Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Ex ti utisci...

Znam da se tema xputa pisala al eto da otvorim i pitam šta vi tada radite tada?! S obzirom da je sa obe strane sve ok prošlo,ja se javim ,zahvalim,ostavim utisak. I budem ispaljena.I za odgovor i utisak. I to u zadnjih 5 saradnja. Ne znam možda sam idiot pa aj da ostavim jer tako ide tj.trebalo...al nema pravila i članice sa dva utiska se dižu u nebesa a ne clanice sa preko 800. Za mene je to nevaspitanje i bezobrazluk. Ako nemaš 5sekundi da izdvojis i kažeš šta i kako nego eto uvalila sam ti i aj čao.ne znam tako mi ispada. Razumem sve neko radi i ja radim al opet izvojim 5sekundi i javim se. Samo da kažem nisam neko ko je nov ovde sam od 2012. I nikad se članice gore nisu ponasale. Dakle šta vi radite? Ja sam razmislila do 7 dana držim utisak i ako se neostavi meni,povlačim svoj,mislim da je to ok.
2018 06 16
> jecapereca88: > Znam da se tema xputa pisala al eto da otvorim i pitam šta vi tada radite tada?! S obzirom da je sa obe strane sve ok prošlo,ja se javim ,zahvalim,ostavim utisak. I budem ispaljena.I za odgovor i utisak. I to u zadnjih 5 saradnja. Ne znam možda sam idiot pa aj da ostavim jer tako ide tj.trebalo...al nema pravila i članice sa dva utiska se dižu u nebesa a ne clanice sa preko 800. Za mene je to nevaspitanje i bezobrazluk. Ako nemaš 5sekundi da izdvojis i kažeš šta i kako nego eto uvalila sam ti i aj čao.ne znam tako mi ispada. Razumem sve neko radi i ja radim al opet izvojim 5sekundi i javim se. Samo da kažem nisam neko ko je nov ovde sam od 2012. I nikad se članice gore nisu ponasale. Dakle šta vi radite? Ja sam razmislila do 7 dana držim utisak i ako se neostavi meni,povlačim svoj,mislim da je to ok. To da se clan ice nikad gore nisu ponasale je apsolutno tacno ovo je haos, ne samo za utiske nego generalno niko ne odg na poruke bilo koje vrste. Htela sam da kupim predmet nije mi odgovoreno, da razmenimo sve super odgovorara na kraju ispala tj jednostavno tisina ne znam sta se desava ali gubim volju
2018 06 16
Ima clanica koje samo kupuju ili otvore profil da bi kupile tu jednu stvar, skontala sam da njima to i nije vazno, ne znaju, zaborave... Ja zamolim da se jave, jer me prvenstveno zanima da li je sve u redu, a nakon toga podsetim za utisak jer je svaki dobrodosao :) Ako ne ostave, a bas budem zadovoljna kompletnom saradnjom, ostavim svoj i iskuliram... Tako da, mozete jos jednom da podsetite clanicu, ako iskulira obrisite svoj 8-)
2018 06 16
Ladyblye sve je bilo ok.ja sam sve tri ispostovala i zadovoljna sam predmetima.sve je proteklo ok.javila se da sam preuzela da je ok sve,utisci tu. Drago mi je da ste sve lepo videli jer meni nije jasno to.sve ok bude i sa moje i njihove strane i nema utisaka evo ne znam. nerazumem zaista. Osim bezobrazluka i nepoštovanja druge strane Majad5607 O tome tek da nepricam i onda kukaju kako prodaja neide a vidi budi tu i nema odgovora.rekoh bezobrazluk,za razmene kulturno uvek napišem iako jasno piše na mom profilu da ne radim i neodgovoram.ipak se javim kažem ne i kraj. Marija-maja Bravo tako treba.javna poslato,primnjeno,uplatila,uzela,hvala,molim..ostali da nenabrajam nije teško biti kulturan a najlakše biti bezobrazan. Nema tu kluranja imaju još par dana da ostave ako ostave.tada brisem utiske. I pre ova tri je bilo tako i sad će. Jer zaista ne znam što joj utisak da stoji kod njih ako nisu one zadovoljne sa mnom. Ne znam sta je posledica neostavljanja utiska ako je ok sve. Nema tu nikakvog opravdanja jer to je jedna sekunda i par reči..meni je zaista strašno to ponašanje.
