Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Epilacija?

Cao devojke, zanima me da li je neka isla na epilaciju i ako jeste da podeli iskustva o tretmanima🤗💋
2021 05 10
Ja išla, doduše pre 15 godina kad se tek pojavila i ne bih više nikada jer sam zaglavila sa opekotinama. Mada ne isključujem mogućnost da sam išla kod apsolutno nestručne osobe iako je bio u pitanju brendirani salon. Mada bih volela da čujem iskustva sa IPL aparatima.
2021 05 11
IPL aparati i mene zanimaju, ako imate preporuku koju se isplati uzeti, prednosti, mane itd.
2021 05 11
Ja sam radila epilaciju sa Diodnim laserom, u salonu https://instagram.com/salonlepote.lady?igshid=1t931vhmrlqzq I samo preporuke imam, divno i ljubazno osoblje, profesionalno. Cula sam da IPL aparati nisu nesto, i da posle njih i nema neke promene. Najbolji su Vam diodni laseri. Meni je bilo dovoljno 5 ili 6 tretmana ( ruke, noge, brazilka) a pazuh 4 tretmana
2021 05 11
Ja sam sad uzela Philips Lumeu. Danima sam se premišljala i čitala iskustva i to mi je delovalo trenutno kao najbolja opcija. Juče sam odradila prvi tretman, pa mogu samo o prvim utiscima. Ne boli ništa i brže je nego što sam očekivala, Za sad mi se ne sviđa što teško pratim da li sam nešto propustla jer dlaka već nema (radi se na izdepiliranoj ili obrijanoj koži), a ne bi trebalo da 2 puta prolazim isto mesto. To je delimično moja greška jer sam bila nestrpljiva da isprobam, pročitala sam uputstvo i odmah počela. E tek onda sam rešila da skinem aplikaciju, da me podseti za sledeći tretman pa sam videla da tu ima brdo korisnih saveta kako da to uradim što efikasnije. Sledeći tretman ću sigurno da probam po njihovim savetima. O rezultatima je još rano da pričam, javiću se za par nedelja ako do tada bude još nekog zanimalo (mislim da je sad pravo vreme da se počne, dok koža nije osunčana).
2021 05 12