Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Samo jedno pitanje za clanice o sminkanju

Ko se razume dobro bi mi dosla pomoc. Kao cura sam se sminkala, ali tada nije bilo ovih konturisanja i sl, i izgledalo je lepo sve. Sad najveci problem su mi oci, znam ja i sa senkom i sve. Ali iz nekog razloga(izgleda zbog godina) kad nanosim kreon bilo koje boje kapak mi se presavija bukvalno pod linijom koju crtam, toga pre nije bilo, posto sam nedavno pocela vise da se krecem nakon dugog bolovanja, zelim malo da se sminkam. Alajnere ne volim jer nikad nisam uspela da iscrtam lepu liniju, a potrebno mi je nesto tog tipa da istaknem oci. Kako da izbegnem to presavijanje koze kapka, ili je to prosto s godinama i nema sanse, neka dodatna nega nesto? Koji kreon da izaberem? Do sad je onaj Kost bio dovoljan izbor, al nisam se sminkala stalno i nisam primecivala da mi to vise ne odgovara.
2020 12 20
Probaj sa crnom senkom da iscrtas taj deo, samo treba mala cvrsta cetkica.
2020 12 20
Ja koristim maybelline i on mi je stvarno najbolji, dobar je i max factor, meni se ne skida. Secam se da sam dugo koristila flormar vodootporan je bio i nije se skidao...
2020 12 20
Cao, nisam imala pojima da se sminkam...skoro sam pogledala 5/6 video na youtubu za smokey eyes i za mackaste oci...konkretno alajner sada izvlacim kasikom i sve u svemu, prezadovoljna sam.Cetiri puta sam pokusala da uradim to sto sam videla i iz cetvrtog puta sam uspela.
2020 12 20
Sto se tice presavijanja koze kapka, probaj da stavis senku pa preko izvuces malcice deblje crnu olovku i jednostavno razmazes cetkicom.
2020 12 20
Lancome olovka za oči, meni zakon... Od jeftinijih Lorealov Kohl je u redu, trošim tamnozelenu i zadovoljna sam iako nije 100% postojana ceo dan kao Lancome, ma ni blizu. Izbegavaj debelu liniju u spoljašnjem uglu da se ne preslika na gornji kapak. Izbegavaj i senku osim svetlu u unutrašnjem uglu oka za dnevnu varijantu, dovoljna će biti olovka, maskara i lepe obrve. Vremenom, less is more.
2020 12 20
A Kost olovka, po mom mišljenju je premasna za oči i krajnje nepostojana.
2020 12 20
> jelena2606: > Probaj sa crnom senkom da iscrtas taj deo, samo treba mala cvrsta cetkica. Imam extra crnu senkicu Aurinu i ona super odradi posao kad je u pitanju taj donji kapak, ali nikad ne ispadne dovoljno tamno, kao kad se nacrta linija necim. Najvise me iritira to presavijanje koze.
2020 12 21
> srebrna: > A Kost olovka, po mom mišljenju je premasna za oči i krajnje nepostojana. Ta Kost je proslost, mislim, stvarno je iz proslosti. 😂
2020 12 21
> LjubicaJugovic: > Cao, nisam imala pojima da se sminkam...skoro sam pogledala 5/6 video na youtubu za smokey eyes i za mackaste oci...konkretno alajner sada izvlacim kasikom i sve u svemu, prezadovoljna sam.Cetiri puta sam pokusala da uradim to sto sam videla i iz cetvrtog puta sam uspela. Ja toliko gledam te sminkeraj fore, da me vise glava boli, meni je to previse sminke, previse cetkica, nijanisiranja i svega. Zelim da nanesem maskaru, malo senke i olovku, ponekad rumenilo i da zavrisim umetnicko izlaganje. Probacu i to da razmazem.
2020 12 21
Probacu dve stvari, maxfaktor, jer je profi sminka, nisam sigurna da zelim vodootporne sminke, to mi nikad nije pilo vodu. A uzecu i ovaj Lancome. Alajner mislim da nikad necu savladati, ali ipak, ima li neko preporuku za eto neki koji se bar lako skida, za pocetnika poput mene? Da moze lako da se ukloni kad izgresim...
2020 12 21
Uzmi Lancome, baš ponukana ovom temom odoh na Jasminov sajt jer mi je pred krajem crni i do 24. je na akciji. Nećeš se pokajati 10000000% ako si ljubiteljka olovki, ni ja nikada nisam savladala ajlajner i briga me već da savladavam nešto što nisam u pubertetu i devojaštvu sad želim da savladam grčku baklavu :) Ume da mi potraje i do dve god olovka uz redovno dnevno šminkanje, nažalost slabo se putuje u zadnje vreme pa nema Duty free, znala sam da nađem Lancome krejon i maskaru za 15 evra. Doduše ja vrtim crnu, tamnozelenu i tamnoljubičastu u krug.
2020 12 21
> Shyshymiga: > > srebrna: > > A Kost olovka, po mom mišljenju je premasna za oči i krajnje nepostojana. > Ta Kost je proslost, mislim, stvarno je iz proslosti. 😂 Aorist.
2020 12 21
Srebrna,ako budes u prilici,probaj Chanel olovku.Ja sam koristila Lancome godinama,a onda slucajno kupila Chanel...Crna je kao ugalj,traje bas dugo i kako je stavis ne mrda.
2020 12 21
> Shyshymiga: > Probacu dve stvari, maxfaktor, jer je profi sminka, nisam sigurna da zelim vodootporne sminke, to mi nikad nije pilo vodu. A uzecu i ovaj Lancome. Alajner mislim da nikad necu savladati, ali ipak, ima li neko preporuku za eto neki koji se bar lako skida, za pocetnika poput mene? Da moze lako da se ukloni kad izgresim... Kada pogresim stavljajuci alajner, jednostavno obrisem stapicem za usi, vratim senku i stavim alajner ponovo.
2020 12 21