Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Nega tela, lepota, kozmetika /

Kiko kozmetika, gde ?

Da li igde u Srbiji ima zvanično da se kupi Kiko kozmetika? Hvala devojke.
2018 10 02
Hvala mnogo Lady na odgovoru, ah teško je imati poverenje u šanere, tako mi je žao što ih nema ovde. Nadala sam se da ih bar u Bg ima negde. I ja volim više da kupujem u drogeriji. Nedavno sam prvi put koristila nešto od njihove šminke i oduševljena sam. Lep dan Lady :*
2018 10 02
Ja sam pre par godina dobila kiko maskaru, lak za nokte i senku.. Maskarom sam bila prezadovoljna, kao i senkom... Što se laka za nokte tiče ništa posebno me nije oduševio.. Čula sam da kozmetika te marke u Italiji nije toliko skupa. I da je to tamo pored Vichy, Collistar, vodeći brend što se kozmetike tiče... Da su cene jako pristupačne a kozmetika kvalitetna.. Maskaru sam dugo pokušavala pronaći i u Bgd ali bezuspešno..
2018 10 02
Mici, takođe sam zadovoljna maskarom (mada mi je za moje "trepke" bila jaka pa je "otišla" dalje, ali je zaista kvalitet), senkama isto, ruž sam jedan probala i fino je onako kremast (meni je nalik MaxFactor Elixir ruževima), a lakovima za nokte takođe ni ja nisam nešto specijalno oduševljena i čak su mi npr. Essence lakovi daleko bolji. Kiko kozmetika generalno uopšte nije skupa u odnosu na kvalitet koji nudi, dakle daleko je sa kvalitetom šminke ispred mnogobrojnih onih baš skupljih brendova, i kao što u Italiji nije skupa isto tako nije skupa ni u Austriji. Meni neće zaova do leta dolaziti, tako da do tada ne bih mogla možda kupiti preko nje ono što bi Vama Djulimun bilo neophodno...
2018 10 02
Nedavno sam u inostranstvu u Kiku kupila maskaru i rumenilo u kombinaciji sa bronzerom tj za konturisanje. Maskare su bile na akciji do 70%, platila sam ovu oko 4evra, fenomenalna. Da poludi čovek kakav kvalitet po ceni npr miss sporty . I ovo drugo čudo isto fenomenalno, a pre toga sam promašivala stalno sa rumenilima, npr Loreal i Maybeline. Isprobala bih još nešto od njih, a ova 2 proizvoda bih ponovo kupila kad potrošim.. ako se ne snađem tada setiću te se Lady :') Ps. Bez persiranja, ja prešla na ti :-)
2018 10 02
Ok je Djulimun, neće' se "vikamo" ;) :D :D Senke Kiko kada budeš imala prilike uzmi, tačnije preporučujem ih a negde oko nepuna 2€ su komadno ove koje su mono (ostale nisam koristila), isto tako preporučujem i ruževe koji su kada su na akcijama oko 4-5€ od informacija koje su meni dostupne, naravno. Ako voliš tako te "jače" maskare preporučila bih ti da uzmeš Essence (u Liily drogerijama izbor extra i baš su često akcije), a ukoliko voliš "nemasnjikave" senke koje su malo postojanije i dugotrajnije od onoga što je kod nas dostupno preporuka od mene je Aura svakako. PS- Ukoliko nekim slučajem budem imala dostupnost nečemu od Kiko šminke u neko skorije vreme javiću ti obavezno. ;)
2018 10 02
I, da ne zaboravim, meni su se senke Catrice pokazale takođe kao jako dobre- slične su mi onima iz Kika, a dobila sam ih na poklon od ovde naše divne Keikoo :) :)
2018 10 02
Thanks Lady :* Kolekcija šminke mi je minimalistička. Volim kad nađem proizvode koje iznova kupujem :) od essence sam za sad ponovila onaj gel za obrve sa četkicom kao i olovku za usne, odlični su. Nisam probala maskaru, nadam se da će ova Kiko potrajati. Senke baš slabo koristim možda par puta godišnje. A od aure stalno uzimam tečni karmin i to neke 2-3 nijanse. Lepo od Keikoo, ja za prosleđivanje imam malo korišteno pomenuto Maybelline rumenilo nijansa peach pop, i isto tako malo korišteni onaj Alverde puder za korekciju - ljubičasto-žuto-zeleni. Ako ti odgovara javi :)
2018 10 02
Hej, Djulimun piši mi u Inbox šta bi ti od šminke trebalo pa ću sutra na miru da vidim šta sve imam i da ti slikam, a pošalji mi slike rumenila i pudera kada budeš imala vremena. ;)
2018 10 02
Khm, nećemo sada o "političkim naukama zemlje Srbije".. ;) :D Djulimun, ja ću se potruditi da ti nabavim pre leta od svega po malo od Kiko šminkice, a ako ne uspem do leta onda tek na leto kada ovi naši budu dolazili na odmor iz Austrije, jer za njih je to "bespotrebno cimanje" da pošalju paket, a mislim da je to i skupo kada se odande šalje paket i valjda carine robu ili šta već pa se i dodatno nešto plaća, nisam baš upoznata sa slanjem paketa od preko... Uglavnom, tu sam ja svakako a i u Inboxu ćemo razmeniti podatke tako da nema nikakvih problema. ;) :)
2018 10 03
Thanks Lady... sajt baguje, pisala sam ti u inbox. vidim da mi je komentar obrisan :') Ma da carina je skupa i uvek bih se plasila da mi ne olaksaju paket ,:)
2018 10 03
Gomila komenata koji nemaju nikakve veze sa brisanjem se brišu od pre dva dana, čemu to zaista mi nije jasno... Svašta baš! Da, videla sam poruke sinoć i jedva odgovorila zbog toga što je sajt bagovao užas, i malopre sam isto videla poruke u Inboxu i pisala ti Djulimun. ;) :)
2018 10 03