Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Do koliko para...?

Zanima me, do koliko para vam je okej da izdvojite za jednu krpicu ovde? Ne mislim na markirane stvari, vec no name. Ja najcesce do 1000, 1500 dinara.
2023 07 26
Kako sta, závisí od stanja, materijala, da l je u pitanju kaput, majica, haljina itd :)
2023 07 27
Recimo ja sam spremna da izdvojim i vise novca za no name stvari ako je kvalitet dobar, ali mislim da nema pravila.
2023 07 27
Slažem se sa HauteCouture20, baš zavisi od dosta faktora. Lično, kupovala sam razne stvari po raznim cenama. Takodje 'markirane stvari" je malo širi pojam. Meni npr. Zara, H&M I slično nisu nikakve "marke" dok neko prodaje Zaru kao da je Dior. Primera radi Escada sako je bio 7000, nošen ali kao nov, najfinija vuna itd. I uz to veoma atraktivan i moderan kroj, pa uporedite sa cenama Zara sakoa ovde.
2023 07 27
> Her_Fashion: > Slažem se sa HauteCouture20, baš zavisi od dosta faktora. > Lično, kupovala sam razne stvari po raznim cenama. > Takodje 'markirane stvari" je malo širi pojam. > Meni npr. Zara, H&M I slično nisu nikakve "marke" dok neko prodaje Zaru kao da je Dior. > Primera radi Escada sako je bio 7000, nošen ali kao nov, najfinija vuna itd. I uz to veoma atraktivan i moderan kroj, pa uporedite sa cenama Zara sakoa ovde. PS. Skrenuh malo sa teme, ali generalno sam spremna razne cifre da izdvojim, npr kupila sam noname mini ranac od prave kože za 3000, i mislim da je ta cena savim OK.
2023 07 27
Sto se tice krpica, ostalih sajtova i second hand radnji zaista nemam neko ogranicenje. Zavisi or toga koliko mi se svidi i koliko mi treba takvo nesto 😁 inace bas volim da kupujem second hand stvari jer se cesto nadju bas unikatni komadi. Meni se desavalo vise puta da clanice odustanu od nekih stvari koje sam prodavala za 300-400 dinara jer im se ne isplati postarina tako da bih rekla da zaista nema pravila, neko trazi iskljucivo skuplje i dizajnerske stvari, a neko voli da ulovi jeftinu krpicu 😁
2023 07 27
Mislim da se svi slažu da je kupovina online lutrija i zato nisam spremna odvajati velike pare za to. Kupila sam ovde divne i očuvane markirane gležnjače sa dobru cenu i stoje savršeno, ali kupila sam i divne, očuvane cipele za isto tako dobru cenu koje su mi nažalost male. Ima i izvikanih brendova, ali i onih koji garantuju kvalitet. Više je faktora koji mogu da odrede ,,realnu" cenu, a za mene je najvažniji da li je roba polovna ili potpuno nova.
2023 07 27
> ubavkam: > Zanima me, do koliko para vam je okej da izdvojite za jednu krpicu ovde? Ne mislim na markirane stvari, vec no name. Ja najcesce do 1000, 1500 dinara. Takodje.
2023 07 27
Teško je baš precizirati striktno samo cifrom. Ne pitam za cifru ako vidim da je kvalitetno, jedinstveno i da je u mom fazonu, koja god da je marka u pitanju ili no name. Primera radi, ovde sam kupila prelepu suknju na falte u boji šampanjca od finog pamuka (ni ne primećuje se da je pamuk), marke Tommy Hilfiger za tipa 3000, a uporedo sam gledala šta ima na F&F sajtu, prodavali su sve sintetičke suknje bez postave od po 100-130€ na popustu. Kad se tako uporedi, 3000 je vrhunska cena za tu suknju što sam ovde kupila, pritom očuvana potpuno. Inače to su retke situacije, uglavnom nalazim prilično povoljne krpice do max 1000-1500. Eto još jednog primera, vintage vunena midi karirana suknja, proizvodena u UK, isto kao nova - za 1500
2023 07 28
I kad formiram cene za svoje krpice, gledam da bude što realnija cena - uključujem u nju stanje, atraktivnost, kvalitet i istražim malo koliko košta po radnjama i koliko cene slične krpice ovde na sajtu - pa gledam da bude dobar odnos cene i kvaliteta. U suštini, isto što i ja gledam kad kupujem za sebe
2023 07 28