Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Zašto je opala prodaja na Mojim krpicama

Već dugo se žale devojke kako im se slabo prodaju stvari, dodju periodi kada niko ništa ne kupuje, sve je nekako utihnulo... Postoji par stvari zašto je to tako Second hand šopovi. Čini mi se da ih ima sve više i više i da sve više i više ljudi ih posećuju. Cene u njima su mnogo manje nego ovde, a može se naći predivnih kvalitetnih stvarcica. Moramo uzeti u obzir da ovde stvari ne mogu da se dodirnu, obuku, da se proveri kako izgleda, ne znamo često da li ima neku manu predmet koji uzimamo, a opet cene su nekad iste kao u radnji, nekad i više nego što treba Dok u second hand radnji, neverovatno je koliko su stvari jeftine, majice po 50 dinara, haljine 200-300, jakne do 800-900 Tako da je i normalno da se više neće uzimati mnogo garderobe na ovom sajtu, kada su polovne stvari dostupne na par stotina metara od nas, po mnogo manjoj ceni.. Sada, na mojim krpicama kupuju samo oni kojima se bas dopadne neka stvar, koji imaju novca da izdvoje i za poštarinu, i sarađuje se samo sa proverenim članovima, jer je previše prevaranata Nekad nam se i dopadne nesto, ali ne uzimamo zbog manjka pozitivnih ocena, zbog toga sto ćemo dati 200 dinara jos za poštarinu, zbog toga sto je prodavac neljubazan i raznih drugih stvarcica Nikad nije bilo više "pravih, velikih rasprodaja" u datoj temi, a opet kad udjem, cene uopšte nisu drastično smanjene, i dalje budu visoke za napomenutu totalnu rasprodaju(čast izuzecima) jednostavnije je eto skoknuti do second hand shopa, nakupovati se garderobe za 2000-3000 hiljade nego kuckati se sa članicama, pitati za dimenzije, ugovarati slanja, lična preuzimanja i tako dalje A opet, i u prodavnicama po tržnim centrima na rasprodajama se može naći itekako jeftina odeca i obuca Tako da ne vidim bas rešenje da prodaja na ovom sajtu masovno krene odjednom, polovina stvari bi trebalo da bude po duplo manjoj ceni Nisam sad pricala nista toliko iz iskustva već sam samo iznela činjenice
2018 07 18
Slazem se. Zato sam ja spustila cene maksimalno, npr. trecina stvari mi je po 100 din.
2018 07 18
Sve jei baš tako kako si navela. Za cene posebno. Eto, ja tražim par nekih stvari već duže vreme i ko god mi ponudi nerealno skupo bude itesko odem do Bulevara i čak jeftinije kupim novo.
2018 07 18
Upravo tako, slazem se sa tobom! Second hand ovde u pancevu svake dve nedelje pravi rasprodaju gde je S V A K I komad po 100din, Tamo ima svega od jakniiii pa do suknjica bluzica, haljinica, kosulja, pantalona, sortseva, zaista velika radnja, a sve to po 100din. Mnogo sam brendiranih, prelepih i kvalitetnih stvari kupila tamo za samo 100din. Nasla sam Tally Weijl kariranu kosulju sa providnim ledjima za 100din, bila sam odusevljena, ovde je i na krpicama, ali prodaje se po ceni od 850din ako se ne varam, mozda ste i videle, ja sam je bila stavila u omiljene i htela da je kupim i ako mi je broj manji, ali mi se toliko svidela. Sreca u mojim ocima nije imala cenu kada sam je videla u Second Handu po toj ceni.... mada, ja svake te dve nedelje potrosim brdo para u toj radnji, ali umem da izaberem, nikad se jos nisam pokajala, ali na krpicama jesam par puta, mada nisam krivila clanice, vec sebe sto ne izaberem kako treba....
