Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Clanice koje samo prikupljaju poklone?

Da li se i vama jedni isti uvek javljaju kad nesto poklanjate, da li su to clanice koje samo prikupljaju poklone a onda ih prodaju na drugom sajtu poput "Kasiopeja14, Kutak14" sa dva profila? Kada god nesto poklanjam, ja poklone gledam da poklonim po jedan svakoj clanici, kako bi sto vise clanica dobile poklone. Posle saznnja da je "Kasiopeja14, Kutak14" preprodavala ne samo vase nego verovatno i moje poklone na Limundu. Njoj sam na njeno zaljenje kako ima 4 cerke i ne moze sve da im prijusti slala velike pakete garderobe. I ja sam dete i moji roditelji me izdrzavaju, nekada ni oni nisu imali sve da mi prijuste, a ona to zloupotrebljava. Ne znam vise kome mogu, a kome ne mogu nesto da poklonim. Volela bih da poklon od mene dobiju clanice kojima je to zaista potrebno i uvek mi je zadovoljstvo. Pre svega zelim da se posavetujem jer mi se duze vreme, kad god nesto poklanjam javlja clanica "dragicica9" koja ima 14 utisaka i dosta neutralnih jer nije ni javljala da li je preuzela poklone ili je sve u redu. Ona se samo javi "Zdravo, zainteresovana sam (ostavi podatke)" . Posto zeli uvek vise od jednog predmeta i to mi salje u posebnim porukama, pitam je da se odlici za jedan od ta dva i rado bih joj poklonila. Od nje, verujte mi, NI TRAGA NI GLASA, n i k a d a!! Ne znam da li gresim, zaista zelim da poklonim ako je potrebno, ali ne zelim da posaljem, da mi se paket vrati i da platim duplu postarinu, da na kraju i ne preuzmem paket i onima kojima stvarno treba ne dobiju to ili da ona to preprodaje na drugim sajtovima. Razumete me zar ne? Nisam bas upucena u to kojim clanicama ne treba poklanjati iz tih razloga, pa ako bi mogla ova tema da bude za to. Ne samo za mene, u korist svim clanicama koje zele i voljne su da pomognu, da nasi pokloni i velikodusnost ne odu u pogresne ruke! Hvala u napred svima!!
2018 07 23
U, sunce, pre neki dan je otvorena slicna tema, a sad vidim da si i ti komentarisala, tako, da, sve ti je jasno :)
2018 07 23
Ja sam otvorila temu sličnu ovoj pre neki dan, skroz te razumem. I ja sam u istoj dilemi, da li i kome ovde poklanjati🤷🏻‍♀️
2018 07 23
Uh, ne znam sta da kazem, no skroz te razumem.. poklanjala sam ovde vise puta. Jednom sam samo videla da se ta ista stvar prodavala sa istog profila. Medjutim, nista nisam rekla.. Ne znam, moja namera je bila najbolja, da nekoga usrecim. Pa, sto bi rekli "neko to gore vidi sve"
2018 07 24
Da, uvek mi se iste javljaju, tačnije upravo ovi profili koje si navela. Članici Kutak14 i Kasiopeja14 više ne želim da šaljem poklone jer poslala sam već tri ogromna paketa u želji da pomognem (meni je pisala da ima tri ćerke svaki put, s'tim što su jednom sve išle u školu, jednom su dve bile školarci a jedna beba, a treći put su dve išle opet u školu a treća je manja...?!?!) ali od kako sam saznala da ovde skuplja poklone i na Limundu ih prodaje- više ne poklanjam toj osobi. Da mi se javila i tako iskreno napisala poklonila bih, ali ne volim laži i ono takozvano "vađenje" na decu a pri tome ne govori istinu. Što se profila dragicica9 tiče, slala sam jednom i nisam imala nikakvih problema sa tom članicom ali sam je morala kontaktirati sms-om na njen broj jer ovde očito da ne zna da čita dalje poruke-odgovore kada pošalje da nešto želi. Javila mi se opet za poklon (jedan), napisala sam prvo da ću joj u utorak poslati (danas) ali iz zdravstvenih razloga sam sprečena tako da sam joj to i napisala ovde, iako nisam sigurna da li će ona to uopšte i pročitati- zaista nemam vremena da se opet mlatim sa sms porukama, imam vusoku temperaturu i migrene, smatram da je sasvim dovoljno to što sam ovde javila i napisala da ću poslati čim budem mogla. Poklanjala sam i nekim sasvim drugim članicama, takođe sam i nekoliko poklona dobila od nekih članica i sve je bilo i više nego divno, utisci su takođe uredno razmenjeni.
2018 07 24
I ja sam obema clanicama slala po vise stvari, a kasiopeja je poslednji put uzela paket stvari za koji sam je danima cimala da ga preuzme jer sam mislila da ce mi se vratiti. Na kraju ga je poslednji dan preuzela.. Ne znam, nisam pametna.. Poklonim iz najbolje namere, jer je meni to zadovoljstvo, a oni neka rade sta hoce ...
2018 07 24