Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

IPL depilacija kod kuće

Zdravo devojke / žene zanimaju me vaša iskustva sa laserskom depilacijom. Zanima me najviše ukoliko ste depilirali lice da li radi posao? Koliko tretmana treba i koliko često da bi se videli neki rezultati. Uopšteno kako ste zadovoljne?
2023 06 17
To ce Vam pomoci samo da vam dlacice ne rastu 6 meseci, tacnije da ih “uspavate” na 6 meseci, i to tek posle odredjenog broja tretmana, a ni tada nece biti uspavane sve. Svakako vracaju se. Iskreno, ne znam slucaj da su nekom prestale da rastu. Moja drugarica i posle 30 tretmana nije uspela. Crne dlake su najupornije, ako su svetlije vise sanse ima za uspesnost. Samo ih nemojte nikada cupati pincetom ili depilirati, nakon toga necete vise moci nikako da ih unistite, a posle toga raste i 3 iz jedne. Ne mislim da je epilacija resenje. Probajte mozda tinkturu Zenska formula(Dr Šulc) ako imate problema sa hormonima.
2023 06 17
> Wonderful: > To ce Vam pomoci samo da vam dlacice ne rastu 6 meseci, tacnije da ih “uspavate” na 6 meseci, i to tek posle odredjenog broja tretmana, a ni tada nece biti uspavane sve. Svakako vracaju se. > Iskreno, ne znam slucaj da su nekom prestale da rastu. Moja drugarica i posle 30 tretmana nije uspela. Crne dlake su najupornije, ako su svetlije vise sanse ima za uspesnost. Samo ih nemojte nikada cupati pincetom ili depilirati, nakon toga necete vise moci nikako da ih unistite, a posle toga raste i 3 iz jedne. > Ne mislim da je epilacija resenje. > Probajte mozda tinkturu Zenska formula(Dr Šulc) ako imate problema sa hormonima. Iskreno probala bi svakako ipl samo me zanimaju iskustva. A probacu i sa tikturom,hvala na savetu ♥️
2023 06 17
> HMgadreroba: > > Wonderful: > > To ce Vam pomoci samo da vam dlacice ne rastu 6 meseci, tacnije da ih “uspavate” na 6 meseci, i to tek posle odredjenog broja tretmana, a ni tada nece biti uspavane sve. Svakako vracaju se. > > Iskreno, ne znam slucaj da su nekom prestale da rastu. Moja drugarica i posle 30 tretmana nije uspela. Crne dlake su najupornije, ako su svetlije vise sanse ima za uspesnost. Samo ih nemojte nikada cupati pincetom ili depilirati, nakon toga necete vise moci nikako da ih unistite, a posle toga raste i 3 iz jedne. > > Ne mislim da je epilacija resenje. > > Probajte mozda tinkturu Zenska formula(Dr Šulc) ako imate problema sa hormonima. > Iskreno probala bi svakako ipl samo me zanimaju iskustva. A probacu i sa tikturom,hvala na savetu ♥️ Ja imam Lumeu, naravno da nisu nestale bas sve i to nisu one najsvetlije, ali ne bih je menjala ni za jedan drugi vid depilacije-epilacije. Sto se mene tice cista preporuka. I moja sestra ima super rezultate.
2023 06 19
![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/e56b310c3d9519a09c7192c8177e9d6c.jpg) Cak ni proizvodjaci ne lazu pa kazu da je 6 meseci bez dlacica. Nekima ni toliko.. Na licu je najveci problem ukloniti jer su hormonske, zato se stalno vracaju. Morate srediti hormone, probajte na prirodan nacin. Potrazite biljke koje to mogu uciniti.
2023 06 19