Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Nega tela, lepota, kozmetika /

Omiljeni make up brend

Zanima me imate li omiljeni brend koji nikad ne menjate,da li se rukovodite cenom i reklamom pri odabiru proizvoda i koja šminka vas je oduševila a koja razočarala.Imate li omiljene pudere,karmine,maskare..?
2018 12 04
Ja imam sminku raznoraznih brendova i sve zivo koristim i mesam, ali maskaru uvek kupujem golden rose neku, crna bocica, zlatan poklopac :D
2018 12 05
Maskara max factor 2000 kalorija, ruževi art deco ( za koje retko imam love :) ), senke deborah, ali koristim sve i svašta, u zavisnosti od finansija.. i sjajevi loreal oni old school, 3D :)
2018 12 05
Licno, retko kad se vodim cenom i reklamom jer se bezbroj puta desilo da mi skupi preparati nanesu vise stete nego koristi. Ne bih menjala micelarnu vodu Green Pharmacy, gel za intimnu negu istog proizvodjaca i svi proizvodi marke Kallos. Skoro sam otkrila i Fitogalovu kremu na bazi nevena koja je predivna. Inace, svi ovi peparati su jako jeftini a za sve pohvale su. Razocarala me je neka micelarna voda Vichy, posle jedne upotrebe, celo lice mi je buknulo i isusilo se.
2018 12 05
Za svaku peeporuku mi je MAC pigment, koristim ga kao senku, jeste malo skuplji ali koristim ga svaki dan od septembra i uopste nemam utisak da se trosi bocica :)
2018 12 05
Koristila sam i ja Vichy za lice i nije mi odgovaralo,pošto imam extra osetljivu kožu ono što je dalo najbolji rezultat je Šaljić melem,za svaku preporuku.Kod mene je trenutno hit Pupa make up,oduševljena sam,imam njenu paletu.Clinique senke su mi odlične,maskara Max factor 2000,Chanel tečni puder mi ne odgovara jer ima slabu pokrivnu moć,kameni mi odgovara,Chanel kreon loš.Za kosu samo Makadamia kolekcija za tanku kosu,Amika leave in.
2018 12 05