece da se udostoje da im odgovore. Pa mi nije jasno cemu klik na 'Zelim' ako vec ne zelis, ako ti se samo dopada, onda se VALJDA dodaje u omiljene ili sta??? Takodje, ako sam ti vec odgovorila, a ti klikas jer ti je dosadno, je l toliki problem napisati da ces jos da razmislis ili da nisi zainteresovana ?
2018 06 13
Poštovanje. Večita dilema o kojoj se baš često piše, ali teme "padaju" dole... Gotovo nikome od nas ovo što ste upravo Vi napisali zaista nije jasno, ali smatram da je podobnije pitanje: DA LI SE TAKVO PONAŠANJE MOŽE ISKORENITI, I NA KOJI NAČIN? Stvarno je više preterano- klikću "Želim", i nakon toga daljeg dogovora nema, ukoliko pitaju za mere i sl. opet odgovora nema- niti "Hvala", niti "Ne odgovara mi". Nekultura, neznanje ili čist bezobrazluk?!? Ne bih znala zaista, ali već je većina nas "umorna" od dobijanja poruka "Želim" bez ikakvih daljih odgovora.
2018 06 13
Samo opusteno, bez nervoze :) Meni takodje stizu takve poruke, kao i svima, ali nista strasno :D Svi smo razliciti.. U nekoj od slicnih tema procitah da devojke tako "cuvaju" predmete koji im se svidjaju da ih ne bi stavljale u omiljene :) pa eto, mozda je to.. Ja uvek odgovorim, jer u mnogim situacijama devojke koje posalju upit kupe predmet.. Ja na to gledam kao kada mi neko kaze cao, kazem cao i ja njemu, sta mi tesko :D :")
2018 06 13
Nijeee problem, odgovorim uvek na sve. Zaista mi se svidja ovaj sajt, i mene nerviraju ''ruzne'' teme, jer zaista ima divnih clanicaa i imala sam divnih saradnji. Ali, i dok sam radila u butiku najvise me nerviralo kad neko udje bez dobar dan i dovidjenja. Nije mi tesko, zaista, da odgovorim svakom, ali zasto ne bi uzvratila sa bar hvalaa ili tako nesto :D Daleko sam od zlopamtila i cak i da imam losu saradnju smatrala bih ovaj sajt jednim od boljih, samo prenosim sta mi se vrzma po glavi, jer se osetim kao progonitelj kad pitam daaaa lii tee nestoo zaniiimaaaa, a devojka je u fazonu smiri strasti samo sam kliknula na zelim naravno da ti necu odgovoriti hahah :D :D :")
2018 06 13
Mozda to kliktanje ima neku svrhu, samo je jos uvek ne razumemo :") Ma, uredno posaljem poruku, pitam da li je slucajno ili zaista zele...nema ogovora, jasno mi je. Vise me iritira kada ostavim podatke za uplatu clanici koja kao "zeli" ma kupuje ona, ma sutra uplacuje itd.... Ja sacekam dan, dva, tri.. pa pitam sta se desava, da li se predomislila, jer ja za to vreme obelezim da je rezervisan predmet. I na kraju, pufff, nema je nikako :')
2018 06 13
E pa upravo. I meni nije ni problem da se predomislis, ali ako meni nije tesko da premerim, da posaljem dodatne slike, da rezervisem, mislim da ne bi trebalo ni drugima da bude problem da napisu 'hvala' :")
2018 06 13
Apsolutno uvek odgovaram na svaku poruku, i kada ja lično "naletim" na odbijanje (što je i normalno) opet odgovorim, zahvalim se... Ali samo takvo kliktanje na "Želim" bez ikakvih daljih odgovora zaista nema baš nikakvog smisla. Pa, napiši- Neću, Ne odgovara mi, Ne sviđa mi se..Ne kapiram šta je toliko teško odgovoriti na poruku?!? Malo najosnovnije kulture nije na odmet, zar ne? ;)
2018 06 13
Pored nekulturnih, mislim da postoje i clanice koje imaju licni razlog za takvo ponasanje...npr. neki komentar joj se nije dopao ili ste odbili rezervaciju ili niste prihvatili predlozenu cenu...i sl. pa je u fazonu ja nemam korist, ali ti mozes da imas stetu :') Na taj nacin postizu neki kvazi-balans.
2018 06 13
Ali ja radim i rezervacije, i snizavam i maksimalno se trudim da izlazim u susret, zato i nema opravdanja da me samo iskulira. Prodajem i svoje i sestrine stvari, ja svoje snizim do maksimuma, sestra vec ne (njene su uglavnom nove) ali osnovna kultura je reci 'hvala'. :D Bez sirenja lose energije, ja zaista volim ovaj sajt, i hvalim ga svima i preporucujem, ali eto, samo delim nesto sto me kopka sa ostalim clanicama :")
2018 06 13
> Marija-Maja: > Pored nekulturnih, mislim da postoje i clanice koje imaju licni razlog za takvo ponasanje...npr. neki komentar joj se nije dopao ili ste odbili rezervaciju ili niste prihvatili predlozenu cenu...i sl. pa je u fazonu ja nemam korist, ali ti mozes da imas stetu :') > Na taj nacin postizu neki kvazi-balans. Slažem se, ali kod mene takvih komentara apsolutno nikada nema. :)
2018 06 13
> NinaDragicevic: Ma da, razumem zato sam napisala nekultura + x mogucnosti..... ko zna koji je pravi razlog? U sustini ignorisati ... ;)
2018 06 13
Ja sam se već navikla na to bezrazložno kliktanje 8-)
2018 06 13
Pa i ja se polako navikavam haha :")
2018 06 13
Ja sam isto prestala da se nerviram 😅 jedna devojka mi vec 3 puta za isti predmet salje poruku da zeli u roku od mesec dana i ne odgovara na poruke 😆
2018 06 13
Mudar narod je davno rekao "budale ne seju vec same nicu" i tu se nista ne moze, zato opusteno...
2018 06 13
1 2