Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Korisnica je značajno povećala cenu predmeta *pošto* smo se složile da ću ga kupiti.

Korisnica je promenila cenu predmeta pošto smo se složile da ću ga kupiti, on sad košta 2500 umesto 1000 dinara. Da li je ovo protiv pravila sajta i kako reagovati? Imali smo svi raznorazne momente, ali ovo je bizarno.
2018 11 06
:o
2018 11 06
Baš svašta
2018 11 06
Evoksi, ostavila si utisak da imas ozbiljan kes i da si rasipnica :') :') :') :') I naravno da ne kupujes tako jeftine stvari,od 1000 din ,:) Salim se malo,.Pa da li si je kontaktirala posto je podigla cenu?
2018 11 06
Kako reagovati ? Odustati od kupovine .
2018 11 06
Pa da! Svi znamo da posle više od godinu dana nesposobnosti za rad sa osam neplaćenih računa za Infostan, fotografskim tezgama po klubovima i jurenjem klijenata da im napravim sajtove jer me je baš doteralo trenutno raspolažem ogromnim količinama love, da. Zna žena da sam tajkun u pocepanim patikama. :P :P :P Scherzi a parte...ovo nije kraj. Upisala sam URL linka koji sam isprva kliknula u petak, da bih joj dokazala da je bilo 1000 dinara. No, ne lezi vraže, dobila sam keširanu stranicu od 25. oktobra na kojoj je cena neka treća - 2000 dinara. Mislim da je krajnje vreme da odustanem od pojma obuća. Ovo se dogodilo par sati pošto me je prodavačica u NewYorkeru vukla za nogu dok me je druga držala, jer sam se zaglavila kad sam probala neke čizme iz radoznalosti. :( Hugo je Boss, a ja ću biti bossa.
2018 11 06
Ovo se dogodilo par sati pošto me je prodavačica u NewYorkeru vukla za nogu dok me je druga držala, jer sam se zaglavila kad sam probala neke čizme iz radoznalosti. 😦 Hugo je Boss, a ja ću biti bossa. :') :') :') :') Evoksiiiii Ahahaha
2018 11 06
Kucaj Obuća Maša, i sigurna sam da ćeš pronaći odgovarajući model patika za sebe. Jeftini su, uz baš veliki izbor obuće. Kupila sam kod njih sada u septembru preslatke patike za 1200din. Ne preko neta, nego ovde kod nas u jednoj od njihovih prodavnica obuće.
2018 11 06
Evoksi znamo da na ovom sajtu svakakvih ljudi ima.Mene ovo nista ne cudi...Batali tu pricu i juri druge cipele :)
2018 11 06
Evoksi traži original patikice, i nije baš toliko lako naći i da budu super i da cena bude povoljna, obzirom na to da većina njih "prebudžuje" cene. Nedavno je jedna članica iz Bg-a poklanjala super Nike ali poklonjene su, i nisu broj koji bi odgovarao Evoksi. Ev....Nadam se najiskrenije da će ti se ova druga članica javiti i da će pasti dogovor, držim fige. ;) :)
2018 11 06
Da li si je kontaktirala nakon sto je podigla cenu?
2018 11 06
Jesam. No, ako odgovori, ne želim da se natežem. Odustala sam. Sad, i ja sam blesava sa svojom idejom da patike moraju da budu crne sa nekim ružičastim ili zelenim kontrastom, te neka od ovih starih, proverenih marki. Meni to bude za svakodnevni štrapac sa kerom, bajs, 90% svega tokom cele godine, nisam cipeloman i mora da se uklapa sa svim, a ne da npr. bude zlatno i da odskače. Druga članica se javila i idem kod nje tokom dana, i sad gledam kako mogu da uguram i tri druge osobe kod kojih vas treba da vas odem do vas.
2018 11 06
Molim te napisi ako ti nesto odgovori. Gorim od zelje da cujem racionalno objasnjenje. I srecno sa patikama.
2018 11 06
> Evoksi: > Druga članica se javila i idem kod nje tokom dana, i sad gledam kako mogu da uguram i tri druge osobe kod kojih vas treba da vas odem do vas. Super, baš mi je drago! <3
2018 11 06
> MlleSanja: > Molim te napisi ako ti nesto odgovori. Gorim od zelje da cujem racionalno objasnjenje. > I srecno sa patikama. Posle svega što sam videla, teško da neko ko toliko mešetari može da bude racionalan. A ja sam inače optimista.
2018 11 06
1 2