2018 06 16
Slažem se sa svime što je ovde napisano do sada. Kultura ona najosnovnija kod većine njih jaaakooo manjka- sve je više bezobrazluka, drskosti, pa i nerealnih ponuda, što svakako takođe spada u bezobrazluk, zar ne? Izostavljanje utisaka kod ovakvih osoba sa kakvim ste Vi jecapereca88 imali saradnje će uvek biti, ukoliko im ne naponenete u Inboxu- verujte, nije sramota pitati koji je razlog neostavljanja utiska. Ukoliko i nakon toga ne napišu svoje utiske, obrišite iste one koje ste i Vi sami njima napisali. Krajnje drsko, neodgovorno, bezobrazno, pa čak i bahato ponašanje pojedinaca- nemam reči dalje zaista, osim da kažem to da sam, eto, imala neku ludu sreću da sam lično ja imala saradnje do sada sa sve super članicama ovde, ali svakako i to da je bilo raznoraznog nekulturnog, drskog ponašanja po Inboxu od strane onih članica sa kojima nisam dalje želela nikakav nastavak dogovora o nekoj eventualnoj saradnji.
2018 06 16
LadyBlye Mene je zaista sramota da pitam šta je i de je problem.Ako same neumeju da ostave ja zaista nebih ulazila u dalju konverzaciju sa istim osobama. Sačekam još tih par dana ako ga nema.brisem svoj. Mada ne vidim razlog što mi nije ostavljen utisak. Nebih ni otvarala temu ali eto 5 zadnjih saradnji,ista priča. Ja ostavim jer je sve ok a druga strana ko da je mutava. Nije zadovoljna. Samo ne znam čime. Jer dobije novac čim mogu uplatiti i po dogovoru sve. Razumela bi da sam uradila nešto pogrešno,ovako ..ne znam zaista. Osim lepo si rekla bezobrazluk i da se neponavljam... Slažem se sa tobom sve bahato,bezobrazno. .itd
2018 06 16
Mozda i to treba platiti pojedinim članicama;)....Ja od skora pitam,pomenem da je po pravilu sajta,ostavim svoj,nema odgovora,obrišem...Jer,ako je u porukama sve ok,kako to da javno ne može biti preporuka....Ne vredi,stvar kulture,ili inata....Da Vam ne uvecaju broj..Ma ima nas raznih....Tesko da ista možemo menjati,samo predlog,brisite svoj,pa svakako cenite Vi sebe,više nego one koji su manje vredni nerviranja.Razumem što ste temu otvorili,i ponavlja se,ali ih ne dotiče,ili čak ni nisu ovde.....SAMO NEDOSTATAK KULTURE, ILI NAMERNO ZAOBILAZENJE....Desi se da neko zaista zaboravi, uljudno se izvini,ali se u ovim situacijama pre dešavaju razlozi koje sam navela...Jako me zaboli kad poklonim,novo, zao mi je,košta,200 dinara,pita može li niže,ja dam,a utisak....Ma,hm....E onda mi dodje da pišem i ja ovako, pa još i profil da stavim,počinje čovek ovde gubiti od ljubaznosti, avaj,ne dajmo se,cuvajmo to čemu smo ucene...Ipak,druge naučiti nećemo moći...:)
2018 06 17
Ima clanica koje ,na pr,sa puno utisaka otvore novi profil da bi nesto kupile od vas, i naravno ne ostave utisak ,a nece sa svog profila ,narocito ako imate negativnu. Bar 20 utisaka nisam dobila . Ne mogu vise da se opterecujem . Na pr,necete dobiti ni utisak od clanice koja ima puno utisaka ,a jos vas ona zamoli da joj ostavite utisak . Vi joj ostavite,a ona nista. Ko hoce ostavice,ko nece,ne mozemo tu nista . A mozemo 1000 tema otvoriti . Ne mogu ni protiv 2 nepravedna utiska koja sam dobila .
