Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Losa pretraga!

Treba mi tamno zelena tasna. Obelezim u pretrazi Tasna, pa tamno zelena i zelena, nekad i tip tasne, ali mi izadju sve moguce boje...?
2023 05 05
Uvek kad sam tako trazila nikad mi skoro ne izadje ono sto kontretno trazim.I sto se tice boje,broja i slicno.Ovaj sajt treba da se malo azurira sredi i ako vec neko vodi ove krpice treba da se posveti tom vodjenju.
2023 05 05
https://mojekrpice.rs/items/zene/9361821/kozna-torba Mozda Vam nesto ovako bude interesantno. Javite se u inbox ukoliko ste zainteresovani 😊
2023 05 06
Ukucajte "tamno zelena tašna" u pretragu, ne koristite filtere i izaći će vam
2023 05 07
Meni radi ako obeležim samo boju i ženske predmete. Ako uđem dalje u kategorije predmeta onda neće da traži ni po bojama ni veličinama nažalost. Mnogo bi značilo kada bi se to popravilo
2023 05 07
![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/cb6da8cc7fc3abac8ff661cc5d968de9.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/e29aaf6372ce1b1b673ae9a53ecf349f.jpg)
2023 05 11
Hvala na objasnjenju!
2023 05 19
Pre svega, volim ovaj sajt - sledi objašnjenje. Ali, ne uspeva mi kupvona. Kada uporno pokušavam da pronađem na krpicama stvari koje su mi potrebne u konretnom smislu ne uspeva mi jer gubim strpljenje negde oko pedeseet strane listanja,. I tako već dve godine. Imam zaista veliko iskustvo u on line kupovini i ono je ovakvo:polovina je bila promašaj za koji nikad nisam okrivila prodavca već svoju lošu procenu, čak i onda kada opis apsolutno nije odgovarao realnom predmetu. Jer, recimo, espadrile nisu bile kožen već platnene, ali problem je u mojoj proceni jer kožne po toj ceni niko ne bi prodavao, i morala sam to da pretpostavim....jedostavno, prodavac nije hteo da me prevari već je načinio grešku koju sam mogla i da proverim ali nisam. Pretraživač na krpicama odlično funkcioniše kada sami upišete ono što želite, u polje za pretragu, ali to mnogo zavisi i od opisa prodavca. Nije sužena pretraga i to bi bila moja glavna primedba.. Štikliranje polja za broj, boju, veličinu i slično ne radi uopšte. pa sam i od toga odustala. Zapravo ja bih htela da napravim ravnotežu između svoje prodaje (povoljne za druge) i kupovine (povoljne za mene). Jer samo tako ima rezona prodavati stvari po cenama extremno niskim u odosu na prodavnice - kada se to nadokandi povoljno kupovinom. S druge strane prodaja na dva glavna sajta za prodaju u Srbiji (ne smem da ih pomenem jer to nije dozvoljeno pravilima ovog sajta) postala je extremno naporna i zato volim krpice jer su specijalizovane pre svega za krpice i obuću, a prodala sam i desetak stvari za kuću u dve godine koliko sam na ovom sajtu "prisutna.".
2023 08 16