Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Molim Vas za savet - post express-

Pozdrav svima, ako je neko imao slicnu situaciju ili zeli da mi pomogne sa situacijom, svaki komentar je dobrodosao. Krajem prošle nedelje trebao mi je stici novac putem uputnice za prodat predmet sa krpica, u momentu kad je postar dosao ja nisam bila u stanu. Dolazim kuci posle posla i brat mi kaze bio je postar da donese neke novce, rekao mu da moze i on da se potpise ako smo rod, i dao papiric da se podigne novac u posti. Ja u neverici gledam da je papiric koji je postar ostavio mali zuti isecak, koji dobijete kad vec preuzmete novac! Pouzdano mogu reci da me brat nije slagao, te zaista nije dobio nikakav novac, koji se kako mi se cini sada vodi kao preuzet i ja ne mogu nista! Šta biste Vi uradile u ovakvoj situaciji?
2018 09 04
Pa jedina opcija je otići u poštu i porazgovarati sa poštarom ili nekim drugim.... ne znam sta bih drugo pametno predložila😕
2018 09 04
Poštovanje. Imate broj gore na tom isečku pa proverite status na sajtu Pošta Srbije, ili još jednostavnije otiđite u poštu sa tim isečkom jer novac je zasigurno u pošti i možete ga podići tamo samo Vi uz ličnu kartu. Koliko ja znam, kada je novac u pitanju takav isečak se i ostavlja ukoliko Vas poštar ne nađe kod kuće, a kada je paket u pitanju ili neka preporučena/vrednosna pošiljka onda se ostavlja onaj veći kartončić sa ispisom u kojoj pošti, do kada možete podići pošiljku i iznos za plaćanje. Samo otiđite u poštu sa tim isečkom i ličnom kartom, i podićićete novac. Srdačan pozdrav, i svako dobro želim. :)
2018 09 04
Problem je što ni ne znam koji je poštar, jer se stalno smenjuju.....
2018 09 04
> MilaSt: > Problem je što ni ne znam koji je poštar, jer se stalno smenjuju..... Imate broj na isečku pa možete odmah proveriti status u delu Poštanska uputnica. Mada smatram da je najjednostavnije da odete do pošte i podignete novac.
2018 09 04
I ako se postari smenjuju znaju u posti ko je i kad nosio i za koji region.
2018 09 04
Ja sam imala problem sa Bex-om, kurir je ukrao pare i potpisao se u moje ime, naravno pravio se lud, bilo je u pitanju 3500 din, nisu neke pare da se covek tako obruka, saznala sam ko je u pitanju i na kraju je vratio pare, uzas. Sa postekspresom nisam imala nikakvih problema sto see toga tice.
2018 09 04
Epilog priče: Odem ja danas u poštu sa papiricem koji mi je poštar ostavio, tamo me upute na kontrolora, gde čovek krene da mi tvrdi kako je sigurno moj brat uzeo novac, kako moram njega da pritisnem, ja ostanem pri svome, on pozove poštara, poštar se kune svim živim kako je on sigurno dao novac mom bratu, kako se tačno seća da mu je dao, i da je moj brat uzeo i potpisao. Ja (prekipela već) kažem poštaru preko slušalice da uživa u svojih 900din, i kako za sitne novce blamira svoju struku. Pokupim se, i odem iz pošte. 5min kasnije zvoni mi telefon, zove kontrolor, kaže kako se izvinjava, kako je napravljena greška, te je moj novac, onaj za koji se poštar kunuo da ga je predao, zaista još uvek u pošti i da će ga poslati po poštaru sutra do mene. Ko je ovde lud pitam se? Još se i pitam, koga li su isto tako zakinuli a da se nije ni žalio? Tuga.
2018 09 06