2018 06 17
To mi nije jasno,novi profil,...Ali bas...Ja dam svoj stav,gde ima negativnih,negativne,jer polazim od činjenice da ne možemo svakom ugoditi,a ne razbijam glavu,jer je možda članica sve korektno odradila,a dobila negativnu,iz nečije neodlucnosti za kupovinu,znam koliko ima osoba teških da daju i nešto malo novca,sumnjicave su,teške na dinar,da uprostim,pa bi možda htele,možda ne bi,pa kupe,pa se još i pokaju....Nije zivot vredan par stotina dinara,pa da sad mozgam pogrešila sam,kupila sam i loše,i prošao rok,i da piše novo,a nije novo, i nisam pravila problem,uvek sam stava "ne vadi me,neću praviti problem,možda je slučajno", lakše mi je da na taj način razmišljam nego da mi neko pokvari dan...Negde svi mi u životu izgubimo,negde dobijemo...A sto se poruka tiče,nije mi jasno i nikada neće biti,da se ne može ispisati "hvala ne bih",čak i kad rezervisem pa se odustane,budeš fer,i zato opet budeš uskraćen za neku iskuckanu reč...ma nije teško biti fin :) Vi se ne brinite,u moru divnih saradnji i članica,dve nisu zadovoljne,i ne moraju biti,ide zivot dalje,idu krpice dalje...Vaše je da budete ono što jeste...:)
2018 06 17
👍Svaka ti zlatna ☺ Ja sam na odmoru ,pa se trudim da udjem na forum da odgovorim clanicam na poruke ,a ujedno sam i videla ovu temu ,vecitu bolnu tacku svih nas ovde . To je zato sto se trudis da ispadnes maksimalno korektan i das sve od sebe da kupci budu zadovoljni . To je problem ;prevelika ocekivanja . Ako ih nemas ,ne mozes biti razocaran ☺
2018 06 17
👍Svaka ti zlatna ☺ Ja sam na odmoru ,pa se trudim da udjem na forum da odgovorim clanicam na poruke ,a ujedno sam i videla ovu temu ,vecitu bolnu tacku svih nas ovde . To je zato sto se trudis da ispadnes maksimalno korektan i das sve od sebe da kupci budu zadovoljni . To je problem ;prevelika ocekivanja . Ako ih nemas ,ne mozes biti razocaran Edit: i ja kupujem ovde i maksimalno se trudim da ispostujem prodavca . ☺
2018 06 17
> jecapereca88: > LadyBlye Mene je zaista sramota da pitam šta je i de je problem.Ako same neumeju da ostave ja zaista nebih ulazila u dalju konverzaciju sa istim osobama. Sačekam još tih par dana ako ga nema.brisem svoj. > Mada ne vidim razlog što mi nije ostavljen utisak. Nebih ni otvarala temu ali eto 5 zadnjih saradnji,ista priča. Ja ostavim jer je sve ok a druga strana ko da je mutava. Nije zadovoljna. Samo ne znam čime. Jer dobije novac čim mogu uplatiti i po dogovoru sve. Razumela bi da sam uradila nešto pogrešno,ovako ..ne znam zaista. Osim lepo si rekla bezobrazluk i da se neponavljam... Slažem se sa tobom sve bahato,bezobrazno. .itd Apsolutno nije sramota pitati, pogotovu jer ste Vi kupac u ovim slučajevima- jesu li dobile svoje uplate na vreme? Jesu. Jeste li uredno preuzeli pakete? Jeste. Zbog čega bi Vas onda bilo sramota da pitate o čemu se radi i koji je razlog neostavljanja utiska... Sramota je lagati i krasti, ostalo nije sramota. Lepo napisa članica posle mene- opomene za utiske, jer je po pravilu napisati ih. Na kraju krajeva, ne postoje te opcije za utiske onako bezveze, nego služe tome da "oslikaju" osobu koja je iza njih, zar ne?
