Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Miele proizvodi

Kako su vam se pokazali, da li se kvare? Uzela sam nesto sto kosta 4 puta vise od dugih proizvoda i iznenadila se sa samo 2 godine garancije koja se produzava za jos 2 ako kupite neke njihove dodatke koji kostaju koliko i novi uredjaj druge marke na koji standardno ide 2 godine. Ispada da je za ovu cenu moglo da se uzme 4-5 uredjaja druge marke na svake 2 godine i onda se dobije 8-10 godina garancije. Pisite kakva su iskustva oko marke, da li se kvari cesto, koliko kosta servis i popravke itd.
2023 10 14
Oni su apsolutno fenomenalni. U jednom stanu koji sam tada rentala, bio je čak stari Miele šporet iz ko zna koje godine, 90-te verujem. Savršeno je radio, bila sam stvarno iznenađena jer sam mislila da su samo uvalili neki krš da izdaju stan. E to kad sam videla znala sam da ću ih kupovati. Jedini problem, koji mi konkretno imamo a to nisam nigde drugde videla jeste ovolika količina kamenca, konkretno pričam za Beograd… Mislim da svi uređaji koji koriste vodu - mašine za pranje i slično, u startu će trajati manje bez obzira na one tabletice i praškove protiv kamenca.
2023 10 14
Da, za kamenac sam i ja provalila da ga ima previse. Inace, uzela sam usisivac, a ne masinu za ves. Samo 2 godine garancija pa sam racunala da ako bih uzela bilo koji usisivac koji kosta oko 10k na koji standardno ide 2 godine, mogla bih na svake 2 godine da ga menjam za novi i dobijem tako jos 2 godine. Miele sam platila kao 5 standardnih, a tek sam nakon kupovine videla da je garancija 2 godine, a ne 10, posto sam skroz ignorisala ono "do 10 godina garancije ako kupite to i to" a "to" im kosta 8500
2023 10 14
Nema bolje.👍 Mi sledece godine renoviramo kuhinju i na max ce se uzimati Milence 🤍 Razmisljam i usisivac da promenim sa Rowente na Mileta, ali ovaj radi posao pa kao sto bih, nek radi dok radi, mada mi bode uvek oci da Miele ipak ima vece benefite i pp pitanju grinja koje ne vidimo, tako da se lomim oko toga, ali kuhinja sigurno nece biti bez njih.
2023 10 15
Samo da Vam kažem za garancije, sve je to magla. Mojima su nedavno u Tehnomaniji uvalili mašinu, sa pričom da imaju 10 godina garancije, nije Miele već jedna druga marka, ali poenta priča - košta koliko i Miele! ,:( Šta će, ljudi penzioneri, navikli da nešto što ima visoku cenu i toliku garanciju mora da je dobro. To možda u njihovo vreme… Garanciju su dobili 10 godina ali samo na motor, što je realno poslednja stvar koja će se pokvariti. Jedva sam pronašla kom servisu je potrebno da se javimo jer je to bilo “pod velom tajne”! Tehnomaniju naravno boli briga, ne daju nikakve informacije gde da iskoristite tu famoznu garanciju kada se nešto desi. Tako da iskreno, garanciju ni ne gledajte, sve će uraditi samo da se ne možete njima obratiti kada bude potrebno…
2023 10 15
Moji su uzeli neku Tesla masinu. Tesla je valjda domaca marka, ali sve se to proizvodi i sklapa u Kini. Od prvog dana ima problem sa kontaktom. Masina nece da krene sa radom dok se vrata dodatno rukom ne pritisnu... Stize mi usisivac ove nedelje pa javljam utiske. Meni je samo do toga da se ne kvari i da servis ne kosta boga oca i da se delovi mogu nabaviti lako, mada za cenu ocekivala sam barem 5 godina garancije, a ne samo 2.
2023 10 15
Ja sad kupujem masinu.Ovde masine nisu kao iz uvoza.Recimo Bosch se razlikuje.Ja sam pre neki dan gledala tu marku masina i pise da je iz Kine.Pazi,Bosch iz Kine,pa sam nasla da je iz Poljske.A cene 50000 pa navise.Jedino kad je neka akcija pa moze da se nadje malo jeftinije.Pravi Bosch je iz Nemacke i razlicite su masine koje su iz uvoza i ove ovde.To vazi i za Miele.Kad se kupi nov proizvod imate 2g garancije a ako se prijavite na njihov sajt dobija se jos 3 g i onda imate 5 g garancije.Mali kucni aparati kao sto su usisivaci,mikseri,blenderi itd…imaju 2g garancije i cao. Miele usisivaci su super ja planiram uskoro da kupim.Mada ovaj moj Bosch je za sad korektan,ali posle njega probacu Miele sigurno ali necu kupiti ovde.Kao sto cekam i masinu da mi stigne od preko.
