Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Nemogucnost ocenjivanja nove saradnje sa clanom sa kojim je vec ostvarena saradnja

Ocenjivanje nove saradnje sa clanom sa kojim je vec ostvarena saradnja nije moguce? (Ne mogu istog clana da ocenim kao kupca po drugi put a ni on mene kao prodavca).
2018 07 13
Ne, ne možete. Takvo je pravilo sajta. Možete Vi njega kao prodavca,a on Vas kao kupca ili da ostavite neutralnu.
2018 07 13
Svuda imate po jedan utisak koji se može ostaviti/napisati kod jednog člana- jedan kod kupca, jedan kod prodavca- i po jedan neutralan kod kupca i kod prodavca koji se ne ubrajaju u zbir celokupnih utisaka.
2018 07 13
Da li smatrate da ovo treba da se menja na sajtu i da se omoguci ocenjivanje svake nove saradnje sa istim clanom sa kojim je vec ostvarena saradnja? (kao sto je to moguce na drugim sajtovima) Meni je ovako skroz bez veze. Ako istom clanu prodam pet puta nesto pet puta bi trebalo da mogu da ga ocenim kao kupca i on mene kao prodavca a ne ovako.
2018 07 13
Ja sam pisala o tome ali neverujem da će doći do te promene. Primer da bude kao na limundu tamo može od istog člana dok god imate saradnju pa taman to bilo i 100puta opet se ocenjuje.Što je meni ok a ne ovde tri utiska tj dva plus neutralan... Mada nek se prvo reši pitanje sajta pa ćemo lako da izglasamo oko ocena 😊
2018 07 13
> jecapereca88: > Ja sam pisala o tome ali neverujem da će doći do te promene. Primer da bude kao na limundu tamo može od istog člana dok god imate saradnju pa taman to bilo i 100puta opet se ocenjuje.Što je meni ok a ne ovde tri utiska tj dva plus neutralan... > Mada nek se prvo reši pitanje sajta pa ćemo lako da izglasamo oko ocena 😊 Upravo to, svaka saradnja bi trebalo da moze da se oceni.
2018 07 14