Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Da li je zabranjena prodaja...

Nisam dugo ulazila na forum, jer ne zivim u Srbiji te nisam preterano aktivna. I sad citam da jeste, ali ne razumem da li to podrazumeva da je ne smem da objavim Avon proizvod koji mi je visak? ...Avon/Oriflame proizvoda? Godinama sam bila Avon lider, i dalje volim ponekad da porucim i sta sad - ne smem da okacim nesto sto mi je visak? Obrisani su mi svi oglasi za kozmetiku i sminku. Uopste mi nisu jasna nova pravila, odnosno nije mi jasno kome idu u korist, jer verujem da su time oterali dosta clanova i da im je opala prodaja. P.S. Gde sada prodajete? :")
2021 06 27
Nije zabranjeno, nego se promenilo pravilo postavljanja. Morate slikati kod ukoliko ga ima i obavezno rok trajanja. Rok trajanja je obavezan i u opisu predmeta. Tako postavite i nece Vam brisati 🤗
2021 06 27
https://mojekrpice.rs/help/16/koja-su-pravila-za-postavljanje-kozmetike
2021 06 28
> njelena360: > Nije zabranjeno, nego se promenilo pravilo postavljanja. Morate slikati kod ukoliko ga ima i obavezno rok trajanja. Rok trajanja je obavezan i u opisu predmeta. Tako postavite i nece Vam brisati 🤗 Da, ali parfemi traju mnogo duže od 24 meseca, obrisan mi je konkretno Chanel, ispod svake cene, koji je star 28 meseci. Pritom uredno stavim cod, ne krijem... I testeri.....Ne razumem šta je koga briga ako ja (ili neko od mene) želi tester??? Jos malo pa od ovog sajta nece biti nista...A da ne govorim o tome da se "nedozvoljeni" predmeti ne brišu svima.
2021 06 28
Testeri su zabranjeni zbog devojaka koje rade po parfimerijama/kućnim hemijama i uzimaju iz radnje testere Karmina / Senki / Skupih Parfema I prodaju po sajtovima. Taj bezobrazluk je zabranjen. Ti kad odešes u prodavnicu testera nema, IAKO ga proizvođač obezbeđuje jer je važno isprobati proiz. pre kupovine. Probaj tako nešto u drugim zemljama. Popili bi otkaz ko ništa.
2021 06 28
> Plavizmaj: > Testeri su zabranjeni zbog devojaka koje rade po parfimerijama/kućnim hemijama i uzimaju iz radnje testere > Karmina / Senki / Skupih Parfema > I prodaju po sajtovima. > Taj bezobrazluk je zabranjen. > Ti kad odešes u prodavnicu testera nema, IAKO ga proizvođač obezbeđuje jer je važno isprobati proiz. pre kupovine. > Probaj tako nešto u drugim zemljama. > Popili bi otkaz ko ništa. Ok, složiću se Vama u tom delu... Ali starost parfema 24 meseca? Tome ne vidim smisao.
2021 06 28
Meni lično ne smeta ako je stariji, ali manje kvalitetni parfemi "užegnu" tj promene miris. Sa kvalitetnijima mislim da to nije slučaj. Ne znam kako da oglašavate to... Jedino neki drugi sajt. Ili tema na forumu, to je dozvoljeno. Ako se administratori ne predomisle.
2021 06 28
> Plavizmaj: > Meni lično ne smeta ako je stariji, ali manje kvalitetni parfemi "užegnu" tj promene miris. > Sa kvalitetnijima mislim da to nije slučaj. > Ne znam kako da oglašavate to... Jedino neki drugi sajt. > Ili tema na forumu, to je dozvoljeno. > Ako se administratori ne predomisle. Hvala ♡
2021 06 29