2023 10 17
Stigao je usisivac danas, bas dobro vuce, vidi se razlika. I ima dosta dodataka, cak i cetku sa prirodnom dlakom. Sad sam pogledala i pise da je made in Germany
2023 10 17
> Esprit21: > Stigao je usisivac danas, bas dobro vuce, vidi se razlika. I ima dosta dodataka, cak i cetku sa prirodnom dlakom. > Sad sam pogledala i pise da je made in Germany Super. Dugo da sluzi
2023 10 17
Cika Mile je zakon, drugari imaju polovnu susilicu i sluzi ih vec godinama, platili je 150 evra u trgovini polovne bele tehnike, mana bila pregoreo kabl a sestra ima novu ves masinu Miele i kune se u nju, sve je od prohroma, kaze dvojica nosili pa nose 3 koraka pa stanu da odmore :') Meni je bas legla ova tema jer me moj Samsung usisvac sa posudom (isti model kupujem vec 2x u 5 god) jako nervira, super radi neko vreme i onda dovidjenja, prosto obozavam kada mu u toku usisavanja ispadne hepa filter :') :') :') Usisavam kao Fandjo i treba mi kvalitetan usisivac, gledam ih u najvece, uzela bih ozbiljan sa ciklon filterom da mi cupa plocice i grinje iz 1975. po mogucnosti, to bi bilo idealno. Gledam i mister Dyson-a. Koji model si uzela @Esprit21
2023 10 19
Eeee, to je masinka, ta ne seta i ne skace po kupatilu, ali ako dodje do toga posle xy vremena, razvali ti zid :D Ova moja Gorenje skoro odskocila pola m od zemlje kad sam prala jorgan, Mile bi se tek malo uzrujao... Ali hajd', da ne sitnicavim, namerno sam uzela polovnu Gorenje poslednju mehanicku koja se pravila, mirise omeksivac, odlicno pere, ne dirati ono sta jos radi kako treba. Mnogo ih kuka kako se omeksivac ne oseti u novijim masinama, ova moja radi taman sta treba i necu da kukam ni da menjam dok ne ode u vecna lovista...
2023 10 19
> srebrna: > Koji model si uzela @Esprit21 Complete C3 Special PowerLine SGMA3 Imam u ulici Miele salon, samo sto oni nemaju ovu boju koju sam htela. Usisivac je super, odlicno radi i vuce. Ima gomilu nastavaka, 3 velike cetke, 3 manje, a moze i da se dokupi jos. Uski nastavak je kratak.. Rucke imaju dugmice da se pali i gasi na dodir, menjaju se jacine, brzine, modovi takodje tu. Morala sam da uzmem neki novi jer stari kako upalim pocne da ispusta neki smrdljivi vazduh, bljak.
2023 10 20
Imam njihovu masinu za ves.Riknuo grejac,18000 popravka. Nasla nekog old skul majstora nabudzio neki drugi..Da i kratka je garancija za tako skupu tehniku...Inace sto se pranja tice odlicna.Generalno kod zbog loseg iskustva vise nista ne bih kupila cemu garancija nije 10 god ,bez obzira na firmu koja je u ovom sluvaju odlicna.
2023 10 29
> Esprit21: > > srebrna: > > Koji model si uzela @Esprit21 > Complete C3 Special PowerLine SGMA3 Da dignem temu i podelim iskustvo, kupila sam prošle ned. čika Mileta C3 i uzela 16 kesa i 4 filtera preko usisivača da produžim garanciju na 5 god. i zaista mogu reći da bolji usisivač u životu nisam imala!!! <3 <3 <3 Kada usisavam tepih na programu za tepih nemoguće je, moram da smanjim na zavese ili nameštaj, ma usisivač je ludilo! Čupa pseće dlake i grinje iz prošlog veka! A pritom tako bešuman da u 22 h bez frke radi u zgradi :) Znam a tek mogu da zamislim kakva im je bela tehnika ako je usisivač zver! Odustala sam od Dysona jer je max program rada 40 minuta, to mi je prekratko... Kabl i cepaj.
2023 12 28
Inače, rekla mi je sestra koja živi u At a ima pored te mašine i C1 model (isto i njena preporuka za usisivač bio Miele) da kese kupuje u DM-u, dođe cca 5-6 € nekoliko kesa, valjda 4 ako sam dobro zapamtila; piše na ambalaži za koje su sve modele, pa nije loše videti da li toga ima po našim DM-ovima. Nisam to uopšte primetila, nije me zanimalo ali svakako ako nema kod nas kada ideš napolje ili ti neko dolazi može da ti donese.
2023 12 28
1 2