Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

mojekrpice.rs /

Ideje /

Iskustva sa ivet.rs

Zdravo dame, htela sam da narucim nešto sa tog sajta, baš su jeftini i jedino sam tu našla roze bikini koji tražim već neko vreme… ali ne znam koliko je sajt “bezbedan” i kakav je kvalitet. Da li ste naručivale (i koliko je dugo trebalo da stigne, da li je kvalitet odgovarajući ceni i da li je veličina dobra?)
2022 06 02
Hej. Ja licno nisam narucivala ali sam cini mi se na fejsu u grupi jednoj procitala da su im stvari loseg kvaliteta... :/ Nadam se da ce se javiti neko ko je bas porucivao da bi mogao da Vam kaze info iz prve ruke
2022 06 02
Upravo sam odbila pošiljku koju su mi poslali jer sam naručila dve haljine sa bogatim tilom i korsetima, čekala ih 2 meseca i doneli su mi danas kesicu da je bilo evidentno da u njoj nije ono što sam tražila. Kesa je te veličine i debljine kao da je trebalo da mi donesu 2 majice a ne dve kao balske haljine. U startu sam znala da slika i realnost neće biti baš 100% podudarne i to mi je bilo ok za novac koji sam planirala da dam ali za dve haljine sa tilom i korisetima kakvi god bili treba ipak velika kesa da bi stalo. U životu nisam odbila ničiju pošiljku, svaku sam preuzela ali ovo jednostavno mi razum nije dozvoljavao.
2022 06 02
Hvala na odgovorima, znaci vidim da od toga nema ništa. 2 meseca čekanja, užas. Jeste jeftino, ne očekujem ne znam kakav kvalitet, ali ako sam mogla ja aliexpressu da dobijem dobre majice za manje od 10€, onda ne vidim zašto oni ne mogu da priušte zadovoljavajucu uslugu
2022 06 02
Moja prijateljica je narucila patike sa njihovog sajta, patike su bile ok, ali je takodje cekala 2 meseca ako ne i vise da joj stignu..
2022 06 02
Moje iskustvo je takvo da ne bih vise nikad narucila.Nesto je bilo kao na slici,ali grozan materijal.A jedan duks totalno drugaciji model,boja,materijal..katastrofa
2022 06 02
Ukoliko stoji brza dostava stiže kroz par dana. Ukoliko ne piše onda čeka se mnogo, a možda i ne dočekaš paket uopšte. Što se tiče kvaliteta kao kod kineza, većinski je prilično bezveze.
2022 06 02
> jelenap2702: > Zdravo dame, htela sam da narucim nešto sa tog sajta, baš su jeftini i jedino sam tu našla roze bikini koji tražim već neko vreme… ali ne znam koliko je sajt “bezbedan” i kakav je kvalitet. Da li ste naručivale (i koliko je dugo trebalo da stigne, da li je kvalitet odgovarajući ceni i da li je veličina dobra?) Lično, ja imam pozitivno iskustvo sto se tiče porudzbine sa tog sajta ali poručili smo pre vise od dve godine. Moj suprug je poručio zimsku jaknu i neki duks, iskreno više od dve godine kako se nista nije promenilo,čak ni boja od pranja, ista je kao prvog dana...e sad sve zavisi očigledno od toga koga sta zadesi, posto vidim da ima dosta negativnih komentara na kontu ovog sajta.Moje iskustvo nije bilo lose. Duks je stigao vrlo brzo, za 3-4 dana a jaknu smo čekali skoro mesec ali o tome da će se toliko čekati su odmah meilom obavestili nakon prijema porudzbine.
2022 06 02
Ivet sam cekala i iznova porucivala haljinu jedno 3 puta sve je trajalo oko 2 meseca na kraju nije ni stigla porudzbina ne znam kako ni zasto🤷🏽‍♀️
2022 06 02
Zar Ivet nije kineska roba, a taj sajt je posrednik pa se zato dugo ceka. Ono sto imaju na stanju je verovatno ono sto je naruceno i vraceno?
2022 06 03
Ja sam cekala oko 3 nedelje. Narucila kisobrane, stigli su identicni kao sa slike. Od mene preporuke.
2022 06 03
Ja sam čula sve najgore o tome od bliskih ljudi.
2022 06 04
Koleginica sa posla narucila negde u januaru, stiglo joj krajem marta, tako da mora da čeka sledeću zimu da to nosi...ali mi smo umrli od smeha na poslu, kaže na slici nije bila rolka, a drugo dugmići su bili zlatni, a ne beli, ali ajde nije losa. :')
2022 06 04
Cula sam da je to prevara, da je tipa kvalitet ko sa aliexpressa
2022 06 05
Jednom sam narucila i nikada vise.
2022 06 05
1 2