Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

moja radnja/profil

Kako da moja ponuda/artikli budu vidljiviji? Nova sam ovde...
2021 02 23
Uplatite reklamu jedino tako...
2021 02 23
Nisam još stigla sve da pročitam i obavestim se...Uplatiću, svakako, samo da se snadjem...
2021 02 23
https://mojekrpice.rs/services
2021 02 23
> MissDiva: > Uplatite reklamu jedino tako... Samo da se snadjem, nisam još stigla da pročitam sva uputstva, malo sam k'o pala s Marsa, ali primetila sam da mi još niko nije posetio profil pa hoću malo da ga promovišem 😊
2021 02 23
> MissDiva: > https://mojekrpice.rs/services Hvala 🌷😊
2021 02 23
> BojePrirode: > > MissDiva: > > https://mojekrpice.rs/services > Hvala 🌷😊 Molim i drugi put! ,:) Generalno kada nemate ni jedan utisak teško da će neko kupiti nešto od Vas. Najbolje da kupite nekoliko stvari sa sajta i kada ostvarite dovoljno saradnji, sigurno će se neko javiti za kupovinu.
2021 02 24
> MissDiva: > > BojePrirode: > > > MissDiva: > > > https://mojekrpice.rs/services > > Hvala 🌷😊 > Molim i drugi put! ,:) Generalno kada nemate ni jedan utisak teško da će neko kupiti nešto od Vas. Najbolje da kupite nekoliko stvari sa sajta i kada ostvarite dovoljno saradnji, sigurno će se neko javiti za kupovinu. Izvinite, šta znači "način prikaza"?
2021 02 24
Ne znam gde ste videli ali ako se odnosi na statistiku koju imate u okviru usluge "VIP clanstvo", nacin prikaza je broj pregleda od strane posetilaca sajta.
2021 02 24
> MALAODSTILA: > Ne znam gde ste videli ali ako se odnosi na statistiku koju imate u okviru usluge "VIP clanstvo", nacin prikaza je broj pregleda od strane posetilaca sajta. Da, biće da je broj pregleda, jer sam primetila da se taj broj stalno povećava...Divni ste, hvala Vam na odgovoru....I samo još nešto - gde se nalazi inbox?
2021 02 24
Kliknite na ikonicu sa čovečuljkom u desnom uglu pa na “razgovori”.. “Način prikaza” je verovatno pogrešno prevedeno sa nekog jezika, mislim da se to odnosi na broj - koliko često u toku nekog dana ste imali poseta na profilu. Meni statistika na ovom sajtu uopšte nije jasna, posebno to na šta se konkretno odnosi. E sad niste VIP ne znam gde ste to konkretno videli.
2021 02 24
Znaci da je toliko puta neko pregledao tu stvar (ukljucujuci i Vas dok pregledate, recimo, kako izgleda artikal postavljen na profil).To vidimo svi, ne samo VIP. Dodajte sto vise predmeta, sto detaljniji opis i bar tih pet fotografija koje su nam moguce... Reklama je bespotrebna, vecina nas ne obraca paznju na reklamirane artikle ili VIP (omoguceno svrstavanje predmeta).Bitno da napravite koji utisak (razmena, male prodaje, zato savetujem postavljanje neceg sitnijeg, nece se niko zatrcati na skup artikal kod nekog ko nema utisaka, za sitnije stvari se i reskira). Uporedite cenu sa cenom istog brenda i stanja na Krpicama, ako Vam je tesko formirati cenu. Srecno !
2021 02 24
> MissDiva: > Kliknite na ikonicu sa čovečuljkom u desnom uglu pa na “razgovori”.. > Ne znam gde ste videli “način prikaza”? Ispod svakog artikla koji sam izložila. To je verovatno broj pregleda, jer se stalno menja... Hvala Vam na odgovoru 🍓
2021 02 24
> TatCat: > Znaci da je toliko puta neko pregledao tu stvar (ukljucujuci i Vas dok pregledate, recimo, kako izgleda artikal postavljen na profil).To vidimo svi, ne samo VIP. Dodajte sto vise predmeta, sto detaljniji opis i bar tih pet fotografija koje su nam moguce... Reklama je bespotrebna, vecina nas ne obraca paznju na reklamirane artikle ili VIP (omoguceno svrstavanje predmeta).Bitno da napravite koji utisak (razmena, male prodaje, zato savetujem postavljanje neceg sitnijeg, nece se niko zatrcati na skup artikal kod nekog ko nema utisaka, za sitnije stvari se i reskira). Uporedite cenu sa cenom istog brenda i stanja na Krpicama, ako Vam je tesko formirati cenu. > Srecno ! Hvala Vam od srca! 🌹😄
2021 02 24
> TatCat: > Znaci da je toliko puta neko pregledao tu stvar (ukljucujuci i Vas dok pregledate, recimo, kako izgleda artikal postavljen na profil).To vidimo svi, ne samo VIP. Nismo mislile na isto: poznato mi je da u okviru svakog oglasa postoji "nacin prikaza" (i da tu cifru vidi i vlasnik i posetioci)...ali postoje i grafikoni sa tom kategorijom u okviru VIP clanstva, a devojka je gore pitala za placene usluge pa sam mislila da je te dodatne opcije interesuju. :")
2021 02 24
1 2 3 4 5