Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Duvanski dim...

Da li ste koristile onaj sprej ili nesto tako za duvaski dim.Da li uopste ima koristi od toga..ako da koji sprej ili sta preporucujete?Sem da prestanem da pusim ,:)
2021 06 11
Glade aparatic, vanila je najlepsa, otvoren prozor konstantno ako je moguće i pranje zavesa što cesce. Nema spasa. Za nameštaj koristim onu prskalicu ima je u DM, Denk Mit plava bočica i malo je bolja situacija.
2021 06 11
Kupila sam sprej takve namene u Jumbo-u pre par godina, recimo da miriše dovoljno da nadjača miris dima ali definitivno ga ne neutrališe potpuno. Kao osveživač prostorije sam po sebi nije loš, ali u borbi sa dimom ipak ništa spektakularno. A sutradan se prostorija oseća kao kad se neko oznoji pa stavi parfem :') miriše nešto ali bogami oseća se i ustajali dim. To je neko moje iskustvo, dakle ne bih preporučila. Takođe sam uzela i neke "mrvice" koje se sipaju u pepeljaru pa kao neutrališu i smrad pikavaca - jedino što rade jeste da otužno sladunjavo smrde, tako da i to su bačene pare, ali opet - to je samo moje iskustvo, ne znači da su svi proizvodi te namene loši.
2021 06 11
P.S. pošto sam nepušač već dve godine a gosti mogu izvoleti da pripale na terasi jer mi se dim sada gadi i na slici, ako ste negde blizu centra da obavimo ličnu primopredaju rado ću Vam pokloniti i sprej i kuglice pa da isprobate, možda budete imali više sreće :')
2021 06 11
Pa toga se ja i bojim da ne bude jos "naparfemisani duvanski dim" ,:) ..Ma stalno luftiram i prozor mi je uglavnom na kant.Poslednjih desetak dana,kada udjem u kucu ,katastrofa se oseca.Ona ustajala dimcina..I zavese sam prala..Sada cu da vadim sve stvari iz ormana,pa na pranje,mozda se tu uvuklo..Nisam jos imala ovakvo "duvansko"iskustvo :')
2021 06 11
Zavisi i koje cigarete pusite.....Bond smrdi uzas....moj muz pusi Danhil plavi ili crni i uopste ne smrde.A ja sam nepusac i odmah dim osetim....kola mi se usmrde od pikavaca i dima narocito kad vozim puna kola i svi puse...Ja imam sto se tice auta bocicu sa mirisom,ali redovno kad je lepo vreme,ostavim malo prozor da se vetri....sto se tice stana,gledam kad ih ima vise da otvorim prozor i po mogucstvu da puse na tarasi...imam decu pa zbgo toga
2021 06 11
Kareliju..Usustini ne smrde u odnosu na duge...
2021 06 11
@Pufna..Hvala.Jesam relativno blizu ali nema veze kupicu u Liliju nesto,povoljni su ti sprejevi.
2021 06 11
Ovaj aparatic je ok, lepo miriše stvarno i miris je konst isti. Fazon je sto piše da traje 30 dana, ali ako je stalno uključen više od 15 nema šanse. Probaj, oko 500 dinara je. A ova prskalica je super, možeš i veš recimo da poprskas ako je pokupio miris nečega dok se sušio, nameštaj, obuću, a jako lepo miriše i dugo se zadrzava.
2021 06 11
> LUCIFERCE: > Ovaj aparatic je ok, lepo miriše stvarno i miris je konst isti. Fazon je sto piše da traje 30 dana, ali ako je stalno uključen više od 15 nema šanse. Probaj, oko 500 dinara je. A ova prskalica je super, možeš i veš recimo da poprskas ako je pokupio miris nečega dok se sušio, nameštaj, obuću, a jako lepo miriše i dugo se zadrzava. Pa to sam i gledala.Samo ssm se pitala koliko "rzbija ili ubija" duvanski dim
2021 06 11
Mogu reci da ga dobro zamaskira. Ne oseća se dim dok radi, zbog toga mi je uvek uključen i okrenut na max.
2021 06 11
> KristinaCa12: > moj muz pusi Danhil plavi ili crni i uopste ne smrde. Eto koliko je sve subjektivno, moj brat puši Marlboro koji rečima i slovima se ne oseti u sobi ni posle pola pakle a moj ljubljeni crni Dunhill posle jedne cigare 3 nedelje se luftira prostorija :') :')
2021 06 11
Moj drug ima neki jonizator, bas je dobar to bih ja kupila, cene variiraju
2021 06 11
> Debela_devojka: > Moj drug ima neki jonizator, bas je dobar to bih ja kupila, cene variiraju E cula sam zato.Jel on kao prociscava vazduh ili sta....
2021 06 11
MM i ja smo od bivsih pusaca od prosle godine presli ponovo u tu porocnu kategoriju. Ali i dalje ne mogu da smislim duvanski dim. Zato sam i u sred cice zime pusila na terasi. Onako kao Eskim u debeloj jakni sa sve kapuljacom do nosa hahahaha....ali moj recept za lep miris u stanu je pranje zavesa na dve nedelje uz duplu dozu omeksivaca (zuti duel) i u Lidlu neki nevidjeno jeftini preparata za pranje podova-zeleni sa mirisom djurdjevka. To toliko lepo mirise da mi dodje da trazim parfem koji tako mirise x-) a kosta mislim oko 115din.
2021 06 11
1 2