2018 07 18
Ja uglavnom trazim ono sto novo kosta dosta i to pronalazim ovde za smesne pare....Sto se sh radnji tice..samo sam posecivala Textile house...i kada im stignu stvari nije uopste jeftino jakne su 2000-3000 din i one koje stvarno vrede prodaju se odmah.Generalno nisam pronasla nista u sh da kazem vauuu kupovina,kupila sam par stvari kada su bila snizenja..Sve u svemu ,verovatno je opala prodaja sbog sh radnji,stim sto ovde apsolutno moze da se nadje brdo stvari sto u sh ne postoji!Kupila sam ovde klincu pre neki dan sandale Timberland kao nove za 1000 din!E sad ko kupuje za 100 din ,bilo sta kada padne cena u sh radnji,taj je svakako na dobitku
2018 07 18
Slazem se sa Jelenom, sve zavisi ko sta zeli da kupi.. Ja licno u sh nisam nijednom nasla nesto sto mi je bilo super I povoljno. Sitne stvarcice kupujem nove na snizenjima, po zaista super cenama. Prosto vise ne zelim da kupujem mnogo svega. Biram odredjeno, mozda I malo skuplje, ali zelim svaki put da budem sigurna da cu tu stvar iznositi. Sada je u toku mesec velikih sezonskih snizenja I mislim da se svasta moze kupiti. A na krpicama sam nekoliko puta nasla I nove I polovne stvari po super ceni. Meni je licno mnogo jednostavnije I preglednije ovde potraziti, nego roviti po sh. Stvar misljenja, naravno.. Ali verujem I slazem se sa ostalim clanicama da je verovatno sh (kao I velika snizenja) uticao na prodaju ovde.
2018 07 18
Precenjujemo nase stvari jer se mozda i vezemo za njih, a ima novih stvari mnogo jeftinijh. Slazem se sa svime! Plus postali smo robovi proizvoda, verujem da svako od vas ima bar 20 posto odece koju ne nosi. A kamoli ostalih kucnih proizvoda. Prosto ljudima vise nista ne treba. Ja uvek ako ne mogu da prodam okupim drugarice pa razdelim njima.
2018 07 18
Ja sam obisla bas dosta second handova u Beogradu i bas mi se ne svidjaju stvari,ovde ima mnogo lepsih,ali slazem se da u trznim centrima ima bas dosta popusta i neko ce normalno pre otici i licno videti i kupiti novo nego ovde.Ovde je doduse prednost sto recimo ima markiranih stvari koje sj dosta jeftinije nego u Tc,ali opet je tu to poverenje koje treba da imas,ima i dosta prevaranata itd...
2018 07 18
Mozda i ja preteram sa cenom nekog predmeta,ali sam za dogovor i za spustanje cene. Skoro sam bila kod Kineza u bloku 70,krpice koje se ovde prodaju,duplo su skuplje,a potpuno ista stvar,jos se na to doda postarina,pa se devojkama ne isplati kupovati. Danas sam bas videla repliku gucci papuca,mislim da su ovde oko 1000,a kod Kineza iste 500.Obicne gumene papuce sa crvenom i zelenom bojom. Cipelice baletanke sad na snizenju 500,a ovde malo nosene 1200. Bezobrazluk😲 Neverovatno!!!!!
2018 07 18
Ali sa druge strane ovde je mozda lakse jer sedis i kupujes,ne moras da ides da trazis,da li je to dovoljna prednost u odnosu na sve ostalo?
2018 07 18
Moze da bude.. Ko ima mnogo posla, decu, ne moze sebi da priusti obilazak butika I isprobavanje..
2018 07 18
Ima i to svojih prednosti,ja sam se skoro porodila,pa nisam nigde mrdala,pa sam prevrnula krpice uzduz i popreko,neke stvari koje sam uzela su mi odgovarale,neke ne,ali Boze moj,mana internet kupovine. Mada sam i u trudnoci kupila par lepih markiranih haljinica za jeftine pare... Ali neke clanice preteruju... Opet cu navesti kineze kao primer,kod njih au papuce sa masnom i one cupkaste po 500-600din,a ovde 1000-1200.
2018 07 18
Npr ja sam gledala starke broj 35 u radnji su oko 5000, a kad je snizenje one su oko 3000, a devojke prodaju te starke ovde za 3000, naravno da cu cekati snizenje i otici u radnju da kupim nove za te pare.
2018 07 18
@zabica,...Deciji modeli starki tj do 36 ,budu na snizenju oko 3500...,a za odrasle ,tesko bar u Srbiji,..Posebno klasik modeli
2018 07 18
A to da preprodaju ..Pa 90% butika ,kupuje robu od Kineza u 70 bloku, pa stavljaju sedmoduplo vece cene ,:) Videla svojim ocima,poznajem par zana,a i kao klinka radila u butiku gde su posle kupovine prisivali druge etikete ,:) ,:) Pa pola Bulevara je roba sa Aliexpresa i to kao oni skupi butici!!!
2018 07 18
1 2