2018 06 17
> MajaMajaMil: > Mozda i to treba platiti pojedinim članicama;)....Ja od skora pitam,pomenem da je po pravilu sajta,ostavim svoj,nema odgovora,obrišem...Jer,ako je u porukama sve ok,kako to da javno ne može biti preporuka....Ne vredi,stvar kulture,ili inata....Da Vam ne uvecaju broj..Ma ima nas raznih....Tesko da ista možemo menjati,samo predlog,brisite svoj,pa svakako cenite Vi sebe,više nego one koji su manje vredni nerviranja.Razumem što ste temu otvorili,i ponavlja se,ali ih ne dotiče,ili čak ni nisu ovde.....SAMO NEDOSTATAK KULTURE, ILI NAMERNO ZAOBILAZENJE....Desi se da neko zaista zaboravi, uljudno se izvini,ali se u ovim situacijama pre dešavaju razlozi koje sam navela...Jako me zaboli kad poklonim,novo, zao mi je,košta,200 dinara,pita može li niže,ja dam,a utisak....Ma,hm....E onda mi dodje da pišem i ja ovako, pa još i profil da stavim,počinje čovek ovde gubiti od ljubaznosti, avaj,ne dajmo se,cuvajmo to čemu smo ucene...Ipak,druge naučiti nećemo moći...:) Ne znam kako to javno zaista nije ok a u porukama sve ok.Stvarno ne znam. Za devojku koju sam znala da će se javiti.javila se i ostavila utisak.al ovo drugo,bezobrazluk. Nema tu pomoći šta god da učinite tipa ako poklonite,lepo odgovarate..itd. danas što kaže devojka Lelica eto otvore nalog i sa još 5/6 lupaju sebi utiske. Ja to nerazumem ni bilo šta drugo. Samo su bahate,bezobrazne,nekulturne...
2018 06 17
> LadyBlye: > > jecapereca88: > > LadyBlye Mene je zaista sramota da pitam šta je i de je problem.Ako same neumeju da ostave ja zaista nebih ulazila u dalju konverzaciju sa istim osobama. Sačekam još tih par dana ako ga nema.brisem svoj. > > Mada ne vidim razlog što mi nije ostavljen utisak. Nebih ni otvarala temu ali eto 5 zadnjih saradnji,ista priča. Ja ostavim jer je sve ok a druga strana ko da je mutava. Nije zadovoljna. Samo ne znam čime. Jer dobije novac čim mogu uplatiti i po dogovoru sve. Razumela bi da sam uradila nešto pogrešno,ovako ..ne znam zaista. Osim lepo si rekla bezobrazluk i da se neponavljam... Slažem se sa tobom sve bahato,bezobrazno. .itd > Apsolutno nije sramota pitati, pogotovu jer ste Vi kupac u ovim slučajevima- jesu li dobile svoje uplate na vreme? Jesu. Jeste li uredno preuzeli pakete? Jeste. Zbog čega bi Vas onda bilo sramota da pitate o čemu se radi i koji je razlog neostavljanja utiska... Sramota je lagati i krasti, ostalo nije sramota. > Lepo napisa članica posle mene- opomene za utiske, jer je po pravilu napisati ih. Na kraju krajeva, ne postoje te opcije za utiske onako bezveze, nego služe tome da "oslikaju" osobu koja je iza njih, zar ne? Sutra pre nego što obrisem utiske ,pitacu ...ako ne bude ili bude odgovora.stavicu ga ovde mislim na odgovor devojaka da vidim šta je. Jer ste upravu, što da ćutim ako je sve regularno i fer i posteno sa moje strane a i sa njihove.
2018 06 17
I volela bih ako admin ovo čita da lepo ostavi ovu temu. Da se utisci moraju ostavljati bilo pozitivni bilo negativni jer to je pravilo sajta. A ne kako kome dune. Nije fer ni pošteno. Dva cu da dam treći neću ili jedan moj šta znači..meni znači jer tu članice mogu videti kakva sam ja osoba. I kao kupac i kao prodavac.Ne samo ja nego i ostale članice.
2018 06 17
1 2 3