Evo i od mene jedan :D
1 duplo pakovanje piskota (210 gr), 3 cvene kisele pavlake 20% masnoce, 400-500 gr visanja, 20 supenih kasika secera, 2 slaga.
Pavlaku lagano izmesati sa kristal secerom da pavlaka ne pusti surutku, desava se kada je pavlaka sveza. Najbolje je kada je pavlaka stara bar dan, dva (pogledati datum). Redjati red piskota umocenih u sok od visanja, pavlaka sa secerom, voce....ponavljati redosled dok ne utrosite sav materijal. Na kraju ide slag.
Najlepsa je leti, kada se zamrzne, bude kao sladoled torta i ima mnooogo lepsi ukus nego kada stoji na sobnoj temperaturi ili frizideru. Doduse, mi je tako jedemo i zimi...za desetak minuta se raskravi :)
Evo i od mene jedan :D
1 duplo pakovanje piskota (210 gr), 3 cvene kisele pavlake 20% masnoce, 400-500 gr visanja, 20 supenih kasika secera, 2 slaga.
Pavlaku lagano izmesati sa kristal secerom da pavlaka ne pusti surutku, desava se kada je pavlaka sveza. Najbolje je kada je pavlaka stara bar dan, dva (pogledati datum). Redjati red piskota umocenih u sok od visanja, pavlaka sa secerom, voce....ponavljati redosled dok ne utrosite sav materijal. Na kraju ide slag.
Najlepsa je leti, kada se zamrzne, bude kao sladoled torta i ima mnooogo lepsi ukus nego kada stoji na sobnoj temperaturi ili frizideru. Doduse, mi je tako jedemo i zimi...za desetak minuta se raskravi :)